Až se zase usmíříme E-kniha

Až se zase usmíříme E-kniha

Součástí série: Ať se stane cokoli 1. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Nesmí ho milovat, protože je její nevlastní bratr. A možná i ten, kdo zavinil smrt jejího otce. Když se Callie vrátí po delší době do rodného města, aby tam na přání sestry a nevlastní matky strávila léto, první, koho tam potká, je Keith. Zrovna ten Keith, který před sedmi lety nejspíš zavinil nehodu, při níž zahynul její otec. Keith, kterého už… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nesmí ho milovat, protože je její nevlastní bratr. A možná i ten, kdo zavinil smrt jejího otce. Když se Callie vrátí po delší době do rodného města, aby tam na přání sestry a nevlastní matky strávila léto, první, koho tam potká, je Keith. Zrovna ten Keith, který před sedmi lety nejspíš zavinil nehodu, při níž zahynul její otec. Keith, kterého už nikdy nechtěla potkat, ačkoli ho kdysi zbožňovala. Okamžitě se v ní znovu rozhoří dávná bolest a hněv. Ale i nebezpečné chvění v žaludku, ze kterého je naprosto zmatená. Protože Keith je nejen člověk, kterého nenávidí. Je i její nevlastní bratr… Callie minulost vytěsnila, po celých sedm let se minulosti nepostavila, v čemž nepomohla ani amnézie, kterou utrpěla při nehodě. Svým odmítavým postojem to neulehčuje ani sobě, ani ostatním. Vypořádá se s bolestí ze ztráty? S nenávistí? Bude se snažit najít pravdu a tím i cestu nejen zpátky k sobě, ale i ke Keithovi?

Sdílet 0

série
Ať se stane cokoli 1. díl z 3
Další ze série
1. Až se zase usmíříme
2. Až ti budu nablízku
3. Až o mě zabojuješ
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 84 hodnocení čtenářů

55× 5 hvězdiček 20× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Dana Zimmermannová /Hnedovlaska.s.knihou registrovaný uživatel

    Až se zase usmříme je od autorky B. Iosivoni a já jsem mile překvapená. Kniha Strmý pád od téhe autorky nebyla vůbec můj šálek kávy a musím říct, že touhle knihou jsem na ní změnila názor. Až se smíříme je krásná oddechová kniha, která má v osbě hodně emocí. V knize se řeší vyrovnání se smrtí blízkého člověka a schopnosti pokračovat dále bez něj. Je také o odpuštění, druhé šanci, kamarádství, rodině a hlavně o velké lásce. Lásce, která překoná nenávist, čas a tajemsví z minulosti. Hlavní postavy jsou Callie a Keith, kteří jsou nevlastní sourozenci (maminka Keitha si vzala Callie otce). V minulosti zemřel při autonehodě Callie otec a od té doby se vše změnilo. V ten moment se jejich začínající láska rozpadla a každý šel svojí cestou. Nyní se po nějaké dob vrací Callie a Keith domů a po dlouhé době se vidí. Callie má ovšem stále v sobě zášt a nenávist... vyčítá smrt svého otce Keithovi. Ovšem od nenávisti je to jen krůček k osudové lásce a stré city opět vyplouvají na povrch. Po celou dobu bude mít pocit, že za tou smrté Callie otce je ještě neco více. Musíte k tomu i připočítat, že má Callie po nehodně amnézii a červík vám bude v hlavě hlodat ..., že to třeba celé bylo úplně jinak. Se samotným závěrem jsem spokojená.. byl ošem malinko rychlejší než bych si představovala.. ale to je čistě jen o vkusu čtenáře. Callie je studentka už pátého semestru na mediciíně. Keith je bývalý voják, která nyní pracuje v dřevařské dílně. Oni dva spolu měli city ještě před tou nehou Callie otce... a při shledání po tolika letech Callie Keitha nepozná a začne s ním flirtovat. Joo to byla skvělá scéna. V průběhu celé knihy mají takové krásné romantické momenty. Kniha je slow-burn... ale takové střípky romantiky a vášně budete mít v průběhu celé čtení. Je to New Adult ... ale Bianca krásně jejich sbližování popsala. Například jejich tanec, hraní na klavír a nebo chytání křečka (to byla skvelá scéna). Budou si muset projít opravdu hlubou nenávistí a následným ospuštěním. Já mám z téhle dvojice opravdu krásný pocit a velice jsem jim přála jejich HAE. Emoce. Tolik emocí jsem při čtení cítila. Nebyla to nejlepší kniha z německé stáje... ale byla sakra dobrá. Krásná oddechovka o 336 stránkách, které jsem slupa za jeden den. To už svědčí o tom, že se od knihy nedalo odtrhnout. Prožívala jsem příběh s Callie a Keithem. Chtěla jsem znát i pravdu o jejcih minulosti. Chtěla jsem ať za svojí lásku bojují. Pokud máte rádi německé autory, tak touhle knihou rozhodně něšlápnete vedle. Bianca Iosivoni si na celé čáře u mě vylepšila kredit. Knihu hodnotím 4/5 a velice se těším na druhý díl. Doufám, že další bude stejně čtivý jako Až se zase usmíříme.

    Kniha, Red, 2022, 9788027711512

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Sirotková registrovaný uživatel

    Přečteno za 2 dny a jedním dechem. Jeden z nejlepších románů, co jsem zatím četla!

    Kniha, Red, 2022, 9788027711512

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Zusková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Wau, tenhle příběh mě totálně rozsekal. Zakázaná láska je sice klasika ale v tomto příběhu je to něco víc. Callie které umřel táta a má už vlastně jen sestru, nevlastní matku a nevlastního bratra kterého už nikdy nechce vidět. Příběh mě vtáhl tak moc, že jsem nedokázala knihu odložit. Prožila jsem neštěstí, nenávist, lásku a bolest tak moc, až mi přišlo, že jsem byla v té knize s ní. Emoce které z knihy čiší vezmou dech. Jsem vděčná za tento příběh a schovávám si ho, protože se k němu určitě ještě vrátím. Poslední slova jsou jen WAU a MILUJU.

    Kniha, Red, 2022, 9788027711512

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Pavlicová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha byla nádherná a moc dobře se četla. Je plná emocí a naprosto krásného příběhu lásky. Oba dva hlavní hrdiny jsem si už od samotného začátku knížky zamilovala a Hate to love linka zde byla taky dost povedená. DOPORUČUJI!!❤️‍

    Kniha, Red, 2022, 9788027711512

  • 4 z 5 hvězdiček Kamila registrovaný uživatel

    Kniha se četla krásně.

    Kniha, Red, 2022, 9788027711512

  • 1 z 5 hvězdiček Kateřina Ježová registrovaný uživatel

    Kniha mne vůbec nebavila, děj se hrozně táhl. Uvažovala jsem, že knihu úplně odložím, ale nakonec jsem dočetla.

    E-kniha, Red, 2022,

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka Šnebergerová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    U této autorky to pro mě bylo trochu daná druhá šance. 🤗 Sama jsem kdysi četla Strmý pád a ač byl příběh zajímavý nijak mě nenadchl. 😔Do druhého dílu jsem se ani vlastně nepouštěla. ❌ Díky tomu jsem se i vyhýbala této její novince. Ale pak vidím ty nadšené ohlasy 🗣️👍a říkám si, zda možná přeci jen na knihu nakouknout, 😏a nakonec jsem neodolala. 😂A po dočtení jsem za to velmi ráda. ❤️ 🎓🎓🎓 Už v začátku mě děj vtáhnul, Callie má ve svém srdci bolest ze ztráty otce, přes kterou se nedokáže přenést. Nehoda při které se všechno zvrtlo byla jedním z nejhorších chvil, druhou pak bylo to že za ni může její nevlastní bratr,🫣kterého do té doby obdivovala a tajně milovala. 😚On však hned na to raději odejel a zmizel pryč. Od té doby se léta neviděli. 🥺🥺🥺 Co se však stane, když mu jako jediná v jejich rodině nedokáže odpustit, a ještě je s ním nucena trávit čas v rodinném domě.🤭 Keith si to co se stalo vyčítá, ovšem rád by znovu nějak navázal život jako byl před tím. A k Callii ho to táhne už dlouho. Jenže přes tu její hradbu okolo sebe je těžké proniknout. ❤️❤️❤️ Konverzace mezi nimi mě bavila a rozhodně jsem se nenudila, byla plná humoru, občas i trošku peprnější, a hlavně těch myšlenkových pochodů, tam za mě bylo v míře tak akorát. Což mě mile překvapilo. Spolu se samotným rozuzlením v závěru, 😱sice jsem si celou dobu říkala, jak tam něco nesedí, 🧐ovšem teda toto bych nečekala. 👌Což přidává rozhodně další plusové body autorce.👍 Na další díl se nesmírně těším, ta anotace tam vypadá moc dobře.

    Kniha, Red, 2022, 9788027711512

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea Kormendyova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Výborná kniha, děj byl hodně čtivý, zajímavý a nebyly tam žádné nudné pasáže. Přečteno během dvou dnů.

    Kniha, Red, 2022, 9788027711512

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Kadrmasová registrovaný uživatel

    Kniha mě nejprve zaujala svojí obálkou a netradičním příběhem mezi nevlastními sourozenci. Příběh je velmi poutavý a od začátku až do konce nabitý emocemi, které člověka zcela vtáhnou do děje. Pocity viny, nenávist, obviňování, láska a mnoho dalších pocitů, jež člověk prožívá spolu s postavami. Knihu bych doporučila všem, kteří si chtějí přečíst zase trochu jiný příběh o zakázané lásce mezi nevlastními sourozenci, jež není vůbec jednoduchá.

    Kniha, Red, 2022, 9788027711512

  • 5 z 5 hvězdiček Radka Michejdová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečteno za jeden den 👍🏼 hezká kniha :)

    E-kniha, Red, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora