4.7 z 5 hvězdiček
pevná vazbaRoman Vaněk
Zakladatel Pražského kulinářského institutu, moderátor, scénárista, hedonista a především autor těch nejlepších kuchařek. Tak nějak se sympaťák, který se podílel na popularizaci oboru gastronomie, představuje na svém Instagramu.
Roman Vaněk se narodil v Praze a původně pracoval jako fotograf a fotoreportér. Po zahraničních cestách, při nichž nasával vůni jiných kultur i kuchyní, a absolvování několika kuchařských kurzů se rozhodl, že si doplní vzdělání a získal výuční list v oboru kuchař. Gastronomii pak zasvětil celou svou kariéru. Pořádá lekce vaření, sbírá staré kuchařky a jídelní lístky, podílí se na známých i méně známých televizních pořadech, přednáší a píše zajímavé a velmi oblíbené kuchařky.
U nás najdete kuchařky Romana Vaňka s recepty na každý den, i ty, podle kterých hravě uvaří sváteční oběd i člověk, jenž je kuchařským řemeslem nepolíbený. Mezi jeho kuchařkami objevíte skryté poklady české kuchyně i národní recepty z různých evropských i mimoevropských zemí. Přejeme dobrou chuť!
-
Velká kuchařka Čech a Moravy
-
Sladké POKLADY české a moravské kuchyně
-
Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale
-
Legendy světové kuchyně
-
Snadno a rychle - 111 receptů pro všední den
-
Poklady klasické české kuchyně
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Kuře - Jednoduše & dokonale
-
Snadno a rychle 3 - Jednoduché recepty pro každý den
-
Klenoty klasické evropské kuchyně
-
Snadno a rychle - 111 receptů pro všední den
-
Snadno a rychle 2 - Jednoduché recepty pro každý den
-
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček
-
Sushi - Doma, krok za krokem
-
Snadno a rychle 2 - Jednoduché recepty pro každý den
-
Sváteční
-
Sladké POKLADY české a moravské kuchyně
-
Poklady klasické české kuchyně