0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Selected as a best cookbook of the year by BBC Food Programme‘…the high priest of fermentation - the Guardian‘The godfather of fermentation.’ -The Telegraph‘Sandor Katz’s teachings and writings on fermentation have changed lives around the world.’ - Dan Saladino, BBC’s The Food ProgrammeFrom Sandor Katz - New York Times… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Ottolenghi COMFORT
-
Café Cecilia Cookbook
-
Good Things
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Epic Salads
-
Padella
-
Dinner
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
World Atlas of Coffee
-
The Silver Spoon
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
How to Eat Chocolate
-
JoyFull
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Italy by Ingredient
-
Meat, Poultry & Game
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
Adriatico
-
The Silver Spoon Pasta
-
Sobremesa
-
Crumbs
-
Italian American Forever
Selected as a best cookbook of the year by BBC Food Programme
‘…the high priest of fermentation - the Guardian
‘The godfather of fermentation.’ -The Telegraph
‘Sandor Katz’s teachings and writings on fermentation have changed lives around the world.’ - Dan Saladino, BBC’s The Food Programme
From Sandor Katz - New York Times bestselling author of The Art of Fermentation, and the world’s most respected advocate of all things fermented - comes his first new cookbook in nearly a decade; destined to become a modern classic.Â
For the past twenty years, Sandor Katz has travelled the world, learning, teaching and sharing his knowledge of fermentation, discovering fascinating techniques for creating fermented foods. Sandor Katz’s Fermentation Journeys is the long-awaited follow up to the award-winning The Art of Fermentation, where Sandor shares the recipes, processes, cultural traditions and stories from around the globe that have inspired his life’s work.
This new cookbook explores the transformative process of fermentation through local customs and ceremonies along with detailed descriptions of traditional fermentation techniques. Katz profiles farmers, makers, and experimenters who he has met on his lifelong culinary journeys, and shares their important stories and connections to truly extraordinary fermented foods.
It contains over 60 recipes for global ferments, including:
Chicha de jora (Peru)Misa Ono''s Shio-koji, or salt koji (Japan)Doubanjiang (China)Efo riro spinach stew (Nigeria)Whole sour cabbages (Croatia)Chucula hot chocolate (Colombia)Katz reminds us that the magical power of fermentation belongs to everyone, everywhere. Perfect for adventurous foodies, armchair travelers, and fermentation fanatics who have followed Katz''s work through the years, this book reflects the enduring passion and accumulated wisdom of this unique and much-loved man,
who is arguably the world''s leading voice on all things fermented.Â
‘In his Fermentation Journeys, Sandor Katz’s life of curiosity-filled travel and exploration elicits a sense of wonder as tastes, sights, and smells leap off the pages to ignite your imagination.’ – David Zilber, chef, fermenter, food scientist, and coauthor of The Noma Guide to Fermentation
- Nakladatel
- Chelsea Green Publishing Co
- Rozměr
- 262 x 186 x 26
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 352
- Hmotnost
- 1094 g
- isbn
- 978-1-64502-034-9
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 19.10.2021
- ean
- 9781645020349
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE