Na útěku E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

194 Kč s DPH
Běžně 254 Kč Nápověda Jsme transparentní

Povídačky o tom, že v tomto díle se všechno vysvětlí, hodně přeháněly. Naštěstí.Velká láska je úžasná věc, jenomže občas se s ní pojí velké problémy, zvlášť když se ukáže, že bůh sexu je současně i bohem války… Mala sice možná našla chlapa svých snů – respektive našel spíš on ji –, ale zároveň nenávratně přišla o možnost žít poklidně a v bezpečí.… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Povídačky o tom, že v tomto díle se všechno vysvětlí, hodně přeháněly. Naštěstí.

Velká láska je úžasná věc, jenomže občas se s ní pojí velké problémy, zvlášť když se ukáže, že bůh sexu je současně i bohem války… Mala sice možná našla chlapa svých snů – respektive našel spíš on ji –, ale zároveň nenávratně přišla o možnost žít poklidně a v bezpečí. Její dřívější aférky a výstřelky náhle působí jako něco nudného a bezbarvého, protože teď dokonce i chvíle odpočinku po boku kamarádky Zuzky nabývají podoby něčeho naprosto šíleného.

Malin život nikdy nebyl vzorem usedlé a uspořádané existence, ale aspoň čas od času si mohla namlouvat, že si o svém životě rozhoduje sama. Teď tato iluze praskla jako mýdlová bublina. Mala se stává pouhou figurkou ve hře, které sama nerozumí.

Mala se tedy musí skrývat, nejprve v „luxusním vězení“, později dokonce na slunném jihu. Zdánlivě příjemný až idylický pobyt však brzy přeroste v tísnivou nejistotu a boj o holý život.

Koneckonců, chaotičnost má v sobě odnepaměti a ti, jimž se nevědomky postavila do cesty, nemají ani tušení, s jak ničivým živlem mají co do činění. Občas však dokonce i ona zjišťuje, že by bylo fajn, kdyby se ten šílený kolotoč událostí, který s ní hází na všecky strany, přece jen točil o fous pomaleji…

Sdílet 0

série
Mala M 2. díl z 2
Další ze série
1. Dohoda
2. Na útěku
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Témata
kamarádky sex
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.3 z 5 30 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 15× 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček Petra @literarytwins registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Já asi ani upřímně nevím, zda se k této knize chci vyjadřovat. No něco málo přeci napíšu a snad tím zkrátím případné utrpení čtenářů, kteří by se do tohoto "příběhu" přece jen rozhodli pustit. Nechápejte mě špatně jo, jsem velká fanynka tvorby Pauliny Świst a její první kniha v této sérii ,,Dohoda", kterou s Lilkou napsaly společně, mě i bavila. Jo rozhodně to nebyl literární skvost, ale bylo to docela vtipné a za mě celkem zajímavý děj. O to zvědavější jsem byla na druhý díl ze tří (nevím, proč je označováno mylně za druhý díl ze 2), který už Lilka psala sama. Ještě, že jsem v prosinci četla Tenebris, jinak bych měla takovou čtenářskou depku, až by to hezké nebylo. Na útěku je za mě bohužel jedna z nejhorších knih, které jsem četla. Děj? Nulový, kromě jednoho momentu na hřbitově a tří přesunů hlavní hrdinky se tam v podstatě nestalo absolutně nic. Chcete si užít hrdiny z prvního dílu? Nemyslím si, skoro tam totiž nejsou. A o čem na útěku vlastně je? Víceméně o tom, že je hlavní hrdinka neustále v lihu a dělá ostudu a chová se jako *****. Opravdu dlouho se mi nestalo, že by mi hlavní hrdinka tak nesedla a nejraději bych jí propleskla, protože její existence jako taková je absolutně zbytečná. ,,Vzpamatuj se, ty krávo"...jo tak v tom jediném jsme se s hlavní hrdinkou shodly, v jejím pojmenování a v reakcích na její chování. Potkala jsem na internetu recenzi hodnotící tuto knihu jako 5/5*. Jako já chápu, že každému to sedne jinak jo, ale tohle hodnocení je za mě totálně mimo mísu a kdo tak hodnotil ji musel mít jako z praku stejně jako hlavní hrdinka Mala. Jediné co se mi na této knize líbilo byla obálka a asi 2 vtipná přirovnání, toť vše. Bohužel zbytek je jen omáčka plná chlastu, promiskuitního chování a sáhodlouhých popisů absolutně všeho + milion rádoby vtipných přirovnání, která už asi na straně 25 ztratila své kouzlo. Bohužel za mě tvorba samotné Lilky prostě jedno velké NE. Tímto končím i s celou sérií.

    Kniha, Red, 2022, 9788027711192

  • 1 z 5 hvězdiček Denisa Stiborová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Strasny, tesila jsem po Dohode na druhy dil, a po par strankach si rikam moment co to je, kouknu a Paulina uz se neangazovala a je to hodne poznat. Ztrata casu

    Kniha, Red, 2022, 9788027711192

  • 1 z 5 hvězdiček Yelyzaveta Borysenko registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nulový děj... Škoda času... Víc k tomu neřeknu.

    Kniha, Red, 2022, 9788027711192

  • 1 z 5 hvězdiček Michaela Žertová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Druhý díl ještě nudnější a úmornější než první. Bohužel velké zklamání.

    Kniha, Red, 2022, 9788027711192

  • 1 z 5 hvězdiček TG registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Divím se vůbec, že jsem knihu dočetla celou. Otřesný. Hlavní hrdinka brutální alkoholička a Ramses, o kterým by to mělo být skoro stejně jako o Male v knize figuroval tak 3x. Vyhozený peníze.

    Kniha, Red, 2022, 9788027711192

  • 1 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Bohužel na knize nebylo vůbec nic zajímavého, kniha byla bez děje, lituji její koupě.

    Kniha, Red, 2022, 9788027711192

  • 1 z 5 hvězdiček Veronika Havlíčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velká zklamání děj mě nebavil za mě to bylo o ničem, úplně jsem se ztrácela a po přečtení ani nevím o čem to bylo

    Kniha, Red, 2022, 9788027711192

  • 1 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    Vše už bylo řečeno níže, každopádně shrnutí: Děj naprosto nulový, jediné, co se děje, tak hlavní hrdinka chlastá a stále ji přemisťují. Prakticky celou knihu jsem nevěděla, co se vlastně děje, hlavně že se stále popisuje nějaké prostředí (úplně zbytečně). Jestli bude pokračování s radostí odmítnu. Jednu hvězdu dávám pouze proto, že nižší hodnocení nejde.

    Kniha, Red, 2022, 9788027711192

  • 2 z 5 hvězdiček Kateřina Příplatová registrovaný uživatel

    Nic zajímavého se v knize nestalo a ani se to neposunulo dál.

    Kniha, Red, 2022, 9788027711192

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora