Velká kuchařka Čech a Moravy Roman Vaněk

Velká kuchařka Čech a Moravy
Kniha ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení ZDARMA od 899 Kč, v pátek 13.12. u Vás doma (Typy doručení)
- Osobní odběr ZDARMA, ve středu 11.12.2019 ( Vyberte prodejnu )
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol. Je… Přejít na celý popis
Každý týden se můžete těšit na novou čtenou ukázku z těch nejzajímavějších knih!
Více informací
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol. Je rozdělena na dvě části dvěma druhy papíru - imaginární "fotoprocházku" naší zemí a velkou receptovou část. Dlouho jsme chtěli vytvořit jednu velkou kuchařskou knihu obsahující klasické recepty české a moravské kuchyně. Po zkušenostech ze psaní předchozích knih jsme ještě lépe a do detailu popsali krok za krokem klasické pokrmy české a moravské kuchyně tak, aby ji zvládl s přehledem i absolutní začátečník a profesionálům se stala relevantní inspirací.
- kategorie
-
Knihy »
Kuchařky »
Slavní šéfkuchaři »
Roman Vaněk
- Nakladatel
- Pražský kulinářský institut
- datum vydání
- říjen 2016
- isbn
- 978-80-87737-27-9
- ean
- 9788087737279
- Jazyk
- čeština
- Počet stran
- 628
- Vazba
- pevná vazba
- Rozměr
- 220x275mm
Hodnocení čtenářů
0 4.6 z 5 41 hodnocení čtenářů
34× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 3× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 2× 1 hvezdička
-
5 z 5 hvězdiček Hana Daňková
Moc povedená komplexní kuchařka..., vlastním celou sérii Roamana Vaňka. ikdyž v této komplexní kuchařce se opakují recepty z předešlých dílů, jsou zde i recepty, rady a nápady nové. Kdo nemá celou sérii, vřele doporučuji toto komplexní vydání!
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2016, 9788087737279
-
4 z 5 hvězdiček Ursus
Roman Vaněk se rozhodl navázat na práci Viléma Vrabce a po letech nabídnout kvalitně zpracovanou kuchařku, která se snaží obsáhnout celou českou kuchyni. A když celou, znamená to, že zde najdete recepty od smaženky, tedy chleba ve vajíčku, přes domácí klobásky a zabijačkový ovar až po svíčkovou a další omáčky. Recepty jsou přehledné a jasné, navíc chuťově výborně vyladěné. Na jednu stranu minimalistický přístup focení, který Vaněk razí, nemusí sedět každému, ale na stranu druhou díky tomu získává prostor pro doprovodné fotografie některých postupů, což se zejména méně zkušeným kuchařům jistě hodí. Vaněk v minulosti v Prakulu už asi dvě kuchařky o české kuchyni vydal. Je logické, že recepty z nich se částečně kryjí s těmi v nové knize. Pokud je ale předchozí Vaňkovy knížky o české kuchyni nemáte, přidejte si jednu hvězdičku k výslednému hodnocení navíc.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2016, 9788087737279
-
5 z 5 hvězdiček Michaela
Skvělá věc i pro začátečníky :)) Je v ní spousta klasických jídel, je přehledná se spousty detaily (např. jaký varný typ brambor potřebujeme) a vše je pěkně vysvětleno. Jsem z této kuchařky nadšená, má velmi pěknou vazbu :)). Doporučila bych ji každému.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2016, 9788087737279
-
5 z 5 hvězdiček MisaZava
Tato kuchařka se vlastně shrnutím všech předchozích kuchařek od pana Vaňka. Povedené, oblíbené recepty, které zvládne i začátečník.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2016, 9788087737279
-
3 z 5 hvězdiček Katka
Knihu jsem dostala darem a jsem spokojená. I v dnešní době internetu jí ráda otevřu a podívám se na postup. Líbí se mi, že jsou tu jak recepty pro začátečníky tak i složitější a vše krásně vysvětleno. Je tu komplex, od toho jaké maso se na co hodí, přes porcování, tak různé druhy třeba domácích knedlíku. Za mě super.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2016, 9788087737279
-
5 z 5 hvězdiček Adéla Macháčková
Parádní recepty jednoduše napsány. parádní kniha :)
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2016, 9788087737279
-
5 z 5 hvězdiček Veronika Vasková
Souhrn spousty receptů, které pan Vaněk měl v menších kuchařkách a také něco navíc. Nádherné fotografie a skvělé recepty.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2016, 9788087737279
-
5 z 5 hvězdiček Pavla Pitálková
Tradiční recepty, které se podle téhle kuchařky podaří každému. Neměla by chybět v žádné kuchyni.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2016, 9788087737279
-
5 z 5 hvězdiček Iva PS
Vzhledem k tomu, že mám doma více kuchařek od Romana Vaňka, tak jsem nejspíš jeho fanynka :-) mně se to líbí. Opakují se tu sice recepty z jiných jeho knih, ale pokud s ním začínáte, tak začněte touto knihou. Udělá vám to opravdu radost a doporučuji to i jako dárek pro kuchaře "začátečníky" - velmi dobré popisy.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2016, 9788087737279
-
5 z 5 hvězdiček Jiří Dolníček
Perfektní a obsáhlá kuchařka českých a moravských receptů. Nejlepší je to, že i amatér a začátečník dokáže jednoduše připravit dobré jídlo.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2016, 9788087737279
Další knihy autora
-
BESTSELLER Sladké POKLADY české a moravské kuchyně
-
Snadno & Rychle 111 receptů pro všední den
-
Klenoty klasické evropské kuchyně
-
Kuře - Jednoduše & dokonale
-
SNADNO & RYCHLE 2 - Jednoduché recepty pro každý den
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale
-
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Pražská kuchařka
-
TAKOVÍ JSME BYLI…Studentské listy po 30 letech
-
SNADNO & RYCHLE - 111 receptů pro všední den
-
Jídlo s.r.o.
-
Poklady klasické české kuchyně
-
Klenoty klasické evropské kuchyně
-
S vařečkou kolem světa
-
Dobroty s příběhem
Články, které stojí za pozornost
-
RECENZE: Na útěku
-
5 důvodů, proč si přečíst iPohádku
-
RECENZE: Malé sladké lži
-
Tipy na dárky pro babičky a dědečky
-
RECENZE: Proces změny
-
RECENZE: Bird Box
-
Pokračování thrillerů, na které si brousíte zuby
-
RECENZE: Smrtící bílá
-
Tipy na dárky pro rodiče s dětmi
-
TIP PRO MILOVNÍKY SPOLEČENSKÝCH HER: Desítka
-
RECENZE: Kanibal z Nine Elms
-
RECENZE: Úplně cizí lidé