Kráska a hráč E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Bestseller číslo 1 Amazonu i Kindle Store.   V této vášnivé romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Mills se quarterback NFL, který se stal trenérem na malém městě, nechá okouzlit texaskou královnou krásy.   Atraktivní, talentovaný a skvělý quarterback NFL Ronan Smith má svět u nohou. Ale poté, co kvůli… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Bestseller číslo 1 Amazonu i Kindle Store.

 

V této vášnivé romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Mills se quarterback NFL, který se stal trenérem na malém městě, nechá okouzlit texaskou královnou krásy.

 

Atraktivní, talentovaný a skvělý quarterback NFL Ronan Smith má svět u nohou. Ale poté, co kvůli autonehodě přijde o kariéru i o snoubenku, propadne se do jámy smutku a špatných rozhodnutí. Když se na jeho večírku objeví záhadná dívka, cítí k ní přitažlivost a vezme si ji... na jednu noc.

 

Bývalá královna krásy Nova Morganová má poslání. Spoře oděná jako princezna z daleké galaxie se vplíží na prominentní večírek, aby upoutala pozornost svého oblíbeného zadáka. Její naděje však ztroskotají po jedné příšerné společné noci.

O dva roky později. Zlomená a zoufalá Nova se vrací domů do Blue Belle v Texasu, kde se zázračným řízením osudu jejím sousedem nestane nikdo jiný než zádumčivý Ronan, nový hvězdný fotbalový trenér, kterého všichni zbožňují. Ten však nemá ani tušení, kdo je ona.

Sportovní klub Ronanovi neustále podstrkuje atraktivní ženy, aby ho udržel ve městě. Jeho řešení? Pozve Novu na rande, aby měl klid. Ale ve světlech pátečního večera se všechno změní, když si Ronan uvědomí, že tohle je ta dívka, která mu tenkrát utekla.

Našla smutná kráska svůj věčný idol, nebo je jeho minulost rozdělí?

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 35 hodnocení čtenářů

23× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Čtvrtá kniha od Ilsy přeložena do češtiny a za mě jednoznačně number one. Kniha krásně utíkala až to byla škoda a přála bych si víc stránek. Kniha je skvělá romantická oddechovka, která mi nejednou vykouzlila úsměv, ale v jedné pasáži také slzy. Na jednu stranu se mi líbí, že příběh byl skutečně zaměřen na Novu a Ronana a jakoby žádná Whitney vůbec neexistovala. Oproti jiným knihám s podobným tématem to opravdu byl jejich romanticky milostný příběh s kouzelným epilogem, který jsem si uvízla. Navíc se mi šíleně líbí, že kniha začíná i končí z pohledu Ronana což je skvělá výjimečnost a autorka to zvládla dokonale napsat. Doufám, že se brzy dočkáme i knihy Princezna a hráč, protože na Tucka se šíleně těším. A musim se přiznat, že jsem zvědavá jestli v Texasu jsou opravdu ženy od rány jako třeba Nova.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026920908

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Jedna z mých oblíbených autorek. Její knížky jsou vždy velmi čtivé a plné emocí. Ani tady jsem knihu jen tak neodložila, ale Drahá Avo je pro mě zatím TOP.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026920908

  • 3 z 5 hvězdiček Kateřina Vodáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Co by jste dělaly,kdyby vám muž po vášnivém sexu řekl jménem jiné ženy? Přesně to se stane na začátku knihy.... Tahle romance je celkem vtipná záležitost ze sportovního prostředí,konkrétně fotbalu. Kromě toho,že oba hlavní hrdinové učí na maloměstské střední škole,tak tu potkáte i spoustu všetečných obyvatel městečka,protivný sprostý holky a zkrachovalého kapitána fotbalového týmu..prostě taková romantická komedie. Knihu jsem přečetla za jeden večer,četla se dobře,přesto by jí za mě slušelo tak o 50 stran méně. I když mě příběh bavil,tak po týdnu už si nevzpomenu na žádná jména a za měsíc už si na ní asi nevzpomenu vůbec. Hodnotila bych asi o půl hvězdy až celou víc,kdyby opět autorka nezakončila přeslazeným epilogem,stejně jako u Drahá Avo,která byla tedy o chlup lepší.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026920908

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Knížky Kráska a hráč a volné pokračování Princezna a hráč jsou v podstatě napsány podle jednoho vzoru. Začíná to anonymním sexem slavného hráče s krásnou neznámou, pak se po nějaké době znovu setkávají, začnou si spolu nezávazně a nakonec přichází happyend, láska, svatba/děti. Kluci jsou v podstatě velcí klaďasové, zatímco holky byly spíš rebelky, Kniha se čte moc hezky, i když začíná poněkud smutně. Má to spád, vyvolá patřičné emoce, přečtete jedním dechem.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026920908

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora