Hraj a předstírej E-kniha

Hraj a předstírej E-kniha

Součástí série: Láska ze Soho 3. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

V posledním díle trilogie z londýnského Soho sledujeme Briony, nadanou studentku herectví na prestižní královské akademii dramatických umění RADA, která trpí poruchou příjmu potravy, jak se seznámí a sblíží se spolužákem Sebastianem.Ten ovšem také nežije bezproblémový život. Trpí bipolární poruchou, která je příčinou toho, že opakuje ročník.… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V posledním díle trilogie z londýnského Soho sledujeme Briony, nadanou studentku herectví na prestižní královské akademii dramatických umění RADA, která trpí poruchou příjmu potravy, jak se seznámí a sblíží se spolužákem Sebastianem.

Ten ovšem také nežije bezproblémový život. Trpí bipolární poruchou, která je příčinou toho, že opakuje ročník. Protože oba vyhráli konkurz na hlavní role v závěrečném představení Snu noci svatojánské, vzájemná přitažlivost a láska je při společném hraní spojí. Jejich psychické problémy však přinesou spoustu dramat, nedorozumění a míjení, která vypadají, že jejich vztah nenávratně ukončí.

Ke šťastnému rozuzlení napomůže cvičení, které jim den před představením zadá režisér jejich představení místo generálky, a během něhož se sázka na pravdu a upřímnost ukáže být tou jedinou správnou cestou.

Sdílet 0

série
Láska ze Soho 3. díl z 3
Další ze série
1. Leť & zapomeň
2. Poznej a důvěřuj
3. Hraj a předstírej
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
Londýn
Nakladatel
Red
Počet stran
376
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček anonymni_knihomolka registrovaný uživatel

    Poslední díl trilogie Láska ze Soho od Nena Tramountani mě poměrně překvapil. Příběh je o Briony a Sebastianovi studujícími herectví na prestižní londýnské univerzitě. Oba ale mají nějaké tajemství, se kterým se snaží vypořádat. Osud je svede dohromady a oba dostanou hlavní role ve hře Sen noci svatojánské, jenže se musí oba vypořádat nejprve sami se sebou, než si někoho připustí blíže k tělu. Je to hodně emotivní příběh o boji s duševními poruchami, depresemi a sebepoškozování, rovněž je zde zmíněna potřeba mluvit o těchto duševních problémech, nestydět se za ně, naučit se s nimi žít a brát je jako nezbytnou součást života. Autorka velmi detailně popisuje pocity a emoce obou hlavních hrdinů a příběh je velmi silný a emotivní. První díl Leť & zapoměň se mi tedy líbil více, asi pro mě to téma bylo bližší a příběh byl takový více oddechový.

    Kniha, Red, 2023, 9788027710027

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora