Unesená dědička

Autor Sophie Lark

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

279 Kč s DPH
Běžně 349 Kč Nápověda Jsme transparentní

Kráska a zvíře z prostředí mafieNessa Griffinová vede osamocený život. Je citlivá, jemná a nemá v mafiánském impériu své rodiny žádnou roli. Zápasí s uznáním jak doma, tak ve vysoce soutěživém prostředí baletní školy.Mikolaj Wilk je nejkrutějším gangsterem v Chicagu. Jeho adoptivní otec ho zachránil z varšavských ulic, ale zanedlouho poté zemřel… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kráska a zvíře z prostředí mafie

Nessa Griffinová vede osamocený život. Je citlivá, jemná a nemá v mafiánském impériu své rodiny žádnou roli. Zápasí s uznáním jak doma, tak ve vysoce soutěživém prostředí baletní školy.

Mikolaj Wilk je nejkrutějším gangsterem v Chicagu. Jeho adoptivní otec ho zachránil z varšavských ulic, ale zanedlouho poté zemřel rukou rodiny Griffinových.

Mikolaj touží po pomstě, Nessu unese a drží ji jako rukojmí ve starobylém gotickém sídle. Zatímco ale plánuje zničit všechno, co je jí drahé, nevědomky ho do sebe vtáhne baletčina nejnovější choreografie.

Nessu vzrůstající napětí mezi ní a jejím únoscem děsí čím dál tím víc a začíná se ztrácet v temné baletní pohádce, která se víc a víc podobá jejich měnícímu se vztahu. Dokáže Nessa objevit muže skrývajícího se za maskou netvora? Nebo to bude její poslední tanec?

Sdílet 0

série
Podsvětí Chicaga 2. díl z 2
Další ze série
1. Nelítostný princ
2. Unesená dědička
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
mafie únos balet
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2024
  • Markéta Nováková Markéta Nováková

    Přirovnání ke krásce a zvířeti jsem se zpočátku zdráhala, ale když došlo na část v knize, kde únosce své zajatkyni zapovídá vchod do západního křídla, musela jsem se pousmát. Sama hrdinka ho v hlavě oslovuje slovem Netvor. Tady to máte, kráska a zvíře zabalená do mafiánského střetu mezi znepřátelenými gangy.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 103 hodnocení čtenářů

61× 5 hvězdiček 31× 4 hvězdičky 16× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.3 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Michaela Gavorová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Mikolaj a Nessa jsou skvělé hlavní postavy (především ze začátku). Postupně se obě vyvíjejí svým vlastním tempem, což je skvělé pro oba. Ovšem postavy jako takové jsou velmi jednoduché. Jejich vztah je celou dobu chladný bez známek nějakého žáru a náhle bum a už se milují. Podobně jako v prvním díle, i tady je konec dosti uspěchaný. A akce, na kterou se člověk těší celou knihu (protože to má být přece kniha o mafiánech), proběhne během jedné kratičké kapitoly a je hned vyřešena – žádné napínání čtenáře. Např. závěrečná scéna, kde je úplně jasné, že se nikomu z hlavních postav nic nestane. A podobně jako u Mikolaje, který je téměř mrtvý, ale během pár minut po ošetření ran, je plně funkční a dokáže vymyslet úžasný plán i se prát. Celý příběh působí podobně jako celá obálka (která je mimochodem ta nejkrásnější, kterou jsem v poslední době viděla) velmi chladně. Emoce jako takové jsou popisovány, ale všechno je tak vzdálené, že se člověka oné emoce, kterými se autorka snaží zapůsobit na čtenáře, ani nedotknou. Opět mě rušily výrazy typu vulva, i když jsou využity v menší míře než v díle prvním. Celkově je kniha dobrá, rychle se čte. Ale o dalších dílech budu uvažovat, jestli si pořídím (zřejmě ano, ale nebudu je kupovat hned po vydání, jak mám ve zvyku). Hodnotím celkem třemi hvězdami, dala bych i čtyři, ale tento díl byl o něco slabší než díl předcházející, kterému jsem právě čtyři hvězdy udělila.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712823

  • 3 z 5 hvězdiček Petra Šnajdová registrovaný uživatel

    Po skvělém prvním dílu, pro mě docela zklamání.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712823

  • 5 z 5 hvězdiček Jarmila Burkoňová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha mě upoutala hned prvními stránky. Krásně se mi četla. Rozhodně to nebyla žádná pohádka. Ale konec byl nádherný. Takové knihy mám ráda.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712823

  • 5 z 5 hvězdiček Alisi Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Tyhle příběhy mě prostě baví! Nic co byste neočekávali, ale přesně proto to chcete číst. Unesená křehká baletka, která prolomí zdi srdce svého věznitele. Chemie mezi postavami je skvělá. Oddechovka, kterou přečtete na jeden zátah.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712823

  • 5 z 5 hvězdiček Adéla Jančová registrovaný uživatel

    Doporučuji:)

    Kniha, Red, 2024, 9788027712823

  • 4 z 5 hvězdiček Barbora K. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se mi líbila více než první díl. Hlavní hrdinka Nessa mi sedla více než Aida v prvním díle. Líbila se mi její nevinná povaha naproti drsnému mafiánovi Mikolajovi. Ze začátku se mi příběh a chování jedinců zdál celkem realistický, pak mi ale přišlo celkem nepravděpodobné, že se vlastně z ničeho nic tak moc zamilovali. Chybělo mi tam nějaké poznávání se a větší vývoj jejich vztahu. Konec byl také trochu rychlejší, než jsem čekala, ale jelikož mám ráda spíše romantickou část knihy než ty mafiánské, tak mi to vyhovovalo ☺️ Knihu jako takovou hodnotím velmi kladně, byla to spíše taková mafiánská pohádka, ale skvělá oddechovka. Určitě sáhnu i po třetím díle☺️

    Kniha, Red, 2024, 9788027712823

  • 3 z 5 hvězdiček MR registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se mi líbila, ale celkem mi chybělo víc interakcí mezi hlavními postavami, než se do sebe zamilovali. Přišlo mi to, že v jeden okamžik se ještě rádi neměli, a pak BÁC a láska jak hrom.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712823

  • 4 z 5 hvězdiček Iveta Slánská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha, Red, 2024, 9788027712823

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Štěpánková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pohodová pohádka

    Kniha, Red, 2024, 9788027712823

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Strakošová registrovaný uživatel

    Knížka přečtena během dvou dnů ☺️ Oddechovk. Tak jako první díl této série, se mi ti líbil i druhý díl.Jen škoda, že je konec zrychlený,tak jak u předchozího dílu.Těšìm se na další díl od této autorky.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712823

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora