Asher Black E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Měl mě zabít.Udělala jsem nemyslitelné. Zavolala jsem na něj a jeho rodinu policii, ale on mě nečekaně nechal naživu.Stali se z nás nejdřív přátelé a potom… i něco víc…Všechno to začalo mým močovým měchýřem. Neměla jsem v plánu stát se na chodbě toalet svědkem podezřelého obchodu.Policii jsem zavolala bez dlouhého rozmýšlení. To jsem ovšem… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Měl mě zabít.

Udělala jsem nemyslitelné. Zavolala jsem na něj a jeho rodinu policii, ale on mě nečekaně nechal naživu.

Stali se z nás nejdřív přátelé a potom… i něco víc…

Všechno to začalo mým močovým měchýřem. Neměla jsem v plánu stát se na chodbě toalet svědkem podezřelého obchodu.

Policii jsem zavolala bez dlouhého rozmýšlení. To jsem ovšem netušila, komu ten klub patří.

Asheru Blackovi.

Bývalému zabijáku a mafiánovi. CEO, miliardáři. Tomu nejžhavějšímu kandidátovi na ženění v New Yorku.

Když se objeví na vysoké škole, kam chodím, a hledá dívku, která zavolala policii na jeho podnik, vím, že se můžu rozloučit se životem. Jeho nabídka mě však zaskočí – zaplatí za mě školné, najde mi po promoci příjemnou práci a jediné, co pro to musím udělat, je… předstírat, že jsem jeho snoubenkou.

Sdílet 0

série
Pět syndikátů 1. díl z 2
Další ze série
1. Asher Black
2. Niccolo Andretti
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
new adult romantika vysoká škola
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 117 hodnocení čtenářů

56× 5 hvězdiček 36× 4 hvězdičky 17× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak to byla veliká slabota. Nedalo se to číst.. jako když to psal někdo, kdo o tom moc nepřemýšlel. Postavy a děj byl hodně zrychlené. Nemám rada tak to napsané knížky, co nemají hlavu ani patu. Ušetřete peníze a radši kupte něco jiného. :-)

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Kadrmasová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Spousta lidí psala, že měly na knihu velká očekávání a ve výsledku je oproti nim zklamala. Já vůči knize žádná velká očekávání neměla, ale chvíli trvalo než jsem se k ní dostala, ovšem rozhodně čtení nelituji. Kniha byla od samého začátku poutavá, přečetla jsem ji doslova jedním dechem, dej odsypal, slovní přestřelky a občasná drzost hlavní hrdinky byly krásným zpestřením děje. Už se moc těším na další knihy z této začínající série.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713202

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika Smrčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Mělo to hype, ale nekonec jen klyšé

    Kniha, Red, 2023, 9788027713202

  • 4 z 5 hvězdiček Markéta Kubíčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Líbilo se mi, není to protkane sexem až moc. Takže lehčí čtení, ale zase to napětí a pnutí mezi hrdiny je vtahujici, takže jsem musela číst neustále dal. Líbí se mi odkazy hlavní hrdinky na knihy posledních let (50 odstínů, twilight...) za mě dobrý, konec trochu moc rychlý. 90% knihy napínání a 10% uspechamy konec. Ale celkově oddechovka fajn

    Kniha, Red, 2023, 9788027713202

  • 4 z 5 hvězdiček Miroslava Kolářová registrovaný uživatel

    Ahojky #zavislaci. Jsem tu s další recenzí a to na knihu, kterou jsem získala jako recenzni výtisk od 3 Kateřin a to #Kaci Horylova, #Katerina Valterova a #Kaca Káča Svobodová, které vybraly mou maličkost, abych si mohla přečíst tuto knihu mezi prvními. Děkuji také #KNIHY DOBROVSKÝ v ramci spolupráce za rychlé zaslání knihy. A o kterou knihu se jedná??? 📚ASHER BLACK 📚 317 stran Autorka PARKER S. HUNTINGTON 💗Je to kniha nabitá sexem, láskou, porozumění, také je vydaná v RED, tak se to dalo očekávat, že!?💔💔 ALE i akční scény a sem tam i nějaká ta přestřelka nechybí. Vždyť hlavní hrdina Asher je tak trošičku mafián, ale fakt jen trošičku. K naší hlavní hrdince Lucy se chová opravdu hodně hezky i po tom, co Lucy způsobila, ač to vlastně bylo malinkým nedopatřením. Ta si užívá studentského života se svou spolubydlící Aimee. Obě děvčata získala stipendium a přesto jim to na pokrytí výdajů nestačí. Musí si sehnat nějakou brigádu. A v New Yorku je příležitostí spoustu....🌆🌆 A těch klubů je tu také dost, ještě když je majitelem takový pohledný mladík.... To je pak radost takové podniky navštěvovat. ALE není vše takové, jak se na první pohled zdá..🤔🤔 Jsou i hodně krušné chvíle, kdy jde mnohým i holý život. Můžete se zamilovat do chlapa, o kterém zjistíte, že je gangster??? Může se chlap jako on zajímat o úplně obyčejnou studentku??? Kniha mi tak trochu připomínala jednu sérii, kterou jsem dřív četla. Nezklamala, ale také ničím neobvyklým nepřekvapila, proto dávám 4⭐⭐⭐⭐z 5 A ještě jednou děkuji všem #katkam z #BOOKSTORMING BLOGERS a #KNIHY DOBROVSKÝ za možnost si knihu přečíst.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713202

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Kučerová registrovaný uživatel

    ANO ANO ANO Miluju tenhle typ knížek, mafie ( tady teda spíš okrajově) sexy hlavní hrdina, hlavní hrdinka, která si nenechá nic líbit a od nenávisti k lásce. To vše tahle knížka má. Byla to skvělá jízda, chemie mezi hlavními hrdiny byla neskutečná, jen nečekejte knihu plnou sexu, to tady nenajdete. Ale pomalé poznávání se a že to mezi nima jiskří od prvních stránek. Lucy sem si oblíbila, je skvěle trhlá, ty její myšlenkové pochody mě neskutečně bavili. Je sebevědomá, chytrá a ví co od života chce. Asher typický bad boye, bývalý mafián a zabiják. I když sem čekala víc erotiky, nelituju, vlastně sem spokojená, čtení sem si náramně užila a už se těším na další díl. ,,Neexistuje nic, co bych neudělal pro ty, které miluju." V knize je playlist a určitě si písničky pusťte, skvěle doplní atmosféru celého příběhu.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713202

  • 4 z 5 hvězdiček Andrea Látová registrovaný uživatel

    Líbilo se mi to. Je to svižné, vtipné.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713202

  • 2 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kladiem si otazku, preco ma skoro vzdy nejaka novinka a ospevovana kniha tak strasne SKLAME!!! Par knih ma milo prekvapilo a bola som z nich PAF ale tato kniha patri do skupiny, kde rozmyslam KDE SA STALA KRUCINAL CHYBA?! Na zaklade anotacie som ocakavala, ze to bude fakt pecka a dockala som sa niecoho co ma tak sklamalo, ze az. Popis hrdinou a ich minulost a vsetko okolo bolo prosto, neviem slabe a bezduche. Cakala som viac, viac vsetkeho a ostala som tak sklamana ze az. Asher mal byt mafian a dozviem sa opak mal tvrdy a zly a dostala slabucky priemer. Lucy ani neviem co mala predstavovat lebo sama nevedela kto je a to cestovanie bolo pre mna neuveritelne za dalsie raz je mudra potom nie no ako sa v tom ma clovek vyznat?! Prosto pre mna sklamanie a 2* davam aspon za obalku a za to coho bol Asher schopny pre tych ktorych miloval inak toto nieje pre mna

    E-kniha, Red, 2023,

  • 2 z 5 hvězdiček Nada Kořínská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nějak jsem se nemohla do knihy začíst. Nic pro mě

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Radana Reday registrovaný uživatel

    Tak pozor, tohle bylo největší překvapeni. Lehce napsané, akce mezi hlavními hrdiny- ok a dokonce menší detektivní zápletka. Na to, ze jsem šla do knihkupectví jenom umorit bodiky, mi bůh knih seslal bombu.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713202

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda