Doktor Láska

Autor Leisa Rayven

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

49 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 220 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Romance i humor (nejen pro ženy)

Toby Jenner je sice vysoký, pohledný a vlastní největší sbírku svetrů na světě, ale jeho úspěchy u žen jsou žalostné. Přestože je počítačovým géniem, který stojí za nejúspěšnější seznamovací aplikací všech dob, zdá se, že Doktor Láska dokáže předpovědět dokonalého partnera úplně všem kromě sebe. To se však změní, když mu do života vstoupí krásná,… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Toby Jenner je sice vysoký, pohledný a vlastní největší sbírku svetrů na světě, ale jeho úspěchy u žen jsou žalostné. Přestože je počítačovým géniem, který stojí za nejúspěšnější seznamovací aplikací všech dob, zdá se, že Doktor Láska dokáže předpovědět dokonalého partnera úplně všem kromě sebe. To se však změní, když mu do života vstoupí krásná, inteligentní a velmi osobitá žena.

Joanna Cassidyová zažívá vztahové trable, a proto přestala randit s muži, kteří nejsou ti praví, a vkládá své naděje na změnu milostného života do aplikace Soulmate.

Během několika hodin v její blízkosti si Toby uvědomí, že konečně našel spřízněnou duši, po které vždycky toužil. A co víc, zdá se, že ona to cítí stejně.

Je tu jen jeden problém – podle jeho vlastního nejmodernějšího algoritmu k určování partnerské kompatibility nemají šanci, že by jim to klapalo.

Sdílet 0

série
Mistři lásky 3. díl z 3
Další ze série
Mistři lásky
1. Pan Romantik
2. Profesor Sympaťák
3. Doktor Láska
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
464
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 51 hodnocení čtenářů

27× 5 hvězdiček 14× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Sofia Harčariková registrovaný uživatel

    Uchvátilo mně jak je tlustá, doufám že budou i nějaké další díly, protože tuto autorku naprosto milujuuu

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Businská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Slabší článek že série, laťka byla nastavena vysoko a dalo se trochu čekat, že to nebude takové, jako první a druhý díl, nicméně přečteno se stejnou chutí jako ostatní.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 4 z 5 hvězdiček Pavla Nováková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tuto knížku jsem si koupila, protože její 2 předchůdkyně byly skvělé. Nicméně podle mého názoru byla tahle knížka nejslabší. Dej nebyl tak vtipný, erotický a zajímavý jako v předchozích knížkách. Samozřejmě knížka měla i světlé pasáže, ale spíš přivazoval předem jasný děj. Navíc mě hrozně zklamalo, že někdo dokáže napsat, že během 14 dnů se dají napravit traumata, které si člověk v sobě nosí 10 let.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 3 z 5 hvězdiček Anna Gecelovska registrovaný uživatel

    Asi nejslabší kniha že série.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 4 z 5 hvězdiček Alena Šafaříková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    tato kniha je trochu jiná než dvě předcházející ale má také hezkou zápletku ,a je tam mnoho lásky která nakonec zvítězí nad vším

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 1 z 5 hvězdiček Veronika Tamaškovičová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Toto nebylo dobré. Samé klišé a věčné fňukání Tobyho mě vytáčelo.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Marcela Kazdová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super čtení nevím který díl byl hezčí.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 4 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knižku som si kúpila, pretože som čítala aj prvé dve knihy. Príjemná oddychovka.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Urbanová registrovaný uživatel

    Kniha Doktor láska ze série ze série Mistři lásky je příjemná oddechovka. Jak dopadne je celou dobu jasné, ale i ta cesta, kdy si to uvědomí je hezká. V knize se rozebírají i vážnější témata. Nejvíce mě zaujalo téma aplikace, která najde spřízněnou duši. Vyplní se kolem 300 otázek a aplikace určí procentuální shodu. Pozor! Odpovídat se ale musí pravdivě. V knize byla otevřená i otázka umělé inteligence. To se mi zamlouvalo opravdu hodně. Pomalu nás lidi odstrčí na druhou kolej. Je to zároveň fascinující i děsivé. Toby s Joannou to k sobě táhne, ale…matematika mluví jasně. Podle Tobyho algoritmu nemají šanci mít spokojený vztah. Znovu se setkáváme s hrdiny z prvních dvou dílů Eden, Paul, Asha a Jack. Vztah Tobyho ke své rodné rodině je krásný. Je tedy z té celé party asi jediný. A koho v knize opravdu mám ráda je babička Eden a Ash, Nat a její mazlíček kachna. :) Nat je totiž velmi moudrá žena, tím vším, co si prožila a v knize je moc hezké, že si to Eden a její kamarádi uvědomují. Chodí za ní pro radu a ona je slovně jen popostrčí, neřekne jim přesně, co mají dělat. Většinu knihy nevědí pravou identitu Joanny. Po jejím prozrazení je to pro všechny šok, ale ve své naplánované pomstě pokračují. Každý má svůj důvod, proč to dotáhnout do konce. Kniha se čte úplně sama, škoda ten název, protože to může spoustu čtenářů odradit. Přitom kniha má krásný příběh.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 4 z 5 hvězdiček Andrea Balonová registrovaný uživatel

    Ráda jsem se vrátila do této série a znovu se setkala s některými starými známými, ale také s novými postavami. Za mě osobně je toto nejslabší kousek ze série, ale určitě stojí za přečtení. A pokud jste si v předchozích dílech oblíbili Edeninu a Ashinu babičku Nan, tak s ní se v tomto díle setkáme znovu. Toby, hlavní mužská postava je naprosté zlatíčko, o Joanně dlouho moc nevíme až pak přijde jeden doslova WTF moment. Takže přesto, že za mě je tento díl nejslabší z celé série, tak určitě stojí za přečtení.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 220 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora