0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 15. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
223 Kč s DPH
Běžně 249 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Uzení pro labužníky
-
Grilování
-
Udíme a grilujeme smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem
-
Oheň a dým
-
Hovory s řezníkem
-
Na grilu
-
BBQ kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Grilování (Edice Apetit)
-
Grilování - Snadné recepty a rady
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
-
BBQ - Steaky a burgery
-
Dokonalý steak
-
Grilování a mnohem víc
-
Grilování
-
Grilování
-
Jednoduše & dokonale Maso
-
Sleva 558 Kč Vše o grilování
Výhodný balíček -
Maminčiny recepty
-
Domácí výroba lihovin
-
AKCE Báječná kniha o burgerech a grilování
-
Jíme zdravě - Grilovací speciál
-
BBQ
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
- Nakladatel
- Grada
- Rozměr
- 169 x 242 x 12
- datum vydání
- 1.04.2012
- isbn
- 978-80-247-4068-3
- Počet stran
- 132
- Hmotnost
- 364 g
- datum dotisku
- 24.11.2025
- ean
- 9788024740683
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.5 z 5 8 hodnocení čtenářů
5× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
V této knížce jsem našel všechny potřebné informace a recepty ohledně uzení a nakládání masa.OK.
Přečíst více -
Zdeněk Brychta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Velká spokojenost s obsahem, vřele doporučuji.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE