Přehrada E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

194 Kč s DPH
Běžně 254 Kč Nápověda Jsme transparentní

Na policejním velitelství v hornoslezském městě Tychy propukne velká aféra – několik zdejších příslušníků údajně znásilnilo prostitutku. Oběť jako hlavního pachatele určí Krzysztofa Strzeleckého, vzorného policistu a obecně člověka, kterého byste označili jako dobračisko. Strzelecki rezolutně prohlašuje, že je naprosto nevinný, ale stejně je… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na policejním velitelství v hornoslezském městě Tychy propukne velká aféra – několik zdejších příslušníků údajně znásilnilo prostitutku. Oběť jako hlavního pachatele určí Krzysztofa Strzeleckého, vzorného policistu a obecně člověka, kterého byste označili jako dobračisko. Strzelecki rezolutně prohlašuje, že je naprosto nevinný, ale stejně je postaven mimo službu. Jediným člověkem, který mu bez jakýchkoli pochybností věří, je jeho šéf Franciszek Próchniewicz.

Bohužel však i ten se dostal do potíží. Přesněji řečeno jeho nevlastní dcera Zośka Bojarská, která si dělá velké starosti. Její osmnáctiletá neteř Karolina totiž znenadání beze stopy zmizela. Už předtím sice žila poněkud divoce, nepohrdla mejdany ani drogami a často utíkala z domova, ale tentokrát má její teta neodbytný pocit, že je to mnohem vážnější.

Vše totiž nasvědčuje tomu, že Karolinu někdo unesl. Krzysztof, momentálně postavený mimo službu, má nečekaně spoustu volného času, a tak ho její nevlastní otec poprosí, aby mu pomohl v soukromém pátrání po zmizelé neteři. Stopy je dovedou až k Paprocanům poblíž města Tychy – přehradnímu jezeru, které je populární rekreační oblastí známou v celém Horním Slezsku.

Sdílet 0

série
Přehrada 1. díl z 2
Další ze série
1. Přehrada
2. Pískovna
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 36 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 13× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Petra Literarytwins registrovaný uživatel

    Už jste někdy šli svou recenzí proti proudu? Já jsem celkem velká fanynka Pauliny Świst. Mé srdce si získala hned první knihou, která jí u nás vyšla a konkrétně Prokurátorem. Příběh Kingy a Lukacze mě tenkrát doslova vystřelil z trenek. Z jejího neotřelého stylu psaní plného ostrovtipu, kdy spojila prvky erotiky, krimi a detektivky jsem byla opravdu u vytržení a hltala jsem každé slovíčko z prostředí právničiny a organizovaného zločinu. Bylo to prostě TOP. Bohužel však pozoruju klesající tendenci s každou další knihou, nebo respektive spíše sérií. V případě Kolotoče, Chobotnice a Podrazu byla laťka pořád ještě poměrně vysoko, ale už to nebylo úplně 100% ono. Jenže pak u nás vyšla Dohoda a následně Útěk (kde již Paulina nespolupracovala) a já se hrozně bála, že tohle bude konec. Dost mě nalákalo velké množství pozitivních recenzí právě na Přehradu a rozhodla jsem se dát tomu ještě šanci. Bohužel zde jsem narazila opravdu na velký kámen úrazu a pravděpodobně se touto knihou s autorkou rozloučím a bylo to naše poslední knižní rande. Tohle se jednoduše prostě nepovedlo. Obálka knihy je sice moc pěkná, potenciál příběhu byl slušný, i když jako podobně v předchozích sériích jdeme na jedno brdo. Nebudu moc křivdit ani Krzysztofovi, jako hlavní hrdina nebyl špatný. To se ale bohužel nedalo moc už tvrdit o Zofii. Pro mě to reálně byla postava, se kterou bych v jedné místnosti nevydržela asi víc jak deset minut. Nemám ráda přehnaný namachrovaný macho styl hlavních hrdinek. A tato se nepovedla. Moc namachrovaná, samý alkohol a přehnané množství vulgarit, mnohdy nelogické uvažování, až jsem musela převracet u čtení oči. Nejen že jsem se u knihy snad ani nezasmála na to, kolik tam bylo humoru na sílu, ale pro mě byla tahle kniha zabití potenciálu daného příběhu. a Rozuzlení Zofiina návratu bylo za mě neskutečně divné, hrozně rychlé a celé by se to dalo udělat za mě úplně jinak. Suma sumárum, zlatý Prokurátor a jeho série, tohle se prostě nepovedlo. Méně je někdy více...

    Kniha, Red, 2023, 9788027720200

  • 5 z 5 hvězdiček Kamila Keprtová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    četla jsem všechny knihy od autorky a byly super

    E-kniha, Red, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Opět čtivá kniha s trochou humoru a erotiky, jen o proti předchozím knihám je málo akční a méně napínavější. Přišlo mi to více zaměřené na vztah hlavní hrdinky než na detektivní zápletku. I tak se ale těším na druhý díl.

    Kniha, Red, 2023, 9788027720200

  • 2 z 5 hvězdiček Markéta Šilerová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak to bylo slabé,oproti jiným knihám.

    Kniha, Red, 2023, 9788027720200

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Nejedlá registrovaný uživatel

    Kniha byla opět dobrá, ale asi mi tam něco málo chybělo.. Autorka zápletku natahuje a nakonec se vše vyřeší úplně jednoduše na dvou stranách? ‍♀️Čekala jsem od toho trochu víc, trochu větší hloubku.. Policejní skandál i záhadný únos mají opravdu dobře vystavěné základy, ale ke konci se to prostě trochu sesypalo.. Naštěstí je to €rotické krimi a tak knihu hodnotím ze všech úhlů pohledu a ne jen krimi zápletku.. Ano na té celé jde hvězdička dolu. . Hlavní hrdinka se jmenuje Zofia, je dost svoje, ale její humor a drzost mě opravdu bavili.. "Panebože, já si jen chtěla zavtipkovat a ten chlápek si zjevně myslel, že se za něj chci vdát."‍♀️ A pak je tu úžasný policista Krzysztof "Víš co? Já jsem ve skutečnosti fakt hodnej kluk, ale pro tebe, do hajzlu, udělám výjimku."❤️‍ Jejich seznamování, haštěření a rýpání bylo úžasné. Co autorce opravdu nemohu upřít jsou skvělé €rotické scény, to napsat opravdu umí! Je zde dokonale spojen s*xuální náboj s napětím.☺️ . Jedná se o první díl série, proto jsem zvědavá co autorka přinese dále.. A moc mě zajímá jak dopadnou všichni padouši..

    Kniha, Red, 2023, 9788027720200

  • 5 z 5 hvězdiček Iveta registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečteno jedním dechem. Autorka opět nezklamala. Kniha je čtivá, nenudí.

    Kniha, Red, 2023, 9788027720200

  • 5 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Paulina Swist nesklamala. Je to moja oblúbená autorka. Prečítané za jeden deň.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Dušková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Doporucuji! Me se líbilo moc

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Vendula Viktoria Štrynclová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Opět perfektní kousek od autorky. Kniha se četla jedním dechem. Všem mohu doporučit.

    Kniha, Red, 2023, 9788027720200

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Další kniha autorky, která kombinuje erotiku a krimi. Tentokrát je hlavním hrdninou vedlejší postava ze série Prokurátor Krzysztof Strzelecký. Autorka opět vsadila na kombinaci policista/advokátka. První polovina knihy se poněkud vleče, druhá půlka už má spád a začne to být napínavé. Konec naznačuje, že by mohly navazovat další díly, protože advokátka se setkává se šéfem bandy, která se zabývá organizovaným zločinem. Nečte se to špatně, ale kvality Prokurátora to podle mě nedosahuje, Ten byl prostě top. Nicméně bych ke knihám této autorky měla jeden postřeh. Všechny její postavy jsou stejné. Když už čtete osmou knihu a hlavní postavy se chovají a vyjadřují úplně stejně a to dokonce i různé postavy v jedné knize (používají stejné fráze a slovní obraty a chovají se stejně i v posteli), začíná to být ohrané. Nutně to vede k závěru, že autorka neumí vykreslit jiný typ postavy, než vulgární advokáty a policisty, co mají rádi tvrdý sex... (Krzysztof byl na začátku popsaný jako úplně jiný typ, ale postupně se vyvinul do toho samého mustru.)

    Kniha, Red, 2023, 9788027720200

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora