Maso - Jednoduše & dokonale

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

321 Kč s DPH
Běžně 359 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Opak věčnosti

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 349 Kč

Opak věčnosti

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní… Přejít na celý popis

Satoši Jagisawa: Dny v knihkupectví Morisaki Knihy dokáží vyléčit na stonající srdce i duši... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu. Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem „krok za krokem“ tak, aby i zdánlivě „složitý“ pokrm uvařil i absolutní začátečník. Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.

Sdílet 0

autoři
Roman Vaněk | Jana Vaňková
série
Jednoduše & dokonale 1. díl z 2
Další ze série
1. Maso - Jednoduše & dokonale
2. Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale
kategorie
Knihy » Kuchařky » Maso, grilování, steaky
Knihy » Kuchařky » Slavní šéfkuchaři » Roman Vaněk
Témata
bestseller
Nakladatel
Pražský kulinářský institut
datum vydání
28.02.2019
isbn
978-80-87737-40-8
Počet stran
96
datum dotisku
28.11.2023
ean
9788087737408
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 34 hodnocení čtenářů

26× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    opet super recepty proste dalsi super Vankovka

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2018, 9788087737354

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Hoblík registrovaný uživatel

    Kniha je super, pěkně a jednoduše popsané recepty

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2018, 9788087737354

  • 5 z 5 hvězdiček Jiří Martinec registrovaný uživatel

    NEJLÉPE ZPRACOVANÁ KUCHAŘKA CO ZNÁM. DÍKY PANE VAŃKU!!!!

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2018, 9788087737354

  • 5 z 5 hvězdiček Tomáš Zýka registrovaný uživatel

    Přehledná a praktická kuchařka,chutná jídla.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2018, 9788087737354

  • 1 z 5 hvězdiček Ondřej registrovaný uživatel

    Zkoušeli jsme guláš podle návodu a dopadlo to katastrofou - zjevně jsou špatně uvedené množství surovin (např. 1,7l vody na kilo masa / 4 porce? Výsledek byl řídká “polévka” a ne guláš) - velké zklamání, receptům se nedá věřit.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2018, 9788087737354

  • 4 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pár zajímavých nápadů se ti určitě najde.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2019, 9788087737408

  • 5 z 5 hvězdiček Renata Antůšková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Od Romana Vaňka máme více knih. Knihu jsem zakoupila pro manžela. Rád s těchto kuchařek vaří nebo bere inspiraci.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2018, 9788087737354

  • 1 z 5 hvězdiček Honza registrovaný uživatel

    Velké zklamání. Druhá knížka od Vaňka a asi poslední. To co mi vadilo u kuřete je tady v mnohem větší míře. Výběr a řazení receptů nemá hlavu ani patu. Náhodný výběr cca 100 receptů s nějakým druhem masa, kde nefiguruje kuřecí, ryby a plody moře, což bude asi další díl. Co mi vadí nejvíc je časová náročnost receptů a především nákup surovin. Bez předchozího nákupu se zde neobejdete. Pro někoho komu nevadí půl dne shánět obtížně dosažitelné potraviny a potom strávit půl dne v kuchyni dobrá kniha (opravdu věřím, že jídlo bude výborné). Pro někoho, kdo přijde z práce a chtěl by rychle uvařit chutný pokrm ze surovin co má doma absolutně nepoužitelné. Název série "jednoduše" a dokonale mi přijde jako dobrý vtip. Už ji má babička, která má na vaření celý den a je s ní spokojená.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2018, 9788087737354

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Kolářová registrovaný uživatel

    Jako vždy, skvělé, snadno pochopitelné recepty, chutě se dělají už při prohlížení :)

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2018, 9788087737354

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Prostě Vaněk. Ten ví, jak na dokonalé maso.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2018, 9788087737354

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 321 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora