Skryté bouře

Autor Tami Fischer

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Bušení srdce na třetí: to je třetí díl milostného románu o partě studentů na univerzitě v americkém městečku Fletcher od oblíbené autorky Tami Fischer. Strhující a poutavý příběh o odvaze, která je potřeba k nalezení sebe sama a velké lásky.Přes den nenápadná studentka, v noci žhavá tanečnice ve striptýzovém klubu: Lenny Jamesová vede nebezpečný… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Bušení srdce na třetí: to je třetí díl milostného románu o partě studentů na univerzitě v americkém městečku Fletcher od oblíbené autorky Tami Fischer. Strhující a poutavý příběh o odvaze, která je potřeba k nalezení sebe sama a velké lásky.

Přes den nenápadná studentka, v noci žhavá tanečnice ve striptýzovém klubu: Lenny Jamesová vede nebezpečný dvojí život. Aby uchovala své tajemství, obléká se přes den do neforemného pánského oblečení a nepouští si nikoho k tělu. To platí pro všechny její přátele a obzvlášť pro miláčka žen Creeda Parkera, do kterého se proti své vůli zamiluje.

Když se Creed jednoho dne nečekaně objeví v nočním klubu, kde Lenny pracuje, a objedná si soukromý tanec s jejím alter egem Daisy, je Lenny natolik rozhozená, že proti všem pravidlům dojde k polibku. Creed sice Lenny nepozná, ale zamiluje se do tajemné Daisy a podniká vše možné, aby tanečnici blíž poznal, takže dochází k až tragikomickým situacím.

A zatímco se nic netušící Creed blíží k odhalení tajemství, blíží se i pohroma, která může Lenny zničit život… Podaří se nakonec pohromě zabránit? A najde Lenny dost odvahy překonat dávná traumata z dětství a neutéct?

Sdílet 0

série
Fletcherova univerzita 3. díl z 4
Další ze série
1. Spálené mosty
2. Potopené lodě
3. Skryté bouře
4. Přenesené hory
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
376
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 34 hodnocení čtenářů

20× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Kristýna Krásová registrovaný uživatel

    Milostno - kamarádský vztah dvou lidí co si navzájem myslí, že jejich láska k druhému není opětována a raději sklouznou do friends zóny. Lenny a Creed se poznali před 4 lety jsou nejlepšími přáteli však o své minulosti navzájem nevědí. Lenny má za sebou špatné dětství kdy ji její matka hnala za svým snem i přes Lenniny hranice. Láska k tanci jí zůstala i přes drezúru matky. Proto tancuje v panském klubu pod maskou a pseudonymem Daisy D. Jednoho dne přijde na její show Creed a je tak uchvácený jejím tancem, že začne klub navštěvovat častěji a dostávat se i tak blíže k Daisy. Příběh plný lásky, nedorozumění, poznání a touhy

    Kniha, Red, 2023, 9788027721078

  • 5 z 5 hvězdiček Kristína Rydlová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skryté bouře sú už v poradí tretím dielom série Fletcherova univerzita a za seba môžem povedať, že príbeh Lenny a Creeda sa mi doposiaľ páčil najviac. Lenny si zažila náročné detstvo a dospievanie, ktoré sa na nej dosť podpísali. Je samotárska, uzavretá, výbušná, celkom papuľnatá, drží si odstup, len málokoho si pustí k telu a svoje súkromie si stráži ako oko v hlave. Páčilo sa mi, že prostredníctvom nej sme mali možnosť nahliadnuť do práce v striptízovom klube. Táto zápletka s dvojitým životom ma dosť bavila a celkovo osviežila celý dej. Ani Creed nebol žiadne neviniatko, v minulosti sa zaplietol do vecí, ktoré úplne neboli s kostolným poriadkom, ale táto časť jeho života už bola uzavretá a on sa snažil žiť lepšie. Bol to sympaťák a skvelý kamarát, nebolo ťažké si ho obľúbiť. Škoda, že sme sa viac nedozvedeli o jeho rodine, určité veci tu autorka naznačila, no mám pocit, že táto téma zostala nedoriešená. Romantická linka sa niesla v štýle "od priateľstva k láske". Všetci v okolí vedeli, že Lenny a Creed sú do seba už roky tajne zaľúbení, len oni dvaja akoby mali klapky na očiach a odmietali si to priznať. Niekedy som z nich už bola frustrovaná a mala som chuť zakričať, nech už sa konečne o všetkom otvorene porozprávajú a nedomýšľajú si veci, ktoré nie sú pravda. Opäť sa ukázalo, ako je vo vzťahoch dôležitá komunikácia. Niektoré scény boli dosť emotívne, až sa mi drali slzy do očí. Držala som im palce, po tom všetkom, čím si preskákali, si konečne zaslúžili byť šťastní a milovaní. Na konci bolo trochu naznačené, komu sa bude venovať ďalšia časť a ja sa na príbeh týchto dvoch už veľmi teším.

    Kniha, Red, 2023, 9788027721078

  • 3 z 5 hvězdiček Iva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha není špatná ale ani to nebylo nic, co by mě kdovíjak nadchlo. Mezi hlavními hrdiny jsem necítila žádnou chemii, příběh s Daisy mi přišel nudný - kdyby tam byl jen nastíněn nebo v menším množství než kolik mu je věnováno, tak by to nebylo z mého pohledu tak nudné (neustálý popis toho jak Daisy tančí mě zkrátka nebavil). Ale nápad příběhu jako takové nebyl špatný.

    Kniha, Red, 2023, 9788027721078

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Ch registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Dlouho jsem zvažovala, co k této knize napsat. Po přečtení jsem měla smíšené pocity. Pokud máte v tomto žánru načteny nižší stovky knih a srovnáváte jako já, pak bylo poznat, že je autorka začátečník a neumí si s některými posuny/ přechody v ději poradit. Na druhou stranu už na tomto díle je poznat, že je zpracován mnohem lépe, než díl první. Přinejmenším mě dokázal emočně vtáhnout. Co mně jako čtenáři vadilo asi nejvíc je, že si autorka vystaví mnoho zajímavých momentů, na něco čtenáře naladí a pak ty momenty prostě přeskočí a nerozepíše. Několik příkladů: dvojice kolem sebe krouží několik let, pak se pohádají, dojde na první sex ještě k tomu ze vzteku... a autorka to shrne jednou větou, že na to došlo. Hmm.... Nebo se Lenny chystá udělat svůj coming out, jak na to budou lidé reagovat, čtenář opět v napětí a zas nic. Stejně tak to, že se Creed musí vyrovnat s její kariérou, což tam několikrát zopakuje.. opět žádná dramatická situace... apod. Líbí se mi příběhy, které autorka vymyslela a sérii si určitě přečtu celou, ale mrzí mě ten nevyužitý potenciál.

    Kniha, Red, 2023, 9788027721078

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Baňárová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se četla jedním dechem, žádné nudné pasáže. Příběh byl zajímavý od začátku až do konce.

    Kniha, Red, 2023, 9788027721078

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Melicharová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skryté bouře ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Moc hezký příběh, místy i dost smutný. Děj se odehráva opět v prostředí university a jejím okolí tentokrát z pohledu Leny a Creeda. Jejih příběh je plný emocí jako nepochopení, dvojí identita, Tajemství a láska. Určitě stojí za přečtení.

    Kniha, Red, 2023, 9788027721078

  • 5 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bolo to dobré. Aj keď môj naoblúbenejší je príbeh Carly a Mitcha, páčil sa mi aj príbeh Lenny a Creeda. Dúfam že bude aj ďalší diel o Savannah

    E-kniha, Red, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora