4.5 z 5 hvězdiček
měkká vazba443 Kč
Běžně 495 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně, Kouzlo kuchyně Čech a Moravy a Snadno & Rychle Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za… Přejít na celý popis
Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací
Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně, Kouzlo kuchyně Čech a Moravy a Snadno & Rychle Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří. Stálý tým spolupracovníků Romana Vaňka jakými jsou fotograf Pavel Bílek, šéfkuchař Prakulu Zdeněk Marcín, pekař Martin Hanus, šéfkuchař Jaroslav Zahálka, cukrář Drahomír Peterka, tentokrát posílili šéfkuchaři Jiří Roith, David Hrubý, Tomáš Černý a z Londýna přijal pozvání do týmu šéfkuchař restaurací Gordona Ramseyho Chris Arkadieff. Bezmála 200 receptů, 10 kapitol a téměř 650 barevných fotografií. Ke knize zároveň vychází 90 doplňujících postupových videí v HD kvalitě na samostatných webových stránkách zdarma pro každého. Kniha Klenoty klasické evropské kuchyně získala ocenění Český bestseller za rok 2013 v kategorii Kuchařky.
5.0 z 5 25 hodnocení čtenářů
24× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
5 z 5 hvězdiček Pavel registrovaný uživatel
Nejlepší kuchařka!
Kniha, Prakul Production, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Kristyna registrovaný uživatel
Knizka je super - navody jsou lehko pochopitelne a snadno realizovatelne a vysledek je vzdy perfektni! Doporucuji i Poklady klasicke ceske kuchyne ze stejne edice.
Kniha, Prakul Production, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Jaroslava Otmanová registrovaný uživatel
Kuchařka na úrovni, takové mám ráda.
Kniha, Prakul Production, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Zuzi registrovaný uživatel
Nádherné recepty,skvělé popisy, snadné suroviny, evropská kuchyně.
Kniha, Prakul Production, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček MisaZava registrovaný uživatel
I tato kuchařka, stejně tak jako všechny od pana Vaňka je výborná. Snadno srozumitelné recepty z dostupných surovin.... Konkrétně tuto, evropskou, mám velmi ráda a často z ní vařím.
Kniha, Prakul Production, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Iva PS registrovaný uživatel
Nesmí chybět v žádné domací knihovně. Super kuchařka.
Kniha, Prakul Production, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Martin registrovaný uživatel
Skvělá.měl by ji mít každej jako zaklad kuchařske inspirace a umění :)
Kniha, Prakul Production, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Lucie Fendrichová registrovaný uživatel
Vynikající kuchařka, skvělé recepty.
Kniha, Prakul Production, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Veronika Vasková registrovaný uživatel
Skvělá kniha, která Vás naučí vařit evrospké speciality.
Kniha, Prakul Production, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Natalie Tassanyi registrovaný uživatel
Roman Vaněk prostě nezklame! :) recepty, díky nimž si jídlo doslova vymazlíte.
Kniha, Prakul Production, 2013, 9788087737064
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.