Vše, čím pro mě jsi

Autor Nora Welling

E-kniha

Vše, čím pro mě jsi E-kniha

Autor Nora Welling

Součástí série: Pro tebe všechno 2. díl z 2

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Luís a Nuria spolu od malička vyrůstají na haciendě v Andaluzii. Po smrti jeho maminky jsou skoro jako sourozenci. Ve školce si slíbí kamarádství navždycky. Jejich cesty se ale rozdělí, když se Luís v šestnácti letech vydá na dráhu profesionálního kitera a domů zavítá jen sporadicky, zatímco Nuria se vydá do světa, kde získá skvělé… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Luís a Nuria spolu od malička vyrůstají na haciendě v Andaluzii. Po smrti jeho maminky jsou skoro jako sourozenci. Ve školce si slíbí kamarádství navždycky. Jejich cesty se ale rozdělí, když se Luís v šestnácti letech vydá na dráhu profesionálního kitera a domů zavítá jen sporadicky, zatímco Nuria se vydá do světa, kde získá skvělé fyzioterapeutické vzdělání.

Po návratu z ciziny si Nuria založí na haciendě vlastní ordinaci. Luísova sportovní kariéra je nečekaně přerušena tragickým pádem a úrazem. Když se po několikaměsíčním pobytu v nemocnici a na rehabilitační klinice rozhodne vrátit domů, je to právě Nuria, kdo všechno zařídí a kdo se o něj stará. Věří, že Luís jako statečný bojovník může udělat další pokroky a zbavit se invalidního vozíku, na kterém přijel. Když se Luísovi svěří, že její jedinou velkou láskou je jeho bratr Ramón, uzavřou spolu zvláštní dohodu vzájemné pomoci.

Podaří se Nurii nakonec Luíse rozchodit? Přispěje Luís k tomu, aby si jeho bratr všiml, jak báječná žena Nuria je? Nebo všechno dopadne úplně jinak?

Sdílet 0

série
Pro tebe všechno 2. díl z 2
Další ze série
Španělsko, hřebci a romantika
1. Vše, co k tobě cítím
2. Vše, čím pro mě jsi
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 17 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Tereza Franzová registrovaný uživatel

    Já se přiznám, že moc nevím, jak knihu hodnotit. Už z prvního dílu jsem byla mírně rozpačitá a druhý na tom není jinak. Prostředí Andalusie je fajn, i když jsem si ho tentokrát neužila tolik, jako v minulé knize. Příběh by byl fajn, ale vše by bylo vyřešené, kdyby si hlavní postavy spolu normálně promluvily hned na začátku, ale pak by nebylo o čem psát. Luís byl super. Věřila jsem mu jeho bolest (nejen tu fyzickou), proces uzdravování, vyrovnávání se a hledání sebe sama a nového smyslu života. K Nurii můžu říct jen to, že mě neskutečně štvala. Nesedla mi a nebyla mi moc sympatická. Jako plus hodnotím, že kniha otevírá téma, kterému v dnešní době není dopřána téměř žádná pozornost a myslím si, že je to škoda. Určitě se netýká malého množství lidí.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713516

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Zusková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha z krásného Španělského prostředí, takový vysněný život. Příběh ovšem nebyl tak jednoduchý. Hlavní hrdinka, která podstupuje dlouhou cestu jen aby na ní mohl někdo házet vinu. Damián který je tak úspěšný s koňmi se najednou dozví něco co mu otočí život o 360 stupňů. Celá kniha je napsaná na krásném území, člověk jednoduše myšlenkami uteče tam kde se to odehrává a má pocit jako by tam byl také. příběh je napsaný moc hezky. Vedlejší postavy se mi také moc líbily. Ráda se ke knize zase někdy vrátím.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713516

  • 5 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Príbeh Luisa a Nurie bol krásny. Druhá kniha tejto serie sa mi páčila viac ako prvá kniha. Dúfam že bude preložený aj tretí diela to príbeh stredného brata Ramóna.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček Kristína Rydlová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Prvý diel série Pro tebe všechno sa mi páčil, preto som si nemohla nechať ujsť ani pokračovanie,  v ktorom sme spoznali ďalšieho z bratov Alvarezovych. Vše, čím pro mě jsi je príbeh o životných pádoch, sile bojovať a nevzdávať sa, druhých šanciach, rodine, priateľstve a láske. Priznávam, že jednotka sa mi páčila trošičku viac, ale užila som si aj dvojku  Nuria bola jednou z tých ľudí, z ktorých vyžaruje pozitívna energia. Bola to šikovná fyzioterapeutka a táto práca ju napĺňala, rada pomáhala ľuďom, často aj nad rámec svojich povinností. Mnoho ľudí v jej okolí ju aj napriek tomu stále bralo ako mladé dievčatko, čo ju dosť hnevalo. Už roky bola tajne zamilovaná do muža, ktorý jej city neopätoval a hoci sa o tom nikdy nerozprávali, svojim správaním jej neraz ublížil, kvôli čomu mi jej bolo ľúto. Zaslúžila si niekoho, kto by ju mal rád. Luis si práve prechádzal ťažkým obdobím. Po ťažkom úraze nielenže prišiel o úspešnú športovú kariéru, no trápili ho aj veľké bolesti a bol v značnej miere odkázaný na pomoc druhých. Okrem jaziev na tele mal i jazvy na duši. Zo začiatku dosť kopal okolo seba, no postupne bol čoraz viac odhodlaný opäť sa postaviť na vlastné nohy. Tvrdo na sebe makal, za čo má môj obdiv. Romantická linka sa niesla v štýle od kamarátstva v láske. Páčilo sa mi, že nešlo o kamarátov, ktorí by do seba bolo zaľúbení už od detstva, ale ich city sa vyvíjali až postupne. Nuria a Luis sa pekne dopĺňali a boli jeden pre druhého oporou. Opäť sme tu stretli i postavy z prvej časti a mohli sme sa dozvedieť, ako sa im darí aj po určitom časovom odstupe. Prostredie haciendy bolo veľmi príjemné, žili tu sympatickí ľudia a bolo cítiť, že sa majú radi a vždy sú tu jeden pre druhého (aj keď som mala pocit, že atmosféra Španielska bola v jednotke o niečo viac priblížená a citeľná).

    Kniha, Red, 2023, 9788027713516

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka Šnebergerová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Už v prvním díle jsem si zamilovala ❤️hlavně to prostředí ranče. A právě na příběh Nurie a Luíse mě dokázal velmi nalákat. 💔 Závěr nám dal silný moment, který byl velkou ránou každého z rodiny a hlavně právě pro Luíse. Nehoda jenž utrpěl byla opravdu silná. 🥺A to že ji přežil je zázrak, i když to on tak nevidí.😔 🦽🚨✈️ Po dlouhém pobytu v nemocnici odchází domů. Jenže pro něj tato cesta teď není snadná, jako bývala. Nechce být na nikom závislý, ale ono to bohužel jiné východisko nemá. O pomoc si však zavolá jen své staré kamarádce Nurii. Co všechno jeho návrat rozvíří a zamotá.🧑🏼‍🦽📞 Nurie si konečně vybudovala něco svého. 🏨Její fyzioterapeutická ordinace je známá a svoji práci miluje. Život zde na ranči však má pro ni i své úskalí. 🫣 a to tajná zamilovanost do Ramóna, jednoho z bratrů. ☺️Oni vlastní ranč, ona není členem rodiny. I rodiče ji to neustále vtloukají do hlavy. 🤦‍♀️ Ke vašemu má sama velký problém s sebeláskou. Není přeci krásná a co by na ni kdo dokázal vidět něco přitažlivého?💔 Sama se tím dost bičuje. Naopak Luís je ten kdo hýří laškovnými slovíčky, i když k nim teď má daleko. Nakonec se domluví na vzájemná pomoci. Ona se pokusí ho znovu postavit na nohy a on jí získat životní lásku. Jenže se během toho vašeho sbližují víc jak jako kamarádi. A roste mezi nimi silná náklonnost a možná i nová láska. 💔❤️‍🩹❤️ Příběh je zase plný sluníčka, dobrého jídla a velkou dávkou emocí. Oba dva v ní musí v sobě překonat něco co je táhne ke dnu. Dokáží si nakonec navzájem pomoct, vybudovat si nový start do života i když možná nebude snadný.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713516

  • 3 z 5 hvězdiček Tereza Purnochová registrovaný uživatel

    Upřímně, mám problém napsat, jak se mi kniha líbila či nelíbila. Ne že by se to četlo špatně, ale nějak jsem se do příběhu nemohla dostat a ani postavy mi v tom moc nepomohly. 🤷‍♀️ Nurii jsem si v předchozím příběhu oblíbila. Opravdu na mě působila sympatickým dojmem. Ale tady jsem měla občas problém. Nevím, jak bych to přesně vysvětlila. Ale někdy mi její chování připadalo zvláštní. 😕 Nicméně se mi líbilo, jak pomáhala Luisovi, aby našel jiskru do života. I když pomalu ale jistě. Tady se ukázala jako profesionál a přítelkyně. 🥰 Louise se na konci jedničky velmi vážně zranil. A tady zjišťujeme, jak na tom je. Řekla bych to takhle - nenávidí celý svět a nenávidí i sám sebe. A až díky Nurii a její terapii se to prolomí a on začne bojovat a chtít změnit svou danou situaci. Snaží se zabojovat.💪😇 Jsem vždy ráda, když se příběhu objeví i předchozí protagonisté a my tak může zjistit, co se u nich změnilo. A že u Lindy a Damiana se děly zajímavé věci. 🥰 Jsem zvědavá, co nám přinese třetí díl, který má být tentokrát o Ramonovi. 😊

    Kniha, Red, 2023, 9788027713516

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora