4.8 z 5 hvězdiček
E-knihaE-kniha
- Ihned ke stažení
-
Kniha je ve formátu PDF
129 Kč s DPH
Jsme transparentní
Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An! Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně. Upečete si domácí kváskový chleba, prostě Chleban s An! Myslíte si, že upéct si vlastní chleba je příliš těžké? Autorka této knihy vás přesvědčí… Přejít na celý popis
-
Nedostupné
Začněte nový rok s e-knihami, které vám pomohou růst a rozvíjet se. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Upečeno s láskou
-
Ruce v mouce
-
Moderní česká cukrařina
-
Kouzlo domácí pekárny
-
Kváskové pečivo slané
-
Zdravé pečení
-
Moje sváteční pečení
-
Dorty Chez Lucie
-
Zdravé svačiny do školy i do práce
-
Terapie těstem
-
Petra Burianová: Cesta z těsta
-
Hrátky s těstem
-
Domácí sýry
-
Vůně domácího pečení
-
Koláče Chez Lucie
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Tak trochu jiná kuchařka
-
Domácí sýry, 2. rozšířené vydání
-
Vietnamská kuchařka od Bé Há a její maminky
-
Krkonošská kuchařka aneb hory dávají chléb
-
Cukrfree
-
Sexy dorty
-
Moderní indická kuchařka
-
Cupcakes
Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An!
Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně. Upečete si domácí kváskový chleba, prostě Chleban s An!
Myslíte si, že upéct si vlastní chleba je příliš těžké? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Skoro denně peče poctivé domácí kváskové klasické i bezlepkové pečivo. Zvládá to s láskou, radostí a s přehledem i bez vymožeností dnešní doby – bez strojů a kuchyňských robotů. Používá klasické pomůcky – lopaty na sázení chleba do pece i pedigové ošatky. Mouky různých druhů – žitnou, pšeničnou, špaldovou, grahamovou. Semínka do zápary i do těsta. Toto umění předá i vám.
V této knize vás také naučí, jak kvásek udržovat živý a zdravý, jak ho skladovat, starat se o něj, či jak jej zachránit, je-li „hladový“.
Ukáže vám, jak si rozvrhnout čas – zrání kvásku a kynutí těsta je tak trochu alchymie.
A samozřejmě – v části Recepty naleznete návody, jak si upéct spousty druhů kváskového pečiva!
Autorka Gabriela Hradecká v současnosti jezdí po celé ČR, navštěvuje různá města v Čechách i na Moravě, a pořádá kurzy pečení chleba (kurzypecenichleba.cz) a kurzy bezlepkového kváskového pečení, o které je čím dál větší zájem. Má vlastní facebookovou stránku Chleban s An - kurzy pečení chleba. Žije se třemi dětmi a manželem v malebném koutě na jihozápadě Moravy.
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení produktu
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jaké knihy si přečíst, pokud milujete Městečko Twin Peaks a tvorbu Davida Lynche?
- Dvojí život – příběh o lásce a závadové mládeži za železnou oponou | RECENZE
- Zpráva, která otřásla nejen literárním světem: Neil Gaiman čelí obviněním ze sexuálního násilí
- Čajová bouře: Smrt, magie a čajové rituály v příběhu, který vás nenechá vydechnout | RECENZE
- Netflix chystá seriálovou adaptaci úspěšné série „Twisted“ od Any Huang
- Hlubiny přináší tajemství, která neměla nikdy vyplout na povrch | RECENZE
- Nejčtenější články roku 2024. Co vás na našem blogu nejvíce zajímalo?
- Jedním tahem pera: úsměvný a srdce hřející sborník příběhů Terryho Pratchetta | RECENZE
- 10 nejprodávanějších knih roku 2024. Máte je ve své knihovně?
- Vzhlédnout k nebi – příběh z pera Rebeccy Yarros vás rozpláče i okouzlí | RECENZE
- Dárek na poslední chvíli? Poukázka do Knihy Dobrovský vás zachrání!
- 5 tipů na skvělé kuchařky: Perfektní dárky pro milovníky vaření