Síla přírodní fermentace Katz Sandor Ellix

Síla přírodní fermentace - Katz Sandor Ellix NOVINKA

Síla přírodní fermentace

Katz Sandor Ellix

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

375 Kč s DPH
Ušetříte 24 Kč Běžně 399 Kč

Vánoční františky - 3 ks

K nákupu nad 199 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Vánoční františky - 3 ks

E-shopové listy

K nákupu nad 299 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku.Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a… Přejít na celý popis

lunární Už máte svůj lunární kalendář Krásné paní pro rok 2021? Více informací

Popis

Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku.
Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).

S téměř stovkou receptů je nejobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
datum vydání
12.11.2020
isbn
978-80-271-3029-0
ean
9788027130290
Jazyk
čeština
Počet stran
256
Vazba
pevná vazba

Bestseller v knihy Dobrovský

61383. v e-shopu | 70231. minulý týden | 60102. nejlepší dosažené 21.11.2020

15. v Sterilujeme, zavařujeme, sušíme | 15. minulý týden | 15. nejlepší dosažené 10.11.2020

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora