Nenávidím tě, Adame Connore

Autor Ella Maise

E-kniha

Nenávidím tě, Adame Connore E-kniha

Autor Ella Maise

Součástí série: Miluji a nenávidím 2. díl z 2

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Kdo by nechtěl zažít svůj pohádkový příběh? Své „šťastně až na věky“? Hlavní hrdinka Lucy Meyerová na to má pohled možná trochu jiný než většinová populace. Život jí pod nohy házel samé klacky, a proto na muže i na lásku tak trochu zanevřela. Když potká hollywoodského herce Adama Connora, vše se náhle změní – aniž by si to sama Lucy uvědomovala.Ne… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kdo by nechtěl zažít svůj pohádkový příběh? Své „šťastně až na věky“? Hlavní hrdinka Lucy Meyerová na to má pohled možná trochu jiný než většinová populace. Život jí pod nohy házel samé klacky, a proto na muže i na lásku tak trochu zanevřela. Když potká hollywoodského herce Adama Connora, vše se náhle změní – aniž by si to sama Lucy uvědomovala.

Ne snad, že by se do Adama zamilovala! Naopak, nesnáší ho. Ale víte, jak to chodí. Nenávist má k lásce blízko.

Kniha, která stojí za přečtení každému, kdo na ten svůj šťastný konec stále čeká. Anebo i pro ty, kteří sice nějaké sladké chvíle v životě zažívají, ale tak, jak to v reálném životě bývá, i to krásné je propojeno a propleteno s tím hořkým. Není nad to najít si pár chvil pro sebe, vzít do ruky knížku a chvíli si nechat zdát o tom, že vše může být dokonalé.

Sdílet 0

série
Miluji a nenávidím 2. díl z 2
Další ze série
1. Miluji tě, Jasone Thorne
2. Nenávidím tě, Adame Connore
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
new adult hollywood hate to love slow burn
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
394
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 32 hodnocení čtenářů

21× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Diana registrovaný uživatel

    Za mě lepší než první díl, hezká červená knihovna.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712694

  • 5 z 5 hvězdiček Gabriela Vaňková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihy Elly mě baví. Jsou zábavné, vtipné a nechybí šťastný konec.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712694

  • 5 z 5 hvězdiček Žaneta Němečková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Další pohodová romantika. Hlavní postavu už znáte z první knihy a teď můžete jen pozorovat její růst. Miluji Adama. Je perfektním otcem pro svého ,,syna". Tito dva se perfektně doplňují. Jejich cesta není lehká, ale stojí za to.

    E-kniha, Red, 2024,

  • 3 z 5 hvězdiček MichaelaKoc Uživatel aplikace KDčko

    Rovnou říkám, že 1. díl, Miluji tě, Jasone Thorne, je láska a nyní bych hodnotila 5/5, loni jsem hodnotila 4,5/5, proto maximálně doporučuji. A pokud jste četli Jasona, nemůžete si Adama nechat ujít, protože Olive a Jason se zde vyskytují také a to hojně, takže doporučuji i Adama, už jenom kvůli nim. A proč Adama hodnotím níže? Vulgarismy, moc sexuálních narážek a Lucy. Lucy mi jednoduše nesedla. To ale neznamená, že nemůže sednout někomu jinému. Já si ihned vybavila, že jsem z ní nebyla nijak zvlášť unesená už v 1. díle … A Adam? Adam je fajn, ale pro mě je to jen slabý odvar Jasona, proto jen lehce nadprůměrné hodnocení. Lucy se po rozchodu dočasně stěhuje k Olive a Jasonovi a zároveň se vedle nich nastěhoval známý herec Adam, který doma tráví hodně času se svým synem Aidenem, protože se rozvedl s jeho matkou, herečkou Adeleine. Lucy se seznamuje s Adamem, ale je to takové nešťastné seznámení a oba od té chvíle tvrdí, že se nenávidí. Aiden, Adamův syn, si ale získá srdce Lucy, Olive Jasona a Lucy bude občas Aidena hlídat. Linka Lucy nepřináší nic nového, v jeden okamžik se objeví super zvrat, který by knihu pozvedl, ale … Adam řeší spor o opatrovnictví Aidena s Adeleine. A mezi Lucy a Adamem už je to stokrát viděný vzorec, který ničím nepřekvapí. Autorku i tak miluji, protože píše neskutečně čtivě a už teď se těším na další její knihy. Závěr je takový, že Olive a Jasona naprosto miluji a toto byl obstojný flirt!

    Kniha, Red, 2024, 9788027712694

  • 5 z 5 hvězdiček FruityMan Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Za mě o trochu lepší, než první díl. Příběh mi utíkal strašně rychle a než jsem se nadála, tak jsem byla na konci. U knížky jsem si pobrečela, ale i zasmála. Podle mě, je postava Lucy strašně silná. Postavila se svému strachu z lásky a za to ji moc obdivuji, ještě po tom, co jí ho Jameson nalomil. Březen 2024

    Kniha, Red, 2024, 9788027712694

  • 5 z 5 hvězdiček Teri Uživatel aplikace KDčko

    Po knize Miluji Tě, Jasone Thorne jsem se na knihu hodně těšila, protože právě i první díl byl super. Kniha tedy volně navazuje již na zmíněný první díl. Hlavní hrdinka je zde trošku ztřeštěná, ale hodná a milá Lucy. Líbil se mi i ten fakt, že kniha byla trošku sprostá, ukazovala právě na to, jak se hlavní hrdinky z obou knih liší a zároveň doplňují. Autorka je prostě úžasná, nutí vás její styl psaní číst dál a dál a nechybí láska, sex, emoce, nějaké napětí (to miluji) a šťastný pohádkový konec. U knihy jsem se i zasmála a ne jednou. Kdo máte rád tuhle autorku, tak rozhodně doporučuji a také pro všechny romantické duše.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712694

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Hrůzová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá kniha, stejně jako první díl, doporučuju!

    E-kniha, Red, 2024,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora