Veronika Beskydiarová

Veronika Beskydiarová

Veronika Danišová, rozená Beskydiarová, známá pod přezdívkou „Besky“, jejíž rodiče pocházejí z Banské Bystrice, se narodila v Norsku. Tam se svými rodiči žila do tří let a poté s nimi také hodně cestovala. Už v té době doslova ochutnávala celý svět. Po ročním studiu v USA získala v Praze titul inženýra v oboru ekonomie.

„Výhra v soutěži MasterChef je krásný zážitek a pocit zadostiučinění.“

Největším snem Veroniky Beskydiarové bylo vždy moct vařit a péct pro lidi a být v tom dobrá. Tento sen se jí začal plni po vítězství v populární soutěži MasterChef. Absolvovala měsíc a půl dlouhou stáž u Radka Kašpárka a plně se jí otevřel svět gastronomie. Dostala nabídku spolupráce s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem, učí v prémiové škole vaření Gourmet Academy a dostala se do slovenského žebříčku Forbes 30 pod 30. Daří se jí také ve sféře influencingu.

„Besky mě ale zaujala nejen tím, co vytvářela v soutěži. Má v sobě něco víc. Kromě toho, co uvařila, mě zaujala její osobnost. Tím myslím její nadhled, sebevědomí, přirozenost, uvolněnost a humor.“ (Zdeněk Pohlreich)

Jedním ze splněných přání Veroniky Beskydiarové je i vlastní kuchařka Vaříme nebesky. Představuje v ní sadu jídel na doma, které si zamiluje snad každý. Nechybí tradiční česko-slovenská kuchyně, ale také ohnivá Asie, indická jídla, maso, steaky a ryby a co rozhodně nechybí, je sladké pečení, které má Veronika ze všeho nejradši. Kapitolu trefně nazvala Nebe. V knížce se dozvíte i trošku víc o Besky samotné.

Veronika Beskydiarová se také aktivně zapojuje do charitativní činnosti s organizací ADRA. Miluje, jak sama říká, jídlo, život a smích. Má přítele, který ji ve všem podporuje, a štěně, které každému vyloudí úsměv na tváři. V současné době žije v Praze.  

Seřadit:

Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení

    Knihy autora

    Seřadit:

    Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení