0.0 z 5 hvězdiček
kniha223 Kč
Běžně 249 Kč
Kniha
160 Kč s DPH
Běžně 179 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin… Přejít na celý popis
Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
4.3 z 5 6 hodnocení čtenářů
3× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
5 z 5 hvězdiček Denisa Havlíčková registrovaný uživatel
Pořizovali jsem, když jsme si pořídili udírnu. Kniha super, dost nás toho naučila.
Kniha, Grada, 2005, 9788024712611
5 z 5 hvězdiček Zdeněk Brychta registrovaný uživatel
knihu jsem ještě nedočetl, ale vše proč jsem si ji koupil splňuje i něco navíc. jsem velmi spokojen
Kniha, Grada, 2005, 9788024712611
4 z 5 hvězdiček Lubomír registrovaný uživatel
Pro začátečníky je to na jednu stranu dobré, na druhou stranu jsou občas některé pasáže složité a nepochopitelné. Navíc se převážně mluví o uzení ryb. Ale v celkovém pohledu je kniha dobrá.
Kniha, Grada, 2005, 9788024712611
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.