Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 54 hodnocení čtenářů

30× 5 hvězdiček 16× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Sběratel Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Třetí díl byl úžasný. Za mě asi nejlepší. Strašně moc se mi líbilo zapojení umělé inteligence Jeevese (taky bych ho chtěla mít doma). Děj byl poutavý, mezi postavami to pořád jiskřilo a už jsem se těšila, až se mezi nimi něco stane. Taky se mi líbilo jak do toho zapojili aplikaci Soulmate a že i když jim to ukazovalo nízkou kompatibilitu nakonec vše dobře dopadlo. Ten konec miluju. Byla jsem z něho nadšená. Jediné, co by mě tak zajímalo, je ještě ta reakce Eden, i když každý ví, že bude nadšená. Všem velice doporučuji, ale ne dřív než si přečtete první dva díly. Prozradilo by Vám to děj.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 5 z 5 hvězdiček Simona Kazdová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    A opět dávám plný počet hvězd tahle romantika nemá chybu chytrý vtipný inteligentní příběh od kterého se nemůžete odtrhnout prostě doporučuju

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Simona Kazdová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Naprosto boží romantika skvělý příběh prostě to si musíte přečíst

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 5 z 5 hvězdiček Sofia Harčariková registrovaný uživatel

    Uchvátilo mně jak je tlustá, doufám že budou i nějaké další díly, protože tuto autorku naprosto milujuuu

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Businská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Slabší článek že série, laťka byla nastavena vysoko a dalo se trochu čekat, že to nebude takové, jako první a druhý díl, nicméně přečteno se stejnou chutí jako ostatní.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 4 z 5 hvězdiček Pavla Nováková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tuto knížku jsem si koupila, protože její 2 předchůdkyně byly skvělé. Nicméně podle mého názoru byla tahle knížka nejslabší. Dej nebyl tak vtipný, erotický a zajímavý jako v předchozích knížkách. Samozřejmě knížka měla i světlé pasáže, ale spíš přivazoval předem jasný děj. Navíc mě hrozně zklamalo, že někdo dokáže napsat, že během 14 dnů se dají napravit traumata, které si člověk v sobě nosí 10 let.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 3 z 5 hvězdiček Anna Gecelovska registrovaný uživatel

    Asi nejslabší kniha že série.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 4 z 5 hvězdiček Alena Šafaříková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    tato kniha je trochu jiná než dvě předcházející ale má také hezkou zápletku ,a je tam mnoho lásky která nakonec zvítězí nad vším

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 1 z 5 hvězdiček Veronika Tamaškovičová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Toto nebylo dobré. Samé klišé a věčné fňukání Tobyho mě vytáčelo.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Marcela Kazdová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super čtení nevím který díl byl hezčí.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 4 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knižku som si kúpila, pretože som čítala aj prvé dve knihy. Príjemná oddychovka.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Urbanová registrovaný uživatel

    Kniha Doktor láska ze série ze série Mistři lásky je příjemná oddechovka. Jak dopadne je celou dobu jasné, ale i ta cesta, kdy si to uvědomí je hezká. V knize se rozebírají i vážnější témata. Nejvíce mě zaujalo téma aplikace, která najde spřízněnou duši. Vyplní se kolem 300 otázek a aplikace určí procentuální shodu. Pozor! Odpovídat se ale musí pravdivě. V knize byla otevřená i otázka umělé inteligence. To se mi zamlouvalo opravdu hodně. Pomalu nás lidi odstrčí na druhou kolej. Je to zároveň fascinující i děsivé. Toby s Joannou to k sobě táhne, ale…matematika mluví jasně. Podle Tobyho algoritmu nemají šanci mít spokojený vztah. Znovu se setkáváme s hrdiny z prvních dvou dílů Eden, Paul, Asha a Jack. Vztah Tobyho ke své rodné rodině je krásný. Je tedy z té celé party asi jediný. A koho v knize opravdu mám ráda je babička Eden a Ash, Nat a její mazlíček kachna. :) Nat je totiž velmi moudrá žena, tím vším, co si prožila a v knize je moc hezké, že si to Eden a její kamarádi uvědomují. Chodí za ní pro radu a ona je slovně jen popostrčí, neřekne jim přesně, co mají dělat. Většinu knihy nevědí pravou identitu Joanny. Po jejím prozrazení je to pro všechny šok, ale ve své naplánované pomstě pokračují. Každý má svůj důvod, proč to dotáhnout do konce. Kniha se čte úplně sama, škoda ten název, protože to může spoustu čtenářů odradit. Přitom kniha má krásný příběh.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 4 z 5 hvězdiček Andrea Balonová registrovaný uživatel

    Ráda jsem se vrátila do této série a znovu se setkala s některými starými známými, ale také s novými postavami. Za mě osobně je toto nejslabší kousek ze série, ale určitě stojí za přečtení. A pokud jste si v předchozích dílech oblíbili Edeninu a Ashinu babičku Nan, tak s ní se v tomto díle setkáme znovu. Toby, hlavní mužská postava je naprosté zlatíčko, o Joanně dlouho moc nevíme až pak přijde jeden doslova WTF moment. Takže přesto, že za mě je tento díl nejslabší z celé série, tak určitě stojí za přečtení.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Kučerová registrovaný uživatel

    Třetí díl ze série Mistři lásky a já bych ho přirovnala zpracováním k prvnímu dílu, jen mi tam krapet něco chybělo. Takže za mě první díl, pak třetí a poslední druhý. Oba hlavní hrdiny známe z minulých dílů a zde dostali svůj prostor. Mezi Tobym a Joannou přeskočila jiskra hned v začátku, ale aplikace kterou vymyslel Toby, jim vyhodnotila velmi malé procento úspěšnosti, tak se rozhodli, že zůstanou přáteli. To se ale lehko řekne, než udělá, kor když k sobě něco cítí. Toby byl zlatíčko, IT programátor, který pro svojí rodinu obětoval mnoho a za to sem ho obdivovala a nejradši bych ho poňuchňala. Kolem Joanny bylo hodně tajemství a postupem času se nám odkrývali. Byla to silná a sebevědomá žena, ale v koutku duše byla i raněná a poznemenaná z událostí z mládí. Krásný a pozvolný vývoj vztahu, to jak každý byl tomu druhému oporou. I když je to k sobě hodně přitahovalo, nechtěli svůj křehký vztah narušit.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Anna Divišová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Stejně jako předchozí dva díly je tato kniha úžasná. Čte se krásně a lehce se vcítíte do postav. Vřele doporučuji.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713752