4.4 z 5 hvězdiček
kniha160 Kč
Běžně 179 Kč
Kniha
223 Kč s DPH
Běžně 249 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a… Přejít na celý popis
Legendární čtenářská akce je tady! Vybrané BROŽKY od nakladatelství HOST můžete nyní zakoupit za zvýhodněnou cenu od 99 Kč.
Více informací
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
4.5 z 5 8 hodnocení čtenářů
5× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
V této knížce jsem našel všechny potřebné informace a recepty ohledně uzení a nakládání masa.OK.
Zdeněk Brychta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Velká spokojenost s obsahem, vřele doporučuji.
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.