Nezkrotná E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

219 Kč s DPH
Běžně 279 Kč Nápověda Jsme transparentní

Když nám bylo jedenáct, Oliver Ford Pemberton mě donutil skočit ze střechy stodoly. Říkal, že si při skoku z tří metrů nohu zlomit nemůžu.Lhal.(Můžete si tak zlomit i klíční kost, což si podle mě zasloužil.)Kéž bych mohla říct, že to byl poslední hec, který jsem si od něj nechala líbit, poslední sázka, kterou jsem s ním uzavřela, a že to bylo… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když nám bylo jedenáct, Oliver Ford Pemberton mě donutil skočit ze střechy stodoly. Říkal, že si při skoku z tří metrů nohu zlomit nemůžu.

Lhal.

(Můžete si tak zlomit i klíční kost, což si podle mě zasloužil.)

Kéž bych mohla říct, že to byl poslední hec, který jsem si od něj nechala líbit, poslední sázka, kterou jsem s ním uzavřela, a že to bylo naposledy, co jsem mu věřila.

Ale nebylo.

Protože se opovážil dospět v krásného, okouzlujícího a sexy muže. A jak jsme stárli, výzvy byly nemravnější – a sázky vyšší – až mě nakonec zanechal roztříštěnou na kusy. Zapřísáhla jsem se, že už s ním nikdy nepromluvím.

Ale dvacet let po tom hloupém skoku ze střechy se mi vrátil do života a nutí mě, abych kvůli němu riskovala úplně všechno: svou práci, svou sebeúctu a své srdce.

Kolik šancí si láska zaslouží?

Sdílet 0

série
Cloverleighská farma 2. díl z 2
Další ze série
1. Neodolatelná
2. Nezkrotná
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 31 hodnocení čtenářů

13× 5 hvězdiček 14× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Teri Uživatel aplikace KDčko

    Kniha se celkově četla fajn. Jako druhý díl série asi doporučuji přečíst. Jen mi tam chybělo něco jako v první knize Neodolatelná, kterou jsem si hnedka zamilovala! Tady mi prostě chyběla nějaká větší chemie mezi hlavními hrdiny. Ale na druhou stranu, příběh pěkný, určitě čtivý. Pro romantické duše je to určitě super oddechovka.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712854

  • 4 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    První díl byl podle mě mnohem slabší než tento. Mezi hlavními hrdiny funguje mnohem lepší chemie než mezi hrdiny z prvního dílu. Tento díl mě velmi bavil, velmi jsem se u něj také nasmála. Co mě ale mrzelo byl konec, který poslední dobou je snad v každé nové knize strašně rychlý. Že by autoři ztratili schopnost parádně ukončovat své knihy?

    Kniha, Red, 2024, 9788027712854

  • 3 z 5 hvězdiček Diana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    První díl jsem přečetla jedním dechem, na tento jsem se těšila, ale nesplnil očekávání, spíš lehce nudil.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712854

  • 5 z 5 hvězdiček Bookswithterez Uživatel aplikace KDčko

    Z prvního dílu této série jsem byla nadšená a tak jsem od druhého měla velká očekávání a dostala jsem co jsem chtěla❤️. Oba hlavní hrdinové mě moc bavili, byla mezi nimi historie, chemie, emoce.. 🥰. V příběhu se dostáváme na různá místa (Cloverleighské farmy je tam sice malinko, ale aspoň jsem se “podívala” i někam dál:)), potkáváme se s už známými postavami a seznamujeme se i s novými (jo, babička mě bavila moc😀). Ve vyprávění se střídají Chloe a Oliver a aby to nebylo tak jednoduché, tak se ještě střídají kapitoly “dříve” a “nyní”, což už jsou čtyři různé typy kapitol a věřím, že na někoho to může působit zmatečně. Autorka si s tím ale poradila dobře a mně se v příběhu krásně orientovalo☺️. Dřívější kapitoly mi pěkně dokreslily současnost a bylo to celé moc fajn🤗. Moc se těším na další díly a doufám, že nebudeme čekat dlouho (jestli se nepletu, je jich 9🤩).

    Kniha, Red, 2024, 9788027712854

  • 5 z 5 hvězdiček Mária Ušalova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tento diel sa mi páčil viac ako prvý a teším sa na ďalší

    Kniha, Red, 2024, 9788027712854

  • 5 z 5 hvězdiček Romana Beranová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Oddychová kniha na večer

    Kniha, Red, 2024, 9788027712854

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda