Tři něžná slůvka

Autor Nikki Sloane

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Před pěti lety jsme byli spolu.Bylo mezi námi tolik vášně, až nás oba udolala. Po tom, co se mezi námi nakonec stalo, jsem ještě mohl být rád, že jsem se té ženské zbavil.Teď se mi ovšem zčistajasna znovu objevila v životě, navíc snad v nejnevhodnější možné situaci, a najednou se tak vrací k životu všechny mé nejdivočejší fantazie.Chci ji. Ta… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Před pěti lety jsme byli spolu.

Bylo mezi námi tolik vášně, až nás oba udolala. Po tom, co se mezi námi nakonec stalo, jsem ještě mohl být rád, že jsem se té ženské zbavil.

Teď se mi ovšem zčistajasna znovu objevila v životě, navíc snad v nejnevhodnější možné situaci, a najednou se tak vrací k životu všechny mé nejdivočejší fantazie.

Chci ji. Ta touha je příliš silná, než aby se proti ní dalo bojovat. Ale tentokrát už nechci to, co jsme měli tehdy. Nechci to, co nás oba nesmyslně zničilo.

Místo toho nastolím jasná pravidla. Navrhnu dohodu o slasti bez emocí, díky níž poznáme, jací jsme za zavřenými dveřmi. Žádné sladké kecy o tom slově na L, žádná něžná slůvka ani od jednoho z nás.

Tentokrát naši touhu zkrotím a ovládnu.

Tentokrát rozhoduju já – a dohlédnu na to, aby už naše žhavá vášeň nikoho nespálila.

Sdílet 0

Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
290
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 58 hodnocení čtenářů

40× 5 hvězdiček 13× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Počáteční věta opravdu říká vše, co se bude dál dít. Takže komu to připadá divné, nechutné ani tu knihu nemusíte číst. Jenže proč né, není tam nic co by každý z nás neznal nebo nedělal. :-) Musím říct, že je to opět peprné, docela zábavné a strašně mě baví, že se postavy objevují i z předešlých dílů a je to propojené. Konečně se bratr se sestrou dají dohromady. Je fakt zajímavé, jak člověk má v srdci někoho po celý život, i když s ním třeba není. Hledá dál k sobě partnera, ale ten pravý , ten je jen jeden. Když se opět po letech setkají, je to jak exploze, musí být odpuštění, aby opět zasáhly emoce lásky. Docela mi je líto, že kniha skončila.

    Kniha, Red, 2023, 9788027720842

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Ujcová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super i inspirace do ložnice.

    Kniha, Red, 2023, 9788027720842

  • 4 z 5 hvězdiček kristy.books Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Máme tu už šiesty diel série Klub zavázaných očí a za mňa bol jeden z naj. Sadla mi téma bývalých partnerov, ktorí sa po rokoch opäť stretli a obnovili vzájomnú príťažlivosť z minulosti.  Kyle bol bratom Payton, s ktorou sme sa stretli už v predchádzajúcich častiach. So sestrou si neboli až takí blízki, no na svojom vzťahu pracovali a postupne sa to medzi nimi zlepšovalo. Pracoval ako právnik, no keďže v jeho práci došlo k určitým problémom, bol nútený vrátiť sa do rodinnej právnickej firmy, z čoho nebol moc nadšený, keďže s otcom dobre nevychádzal.  Ruby bola tiež právničkou. Mala celkom temperamentnú povahu a podrezaný jazyk, čo sa prejavilo najmä vtedy, keď stretla Kylea. V jeho blízkosti si jednoducho nedávala servítku pred ústa.  Na tejto časti sa mi páčilo, že ani Kyle, ani Ruby neboli v oblasti dominancie a submisívnosti veľmi skúsení, a tak spoločne skúšali nové veci a učili sa, čo majú v sexuálnej oblasti radi. Kyle už síce predtým podobné praktiky skúšal, no nedopadlo to zrovna najlepšie, preto bol teraz opatrný, bál sa dať najavo svoje najtajnejšie túžby a neustále sa Ruby pýtal na jej pocity. Mnohokrát bola ona tou odvážnejšou, ktorá iniciovala skúšanie niektorých vecí. Ako sme už pri tejto sérii zvyknutí, ani tentokrát nechýbali poriadne pikantné scény.  Keďže Kyle a Ruby spolu pred pár rokmi chodili a nerozišli sa práve v dobrom, bolo to medzi nimi dosť emotívne vyhrotené. Síce sa ukázalo, že vtedy došlo len k nedorozumeniu, no škoda už bola napáchaná a oboch to poznačilo. Bolo cítiť, že chémia medzi nimi stále funguje a ani ich city neochladli, no zároveň bola medzi nimi určitá bariéra, ktorú nebolo možné len tak ľahko zbúrať. Bavilo ma sledovať, ako si postupne k sebe opäť hľadali cestu a učili sa znovu jeden druhému dôverovať. 

    Kniha, Red, 2023, 9788027720842

  • 3 z 5 hvězdiček Martina Pilařová registrovaný uživatel

    Tři nežná slůvka pro mě byla čtvrtou knihou, kterou jsem v této sérii přečetla (čtvrtý díl na mě stále čeká). Na tento díl jsem se dost těšila, protože mám ráda, když spolu hlavní hrdinové mají společnou minulost a nezačínají od nuly. Tato skutečnost pomohla rychlému rozjezdu knihy, na první setkání Kyla s Ruby nemusíme čekat dlouho a i jejich vztah nebyl zrovna slow-burn, což u knih tohoto typu oceňuji. Nejvíc jsem si oblíbila postavu Kyla, jeho kapitoly se mi i líbily o něco víc, než kapitoly z pohledu Ruby. Ta mi ze začátku přišla tak trochu zoufalka, když Kyla naháněla. V souhrnu nečekejte nijak propracovaný příběh, 80 % knihy zabírají sexuální scény, i tak se ale celá série řadí k nadprůměru ve své kategorii, takže fanouškům erotické literatury doporučuji 😊

    Kniha, Red, 2023, 9788027720842

  • 3 z 5 hvězdiček Ivana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Po 1 casti asi 2 najlepsia dejova linia zazial zo vsetkych pribehov. Jedine co sa mi nepaci je, ze cesky jazyk pouziva slovenske vulgarne vyrazy. Jednoducho slovenske nadavky sa do ceskeho jazyka nehodia. Vsetky knihy tohto zanru citam vylucne v ceskom jazyku, pretoze inak to znie, v kontexte dejovom sa to viac hodi ako slovenske preklady. Preto ma prekvapilo, ze pouzivate slovenske nadavky v ceskom jazyku a posobi to “rusivo” pri citani.

    Kniha, Red, 2023, 9788027720842

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Strakošová registrovaný uživatel

    Další díl od této skvělé spisovatelky.Knìžku jsem přečetla běhám několika hodin.Od začátku do konce se mi to líbilo.Nikki Sloane umí prostě psát.Už se těším na další díl od této autorky

    Kniha, Red, 2023, 9788027720842

  • 4 z 5 hvězdiček Pavlína Lourková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi čitelná knížka. Oproti prvním dvěma dílům už to byl jednoduchý erotický román, spíš taková love story s pikantnějšími scénami. Čtenář už se u toho nebude tak červenat, jako třeba u prvních dvou třech dílů, ale i tak je to super oddychovka, která stojí za přečtení.

    Kniha, Red, 2023, 9788027720842

  • 5 z 5 hvězdiček Gabriela Sedláková registrovaný uživatel

    Opět žhavé čtení. Ruby a Kyle. Dva milenci se po pětiletém odloučení opět setkávají a Kyle nabízí zajímavou smlouvou, aby si Ruby získal a odčinil to, co podělal před pěti lety. Ta smlouva je doost peprná, tím začíná opět parádní erotická jízda! Oba se pořádně odvážou, co se týče postelových hrátek a veškeré orgie jsou nažhaveně rajcovní, pikantní a peprné. Opět se autorka v popisování sexuálních praktik fakt vyřádila! Za mě pecka a miluju tuhle řadu!

    Kniha, Red, 2023, 9788027720842

  • 5 z 5 hvězdiček Iveta Čermáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc dobrá četla se se sama.

    Kniha, Red, 2023, 9788027720842

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Dvořáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Další skvělý díl. Miluju tuto řadu a tento díl je stejně dobrý jako Tři drobné chybičky, což je topka. Takže doporučuji.

    Kniha, Red, 2023, 9788027720842

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora