Nespoutaná Aljaška E-kniha

Nespoutaná Aljaška E-kniha

Součástí série: Aljaška 1. díl z 1

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Když byly Calle dva roky, odstěhovala se do Toronta se svou matkou, která si nedokázala zvyknout na způsob života na Aljašce. Od té doby Calla svého otce neviděla. Dnes je jí dvacet šest let a žije typický velkoměstský život. Jednoho dne ji kontaktuje otcova kamarádka a sdělí jí, že je otec vážně nemocný. Calla se rozhodne po letech vrátit do… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když byly Calle dva roky, odstěhovala se do Toronta se svou matkou, která si nedokázala zvyknout na způsob života na Aljašce. Od té doby Calla svého otce neviděla. Dnes je jí dvacet šest let a žije typický velkoměstský život. Jednoho dne ji kontaktuje otcova kamarádka a sdělí jí, že je otec vážně nemocný. Calla se rozhodne po letech vrátit do rodného města.

Vydává se na cestu, která jí v mnoha ohledech otevře oči – na Aljašce pozná úplně jiný život, než na jaký byla zvyklá. Život, který je svým způsobem velmi prostý, ale rozhodně ne jednoduchý.

Jonah, talentovaný bush pilot a pravá ruka jejího otce, si neumí představit, že by se z Aljašky odstěhoval. O Calle, dívce z města, nemá vysoké mínění. Je přesvědčený, že je tak rozmazlená a zhýčkaná pohodlím, že se s životem v divočině nedokáže vypořádat. Přesto mezi nimi navzdory původním antipatiím postupem času vzniká přátelství. Nebo se snad jedná o nějaký hlubší cit?

Sdílet 0

série
Aljaška 1. díl z 1
Další ze série
1. Nespoutaná Aljaška
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2023
  • Marie Svobodová Marie Svobodová

    Šestadvacetiletá Calla se narodila na Aljašce. Když jí ale byly dva roky, přestěhovala se s matkou do Toronta, kde nyní také žije a užívá si všech vymožeností velkoměsta. Jednoho večera ji překvapí telefonát z Aljašky. Volá jí cizí žena, aby jí sdělila, že Callin otec je vážně nemocný a měla by okamžitě přijet. Calla je nejprve rozhodnuta odmítnout. S otcem, jenž na Aljašce vlastní leteckou společnost, nemluvila dlouhých dvanáct let a jeho nezájem o ni jí zlomil srdce. Nakonec se však rozhodne odcestovat. A postupem času se ukáže, že to bylo rozhodnutí, které jí změní život.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 53 hodnocení čtenářů

46× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.8 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Zdenka Grégrová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásně napsaná a ke konci velmi emotivní kniha, určitě doporučuji.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Katka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Naprosto úžasná kniha, která se stala jednou z mých nejoblíbenějších, co jsem kdy četla. Je zde humor i dojetí. Postavy mají své chyby, ale stejně si je oblíbíte. Těším se na další díly.

    Kniha, Red, 2023, 9788027712878

  • 5 z 5 hvězdiček Regina Kynclová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Překrásně napsaný příběh plný humoru i těžkých okamžiků.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Ruzovka obecna Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Krásné čtení..

    E-kniha, Red, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček MichaelaKoc Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Od knihy jsem měla velmi vysoká očekávání, protože všude jen samá pozitivní hodnocení. Tak do 1/3 jsem neměla úplně ráda Callu, pak vlastně chvíli ani Jonaha, ale nakonec si to sedlo. Chemie mezi nimi fungovala. Calle je 26 let a žije se svou mámou a nevlastním otcem v Torontu. Z dětství si nese křivdu toho, že ji opustil její vlastní otec a dal přednost Aljašce a pilotování jako bush pilot ve své letecké firmě. V jeden den se pokazí úplně všechno - Calla přijde o práci, telefonát o nemoci jejího otce, se kterým nemluvila 12 let a rozchod s partnerem. Calla tedy odlétá na týden na Aljašku, aby navštívila svého otce. Tam poodkrývá tajemství rozchodu jejich rodičů a toho, proč s ní otec přestal komunikovat. Seznamuje se s Aljaškou, která je přesně taková, jak jí popisovala její máma. Nebo ne? Táty pravá ruka, další bush pilot, Jonah se rozhodne, že jí ten pobyt pořádně znepříjemní. Nebudu nic spoilerovat, protože kniha má velmi rychlý spád, tak ať si to můžete plně užít. Proč hodnotím 4/5? Mám 3 věci, které neprominu: moc rychlá romantická linka, málo celkového času Cally a jejího otce a ocenila bych ještě více z Aljašky. Ale něco mě utěšilo. Calla a Jonah mají ještě další díl Wild at Heart, tak to nebude všechno tak rychlé a plus také novelu Forever Wild, tak se na další díly moc těším, a očekávám, že hodnocení může jít ještě nahoru. Kniha je jednohubka, od které se nebudete chtít odtrhnout.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Stupková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásná kniha, vřele doporučuji. Po dlouhé době kniha, u které jsem se zasmála i si pobrečela. Hlavní hrdinka mi byla i přes svou rozmazlenost hodně sympatická.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Jitka Komendová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásně napsaný příběh o dívce, která musí čelit řadě různorodých situací a zároveň krásně popsaná příroda a život na Aljašce. Občas ukápla i slzička.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Šnajdová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    To bylo super a to prostředí.

    Kniha, Red, 2023, 9788027712878

  • 5 z 5 hvězdiček J.L. registrovaný uživatel

    Krásná knížka, která přinesla všechny druhy emocí, od úsměvu k slzám. Snad se brzy dočkáme překladu pokračování série.

    Kniha, Red, 2023, 9788027712878

  • 5 z 5 hvězdiček Evous registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velice krásný příběh. Sice na začátku, jsem si říkala, že jsem sáhla špatně, ale velice rychle jsem změnila názor. Kniha mě úplně pohltila a velice ráda se k ní zase vrátím.

    E-kniha, Red, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora