Lovec

Autor L.J. Shen

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Když se Hunter dostane do problémů, jeho otec ho odsoudí k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou Sailor Brennanové, od které se má naučit, jak převzít ropnou společnost. A Sailor v tom vidí příležitost, jak přijít k penězům. Rozhodně přece nehrozí, že by se zamilovala do toho do děsně krásného a charismatického… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když se Hunter dostane do problémů, jeho otec ho odsoudí k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou Sailor Brennanové, od které se má naučit, jak převzít ropnou společnost. A Sailor v tom vidí příležitost, jak přijít k penězům. Rozhodně přece nehrozí, že by se zamilovala do toho do děsně krásného a charismatického multimilionáře!

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
424
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 19 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Věděli jste, že L.J. Shen je dle Amazon Kindle Store nejprodávanější autorkou současných romantických knih? A já od ní ještě nic nečetla, chtěla jsem to napravit a toto je má první přečtená romanťárna. Občas mám potřebu si přečíst něco trochu víc oddechového. A právě k tomu mi slouží tyto Baronetky a i tato dokonale splnila svou úlohu. V nadsázce „škaredka“ Betty pozná svého prince a žijí spolu až do smrti. Tohle přesně očekávám od těchto knih. A když je to ještě okořeněné trochou erotiky a nějakou super zápletkou – o to líp. Hlavní postavy Hunter a Sailor byli fajn a nemůžu zapomenout na jejich sourozence – ti byli vážně skvělí, takové zpestření celého příběhu. Jsem moc ráda, že jsem autorce dala šanci. Mě se kniha líbila moc a určitě si přečtu i pokračování, a když budu hodně nedočkavá, tak nakouknu i do předchozích knih autorky. Určitě doporučuji, jako oddechovka bomba.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026921622

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Ch registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Postava Huntera vychází ze série Hříšníci II a časově se odehrává ve stejné době jako příběh Vaughna (Rozzlobený Bůh). Zatímco jeho partnerka Sailor je volným pokračováním Sparrow. Je to první díl série, navazují příběhy obou jejich bratrů. Zápletka je celkem neotřelá. Rodiče hlavních postav se rozhodnou, že je třeba děti nasměrovat jinudy, protože jejich dosavadní životní styl není zdravý, takže jim vytvoří takové podmínky, za kterých se oba chtě nechtě sblíží. No řekněme, že Hunterovi to nedá zrovna moc práce. Příběh je také obohacen detektivní zápletkou nebo spíš dvěma. Četlo se to dobře, i když román patří k delším, jen to veřejné vyznání na konci, to já moc nemusím.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026921622

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 319 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora