4.7 z 5 hvězdiček
pevná vazba357 Kč
Běžně 399 Kč
Kniha ( pevná vazba )
479 Kč s DPH
Běžně 699 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze sezonních surovin jsou obohacené o tipy samotného šéfkuchaře. Díky poutavým fotkám můžete nahlédnout přímo do restaurační kuchyně. Nechybí ani… Přejít na celý popis
Elsie Hannawayová žije dvojí život: teoretická fyzička a falešná přítelkyně. Její pečlivě vybudované světy se však protnou, když zjistí, že Jack Smith, otravně sexy bratr jejího klienta, je ten, kdo rozhoduje o jejím přijetí na MIT! Více informací
První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze sezonních surovin jsou obohacené o tipy samotného šéfkuchaře. Díky poutavým fotkám můžete nahlédnout přímo do restaurační kuchyně. Nechybí ani recepty na evergreeny restaurace U Matěje, jako je telecí pavouček s houbovo-koprovou omáčkou, kapří hranolky, dršťková polévka nebo karamelové vejce. Většinu pokrmů uvaříte z běžně dostupných surovin, recepty jsou dobře pochopitelné a zvládne je každý, koho baví vaření. Zkuste si připravit oblíbená jídla, kterými je restaurace U Matěje vyhlášená, a poznejte, jak se vaří u Matěje!
4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Marketa Nováková registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Hezké recepty, ale některé fotky jsou v příšerné kvalitě. Docela zklamání
Alena Langová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Moc pěkná kniha, skvělé recepty.
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.