4.7 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 15. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
639 Kč s DPH
Běžně 799 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Velká kuchařka Čech a Moravy od Romana Vaňka a Jany Vaňkové je nově přepracovaný kompletní průvodce českou kuchyní. Na četná přání vychází tato legendární kniha v novém formátu A4 „Bílé řady Vaňkových kuchařek.“ 450 přehledných a srozumitelně vysvětlených receptů, které krok za krokem provázejí celou přípravou každého pokrmu. Přepracované… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Bestseller Zlatá klasika / Recepty prověřené časem
-
Jak vaříme u Matěje
-
Bestseller Držka v nebi - 4. kuchařka
-
Česká kuchařka
-
Roman Staša: Matla
-
Taková normální kuchařka
-
Klasická česká kuchařka
-
Forejt na doma
-
Velká knedlíková kuchařka
-
Sklizeň
-
30 minut – Skvělá jídla za minimum času
-
Sladká první republika
-
Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací
-
Krkonošská kuchařka
-
Super jednoduše bez masa
-
Bářina kuchařka pro mámy a táty
-
Péct, milovat a žít
-
Kuchařka pro dceru
-
Chutně a rychle
-
Víc než jen asijská kuchařka
-
Bestseller Super jednoduše - Těstoviny
-
Krkonošská kuchařka
-
Jamie Oliver: Jeden
-
Cháluj nejlíp!
Velká kuchařka Čech a Moravy od Romana Vaňka a Jany Vaňkové je nově přepracovaný kompletní průvodce českou kuchyní. Na četná přání vychází tato legendární kniha v novém formátu A4 „Bílé řady Vaňkových kuchařek.“ 450 přehledných a srozumitelně vysvětlených receptů, které krok za krokem provázejí celou přípravou každého pokrmu.
Přepracované vydání obsahuje téměř 800 fotografií, stovky tipů, rad. Novinkou jsou odpovědi na nejčastější otázky, které lidé během vaření české klasiky hledají. Navíc je kniha rozšířena o přehledné váhové tabulky často používaných surovin, které jednoduše převádí lžíce, lžičky a gramy.
„Nová“ Velká kuchařka Čech a Moravy je bez nadsázky nejlepší českou kuchařkou současnosti, napsaná pro začátečníky, ale inspirativní i pro profesionály. Vše zásadní z české kuchyně najdete v jedné knize, která reflektuje nejen tradici, ale i současnou národní kuchyni.
- Nakladatel
- Prakul Production
- Rozměr
- 218 x 305 x 40
- datum vydání
- 10.12.2024
- ean
- 9788087737729
- Počet stran
- 520
- Hmotnost
- 2491 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 2
- isbn
- 978-80-87737-72-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.7 z 5 77 hodnocení čtenářů
65× 5 hvězdiček 6× 4 hvězdičky 3× 3 hvězdičky 1× 2 hvězdičky 2× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Hana Daňková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Moc povedená komplexní kuchařka..., vlastním celou sérii Roamana Vaňka. ikdyž v této komplexní kuchařce se opakují recepty z předešlých dílů, jsou zde i recepty, rady a nápady nové. Kdo nemá celou sérii, vřele doporučuji toto komplexní vydání!
Přečíst více -
Michaela registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Skvělá věc i pro začátečníky :)) Je v ní spousta klasických jídel, je přehledná se spousty detaily (např. jaký varný typ brambor potřebujeme) a vše je pěkně vysvětleno. Jsem z této kuchařky nadšená, má velmi pěknou vazbu :)). Doporučila bych ji každému.
Přečíst více -
Ursus registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček
Roman Vaněk se rozhodl navázat na práci Viléma Vrabce a po letech nabídnout kvalitně zpracovanou kuchařku, která se snaží obsáhnout celou českou kuchyni. A když celou, znamená to, že zde najdete recepty od smaženky, tedy chleba ve vajíčku, přes domácí klobásky a zabijačkový ovar až po svíčkovou a další omáčky. Recepty jsou přehledné a jasné, navíc chuťově výborně vyladěné. Na jednu stranu minimalistický přístup focení, který Vaněk razí, nemusí sedět každému, ale na stranu druhou díky tomu získává prostor pro doprovodné fotografie některých postupů, což se zejména méně zkušeným kuchařům jistě hodí. Vaněk v minulosti v Prakulu už asi dvě kuchařky o české kuchyni vydal. Je logické, že recepty z nich se částečně kryjí s těmi v nové knize. Pokud je ale předchozí Vaňkovy knížky o české kuchyni nemáte, přidejte si jednu hvězdičku k výslednému hodnocení navíc.
Přečíst více -
MisaZava registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Tato kuchařka se vlastně shrnutím všech předchozích kuchařek od pana Vaňka. Povedené, oblíbené recepty, které zvládne i začátečník.
Přečíst více -
Katka registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
Knihu jsem dostala darem a jsem spokojená. I v dnešní době internetu jí ráda otevřu a podívám se na postup. Líbí se mi, že jsou tu jak recepty pro začátečníky tak i složitější a vše krásně vysvětleno. Je tu komplex, od toho jaké maso se na co hodí, přes porcování, tak různé druhy třeba domácích knedlíku. Za mě super.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE