4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení Ve čtvrtek 22. 5. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
223 Kč s DPH
Běžně 249 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Oheň a dým
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Na grilu
-
Udíme a grilujeme smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem
-
Grilování
-
Domácí zabijačka
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Hovory s řezníkem
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
Klobásy a paštiky
-
Vášeň pro grilování
-
BBQ kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Domácí zpracování zvěřiny
-
BBQ - Steaky a burgery
-
Grilování - Snadné recepty a rady
-
Sous vide pro každého – 60 jednoduchých receptů pro pefektně připravená jídla
-
Dokonalý steak
-
Grilování (Edice Apetit)
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Grilování a mnohem víc
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
- Nakladatel
- Grada
- Rozměr
- 169 x 242 x 12
- datum vydání
- 1.04.2012
- isbn
- 978-80-247-4068-3
- Počet stran
- 132
- Hmotnost
- 364 g
- datum dotisku
- 6.02.2025
- ean
- 9788024740683
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.5 z 5 8 hodnocení čtenářů
5× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
V této knížce jsem našel všechny potřebné informace a recepty ohledně uzení a nakládání masa.OK.
Přečíst více -
Zdeněk Brychta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Velká spokojenost s obsahem, vřele doporučuji.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.