Proti pravidlům E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Morris se nenarodil jako zlý člověk. Zlo se v něm objevilo, až když za tragických okolností zemřela láska jeho života. Zničený žalem se rozhodl pracovat pro samotného ďábla Los Angeles – pro Liama O’Direa. Vstoupil k řadám démonů a žil tak víc než deset let. Neviděl nic zlého na tom, co dělá nebo kým se stal.Jenže osud mu do cesty postavil ženu,… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Morris se nenarodil jako zlý člověk. Zlo se v něm objevilo, až když za tragických okolností zemřela láska jeho života. Zničený žalem se rozhodl pracovat pro samotného ďábla Los Angeles – pro Liama O’Direa. Vstoupil k řadám démonů a žil tak víc než deset let. Neviděl nic zlého na tom, co dělá nebo kým se stal.

Jenže osud mu do cesty postavil ženu, kterou si pamatoval ještě z dob, kdy bylo všechno v pořádku. Arianna, sestra Morrisovy zemřelé dívky, je připomínkou jeho tehdejšího života. I když by se neměli stýkat, začínají spolu trávit čím dál víc času.

Žena, která přišla o všechny a všechno s výjimkou svého velkého srdce. Muž, který měl všechno, jen ne to dobré, protože to v sobě udusil. Přestože působí jako dva pravé opaky, mají toho společného víc, než by se zdálo.

Jak O’Dire zareaguje, až zjistí, že má Morris srdce?

Co udělá žena, jež nevydrží žít v pekle?

Čeho je schopný muž, který najednou nemá co ztratit?

Sdílet 0

série
Démoni z Los Angeles 4. díl z 4
Další ze série
Pomsta bude žhavá
1. Cizí dluh
2. Nová zkouška
3. Ve jménu pomsty
4. Proti pravidlům
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
229
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 37 hodnocení čtenářů

17× 5 hvězdiček 16× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Miroslava Kolářová registrovaný uživatel

    KRÁSNÝ VEČER #ZÁVISLÁCI. Máte rádi romantiku??? Já ji docela přišla na CHUŤ. Dostala se mi do rukou poslední část série DÉMONI Z LOS ANGELES. A timto chci za ní poděkovat Kačíí Horylová ❤️ a samozřejmě také KNIHY DOBROVSKÝ , kde si ji můžete zakoupit. ️️PROTI PRAVIDLŮM ️️️ autorka KINGA LITKOWIEC @nakladatelstvi Dobrovský 229 stran ️Kniha plná vášně, touhy po spřízněné duši, lásce, ale také krutosti a bolesti že ztráty blízkého člověka. ️Čtvrtý díl této série se také odehrává jak jinak než v mafiánském prostředí. Arianna zůstává po smrti svých rodičů a své sestry odkázána jen sama na sebe. Poznává Morise, bývalého přítele své sestry jenž je pravou rukou Liama, vládce mafianskeho Podsvětí v Los Angeles. Jeho intriky je zavedou až k hranici života a smrti. ️Dokáže se Moris vymanit z jeho spárů a začít konečně normální život???? Co všechno musí obětovat aby získal důvěru a lásku Arianny??? Ukáže Arianne i svou temnou stránku nebo si ji raději ponechá nadále skrytou tam někde v hloubce podvědomí??? ️Tak jsem tuto knihu dala jak se říká na jeden zátah, protože mne dej vtahl hned od začátku a já byla zvědavá, jak to s nimi vlastně skončí.. ️Kdo miluje tak trochu peprné scény, tak si určitě přijde na své. Dávám 4⭐⭐⭐⭐z 5 a ještě jednou děkuji za možnost si knihu přečíst kačíí Horylová.

    Kniha, Red, 2023, 9788027712649

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Jansová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásný závěr Démonů. Kniha je čtivá, ostatně jako celá série. Příběh vás vtáhne do děje a nepustí.

    Kniha, Red, 2023, 9788027712649

  • 4 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha sa mi páčila.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Taxová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jako všechny díly i tento se četl jedným dechem :)

    E-kniha, Red, 2023,

  • 3 z 5 hvězdiček Annie Vu registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásné zakončení série Démonu z Los Angeles. Příběh Morisse a Ariany mě tak moc nezaujal, ale super, že autorka se stále zmiňovala o postavách z předešlých dílů.

    Kniha, Red, 2023, 9788027712649

  • 3 z 5 hvězdiček Niko Jadrná registrovaný uživatel

    Prvně se chci začít bavit o obálce . Ta se mi z těch čtyř nejmíň líbí . Morris na obálce mi moc nepřipomíná toho koho popisují v knize . Je dobrý že máme dva pohledy . Většinou se to střídá Ariana a Moriss , ale zapletli se do par kapitol i jiný pohledy lidí . Úplně nechápu tu lásku mezi Ari a Morisem . Připadá mi to že to bylo strašně uspěchaný . Najednou proste bum ani si neřekli že spolu chodí a jsou spolu . Nevím za mě to mohli udělat jinak . Moc mi ani nejsou sympaticky postavy a v mafiánském prostředí se ani moc nevyskytujeme . Já nevím co si Ari myslela že Morris děla za práci . Drbe malé hříbátka ?! Doslova věděla ze je mafian ! Co asi dělají mafianove ?! Zabíjejí . Divím se že se divila že Moriss zabijí lidi . Takže když to zhrnu je to průměr . Četla jsem horší knihy kdy jsem chtěla profackovat ty lidi , ale tady jsem neměla nutkání ( Připadá mi strašně divné dvě věci . Píše se že její rodiče umřeli chvilku po její sestře . Takže bydlela sama ještě neponoleta v domě ? Nebo nemá jiný příbuzný který by ji pomohli splatit dluhy ? Jestli měla takový citovou vazbu k domu tak ho mohla pronajímat a sama tam bydlet a i z toho by měla peníze . No a ještě jedna věc. Ari říkala že docela často chodí na hřbitov za svoji sestrou . To mi neříkej že ho ani jednou za 10 let neviděla na tom hřbitově . Oba dva tvrdili že si tam chodí vyčistit hlavu . To i mně se povede potkat bývalý spolužáky i když nechodíme na to jedno místo jako Ari a Morris)

    Kniha, Red, 2023, 9788027712649

  • 4 z 5 hvězdiček Renata Seidlerová registrovaný uživatel

    Skvělé série z mafiánského prostředí na které jsem se vždy těšila. Líbilo se mi i jak v závěrečném díle pořád zůstali i Liam a Jess. Jen mě mrzelo,že ten závěr byl takový moc rychle ukončený,ale za mě a v knihovničce mají své místo.

    Kniha, Red, 2023, 9788027712649

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Bartošková registrovaný uživatel

    Naprostá pecka, knihu jsem přečetla během 12 hodin, četla se sama, vtáhla mě do děje okamžitě i když byl rozestup mezi třetím dílem a tímto tak jsem hned se zacetla jak kdybych četla v kuse všechny.perfektne zpracovane za mě tahle série zůstane v knihovně ☺️☺️

    Kniha, Red, 2023, 9788027712649

  • 5 z 5 hvězdiček Jarmila Burkoňová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Takové knihy se mi líbí. Je v nich všechno. Láska nenávist zrada. A hlavně dobrý konec.

    Kniha, Red, 2023, 9788027712649

  • 5 z 5 hvězdiček Marie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásné zakončení série ! Kniha se četla sama a bylo skvělé, že se zde setkáte se všemi hlavními postavami ze ságy a dokonce jsou zde některé kapitoly vyprávěné Jess a Liamem, které mi neskutečně přirostli k srdci.

    Kniha, Red, 2023, 9788027712649

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora