5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUmění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti
Kniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V úterý 16. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
447 Kč s DPH
Běžně 499 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení
-
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Nalož to
-
Zkvašeno
-
Zavařování (Edice Apetit)
-
Kouzlo fermentace s plísní koji
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
-
Kouzlo kvásku
-
Divoké kvašené nápoje - Limonády, piva, vína, medoviny
-
Mexická domácí kuchyně
-
Vše sváteční
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Zfermentujte to! - Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů
-
Teorie bečky
-
Domácnosti našich babiček II
-
Malé chuťovky - Domácí výrobky z vlastní kuchyně
-
Nakup a uvař na 2 dny
-
Vejce - 50 snadných receptů
-
Příběh psaný do vody
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
Sklizeň
-
Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.
Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!
- Nakladatel
- Alferia
- Rozměr
- 154 x 240 x 24
- datum vydání
- 16.11.2021
- isbn
- 978-80-271-0315-7
- Počet stran
- 342
- Hmotnost
- 646 g
- datum dotisku
- 20.01.2025
- ean
- 9788027103157
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE