0.0 z 5 hvězdiček
kniha357 Kč
Běžně 399 Kč
Kniha ( pevná vazba )
491 Kč s DPH
Běžně 549 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Seznamte se s tisíciletou historií fermentaceDosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci,… Přejít na celý popis
Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací
Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Seznamte se s tisíciletou historií fermentaceDosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci, ale současně i poutavě a srozumitelně. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture tyto požadavky hravě splňuje. Jeho autoři, Kathryn Lukas a Shane Peterson, jsou v oblasti fermentace odborníci na slovo vzatí. Seznámí čtenáře s její tisíciletou historií, detailně proberou zdravotní přínosy fermentovaných potravin i veškeré otázky týkající se zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti jejich přípravy i uchovávání. Příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentistaJádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholických ciderů a medoviny. Je to prostě příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista – spoustu praktických informací v ní totiž najde nejen ten, kdo se to s fermentací teprve chystá vyzkoušet a přemýšlí o své první skleničce kvašené zeleniny, ale i ten, kdo pokrmy či nápoje touto přirozenou cestou vyrábí už léta.
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
5 z 5 hvězdiček Průvodce světem fermentace registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Kniha je skvělá a jsem z ní nadšená. Přestože se fermentací zabývám již dlouho, našla jsem v knize mnoho užitečných rad a návodů. Je velmi obsáhlá a inspirativní. Určitě si v ní každý něco najde.
Kniha, Anag, 2021, 9788075543325
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.