Královsky tvá E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Lenora Celeste Beatrice Arabella Pembrooková měla neobvyklé dětství. Byla vychována, aby se stala budoucí královnou – první královnou Wesska. Po své korunovaci v devatenácti letech má všechny předpoklady, aby mohla nastoupit na trůn. Je chytrá, sebejistá a neohrožená. Ovšem podle tvrzení parlamentu i lidu jí přece jen něco chybí. Manžel. … Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lenora Celeste Beatrice Arabella Pembrooková měla neobvyklé dětství. Byla vychována, aby se stala budoucí královnou – první královnou Wesska.

Po své korunovaci v devatenácti letech má všechny předpoklady, aby mohla nastoupit na trůn. Je chytrá, sebejistá a neohrožená. Ovšem podle tvrzení parlamentu i lidu jí přece jen něco chybí.

Manžel.

Přestože královna po sňatku zrovna netouží zejména kvůli obavě ze zlatokopů, musí jít příkladem a dělat kompromisy. Setkání s Edwardem Langdonem Richardem Dorianem Rourkem, který se před lety rozhodl stát se dobrodruhem a vzdát se své funkce, vytvoří třaskavou směs. A přeskočí jiskra. Jiskra, kterou se pokusí uhasit každý intrikán v paláci.

Všechny dynastie mají svůj začátek. Ten jejich napsala sama vášeň.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Lenora byla vychovávána jak v bavlnce. Připravovaná na vládu královny a postrádá trochu toho dětského blbnutí. Když potkává samotáře Thomase, poznává trochu jiný svět a to i způsobem jeho bratra Edwarda, který byl cestovatel a zažíval plno dobrodružství a Thomasovi psal dopisy, kde vše vyprávěl co prožívá. Jednoho dne však Thomas onemocní a přeje si , aby Lenora si vzala za manžela jeho bratra. Když se potkají, začíná úplně jiný život, než Lenora před tím znala. Můžu říct, že tento díl byl asi nejslabší, postrádala jsem tam více zážitků, jako v předchozích dílech, ale zase nemůžeme chtít více, když byla královna, to se prostě nehodí.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026920878

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora