Soused na zabití

Autor Lusy Adams

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Když Maddie poprvé narazí na Aleka (doslova), věci jdou rychle z kopce. Někdo by dokonce mohl říct, že je to nenávist na první pohled. Přestože v normálním životě se nemůžou vystát, v online světě to mezi nimi pořádně jiskří. Škoda že netuší, že si píšou spolu. Maddie je odhodlaná soustředit se na rozkvétající romanci s dokonalým QB, ale navzdory… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když Maddie poprvé narazí na Aleka (doslova), věci jdou rychle z kopce. Někdo by dokonce mohl říct, že je to nenávist na první pohled. Přestože v normálním životě se nemůžou vystát, v online světě to mezi nimi pořádně jiskří. Škoda že netuší, že si píšou spolu.

Maddie je odhodlaná soustředit se na rozkvétající romanci s dokonalým QB, ale navzdory věčným hádkám se jí Alek dostává stále hlouběji pod kůži. Hranice mezi nenávistí a přitažlivostí brzy přestává být zřejmá a Maddie se musí rozhodnout – má zvolit bezpečnější možnost v podobě online přítele, nebo naplno propadnout sousedovi z pekel, který nakonec asi nebude tak špatný? A co se stane, až zjistí, že se jedná o stejnou osobu?

Sdílet 0

Nakladatel
LA Publishing
jazyk
čeština
Počet stran
338
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček BlankaHill Uživatel aplikace KDčko

    Top strop! Za mě naprostá pecka. Dlouho už jsem se u knihy tak nebavila a nesmála nahlas. Ty konverzace mezi Alekem a Maddie byly prostě boží. Knihu si určitě pořídím i v tištěné verzi(zatím dostupná jen e-kniha) - ta nesmí v mé knihovně chybět! Byla tam žhavost, hate to love - to miluji, hned na to neskončili, zaplaťpánbůh - kniha mě pak přestává bavit. Prostě romanťárna absolutně dle mého gusta. DOPORUČUJI všema deseti!!!!!!!!!!

    E-kniha, LA Publishing, 2024,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora