4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazba399 Kč
Běžně 499 Kč
Kniha ( pevná vazba )
299 Kč s DPH
Běžně 359 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“ Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana. Kuchařka vychází v nové edici „Recepty pro každého“ a standardně obsahuje tipy na grilování a jednoduché recepty, kterých je více než stovka. Nově však… Přejít na celý popis
Tentokrát nás Julie Caplinová zavede do oblasti Champagne, kam Hattie odjela, aby připravila svatbu snů pro svou sestřenici Gabby. Nepočítala ovšem s jednou maličkostí… S úžasným Lucem, který neustále rozptyluje její pozornost. ♥
Více informací
Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“
Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana.
Kuchařka vychází v nové edici „Recepty pro každého“ a standardně obsahuje tipy na grilování a jednoduché recepty, kterých je více než stovka. Nově však přináší odpovědi na nejčastější otázky kolem grilování, na které se lidé ptají.
Je lepší gril na dřevěné uhlí nebo na plyn? Jaké je nejlepší koření? Jaké maso je nejlepší na gril? Jaká je nejlepší marináda? Grilovaná zelenina? Vepřová krkovice na grilu? Nevím, jak grilovat burgery, jak nevysušit kuře na grilu… Zkrátka a dobře, k tomu, jak lépe grilovat, stačí tato kniha.
5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
2× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
5 z 5 hvězdiček Petr Hoblík registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Opět skvěle zpracovaná kuchařka
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2022, 9788087737613
5 z 5 hvězdiček L registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Pěkně sestavená kniha, velmi podrobné informace, užitečné rady nejen pro začátečníky.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2022, 9788087737613
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.