4.5 z 5 hvězdiček
měkká vazba443 Kč
Běžně 495 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy!!… Přejít na celý popis
Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy!! Školáci tak budou moci během výuky legálně vytáhnout z aktovek své „chytré“ telefony a nechat se filmově přenést do světa výroby. Kniha se tak může stát výbornou učební pomůckou nejen pro malé, ale i velké čtenáře.Každý moderní člověk by měl o koloběhu potravin a jejich výrobě znát co možná nejvíc. A to už od útlého věku.
3.0 z 5 3 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 1× 1 hvezdička
1 z 5 hvězdiček Radka registrovaný uživatel
Knizka vůbec nezaujala - zaujala pouze mého ročního syna díky obrázkům
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2015, 9788087737200
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.