Ve snu E-kniha
Ve snu - Anne Pätzold BLACKFRIDAY

E-kniha

  • Ihned ke stažení

49 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 220 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Romance i humor (nejen pro ženy)

Knihou nás provází hlavní hrdinka Ella. Je jí devatenáct let a od předčasné smrti rodičů žije jen se svými sestrami.Mladší Liv je bláznivá puberťačka žijící pro NXT – nejlepší K-popovou skupinu světa. Starší Mel pracuje v zábavním průmyslu a musí se ohánět, aby všechny tři uživila. Ella navzdory své nechuti studuje ekonomiku, aby si posléze mohla… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Knihou nás provází hlavní hrdinka Ella. Je jí devatenáct let a od předčasné smrti rodičů žije jen se svými sestrami.

Mladší Liv je bláznivá puberťačka žijící pro NXT – nejlepší K-popovou skupinu světa. Starší Mel pracuje v zábavním průmyslu a musí se ohánět, aby všechny tři uživila. Ella navzdory své nechuti studuje ekonomiku, aby si posléze mohla najít práci a starší sestře vypomáhat.

Když doprovází Liv na akci, kterou pořádá Melina firma a hrají na ní NXT, naruší Ellin poklidný život setkání s Jae-yongem. Mladý muž ji zaujme hned během prvního setkání a Ella začíná prožívat svou první lásku. Nedlouho poté ovšem šokovaně zjistí, že Jae-yong je členem NXT. A jeho sláva přináší různá úskalí – od všeobecné známosti až po zákaz stýkat se s děvčaty. Pokud chce Ella s Jae-yongem být, musí se vše tajit. A roztáčí se kolotoč složitých manévrů a výmluv, který se ovšem nemůže točit donekonečna…

Sdílet 0

série
LOVE NXT 1. díl z 3
Další ze série
Romance plná hudby
1. Ve snu
2. V pádu
3. V naději
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
new adult romantika k-pop hudba vysoká škola
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2023
  • Marie Svobodová Marie Svobodová

    Ve snu je hodně čtivá kniha, a především dobře napsaná, jedinou výtku mám k pomalému rozjezdu. Konverzacím mezi hlavními hrdiny zpočátku chyběl náboj a jejich chatování mě občas nudilo. Naopak závěr byl plný různých událostí a dramatu a na rozdíl od jiných románů, které často mají uspěchaný konec, byl skvěle zpracovaný. Rozhodně vás naláká k přečtení dalšího dílu. Ten, DOUFÁM, vyjde brzy. Věřte mi, až se dostanete na stranu 284, budete po pokračování toužit minimálně tak moc jako já.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 34 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 12× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Maky Taky registrovaný uživatel

    Kdyby měla kniha Girl Online a film Povinně nezadaný dítě, rozhodně by z toho vznikla tato kniha. Kniha mě úplně vrátila do mých teen dní, kdy jsem celý dny strávila na Wattpadu a četla fanfikce o Harrym Sytlesovi. Poslední dobou jsem dost na k-pop, takže když za mnou moje nejlepší kamarádka přišla s tím, že bych si měla tuto knihu rozhodně přečíst, neváhala jsem. A nelituji toho. Přečtené jsem příběh měla za dva dny a těším se na pokračování v sérii.

    Kniha, Red, 2023, 9788027711543

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Vočadlová registrovaný uživatel

    Obálka: 5* Hlavní postavy: 5* Děj: 5* @knihydobrovsky @sberatelka.knih #spoluprace Zase se mi potvrdilo, že romantiky od německých autorek jsou skvělé. Ve snu je první knihou série mladinké autorky, který nabízí neotřelé prostředí K-pop kultury. Já k-pop znám, díky své sestře o něm mám povědomí. Možná i proto mě anotace knihy oslovila a já jsem ráda, že jsem se k ní díky @knihydobrovsky mohla dostat mezi prvními. Příběh devatenáctileté mladé ženy, která neměla lehké dětství a dospívání, kdy jí a jejím dvěma sestrám zemřeli oba rodiče. Jak těžké je žit bez rodiče (ať už jednoho nebo obou) bych nepřála zažít nikomu. Denodenní bolest, smutek a myšlenky, které utíkají za někým po kom srdce volá, ale už se nedovolá. Bohužel vím, jak bolestná taková ztráta je a tak smekám před nejstarší sestrou z této knihy, která neváhala a zachránila zbytek své rodiny. Pokud se naopak zaměřím na hlavní hrdinku a její setkání s k-popovým hudebníkem, jejich oťukávání a poznávání - jde o milý příběh z neobvyklého prostředí, kde i když vám dávno není náct, hltáte kapitolu za kapitolou a doufáte, že už se konečně políbí. Když to pak přijde a vy si myslíte, že kniha nabere směr happy end, autorka si s vámi velkolepě pohraje a totálně vás sejme závěrem knihy. Jelikož jde o první díl, na konci mi puklo srdce a chtěla jsem mlátit hlavou o zeď z představy, že na další díl budu muset počkat. Počkám si a budu mezi prvními, kdo poběží, aby si druhý díl mohl pořídit. Tajně doufám, že se v dalších dílech seznámíme s dalšími členy skupiny, ale také, že se rozvine příběh Mel, která je pro mě tou nejstatečnější ženskou, která musela dospět dřív než bylo nutné. Co vy a německé romantické autorky? Celkové hodnocení: 5* z 5*

    Kniha, Red, 2023, 9788027711543

  • 4 z 5 hvězdiček Klára Hrabáková registrovaný uživatel

    Kniha se mi moc líbila. Úplně mě do sebe vtáhla a já ji přečetla za jediný den. Krásná oddechová romantika s korejským hlavním hrdinou Jae-jongem, který nejraději čte Harryho Pottera ♥️ a studentkou Ellou, která miluje malování a každý den se těší na to, až skončí škola a ona bude moci zase zalézt s knihou do postele. Alespoň než potká Jae - jonga Romantická linka je tu pozvolná a moc pěkně napsaná. Také se mi moc líbil vztah mezi sestrami. Jen je škoda, že konec se za mě moc nepovedl. Bylo to moc uspěchané a skončilo to nehezky, takže jsem zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet.

    Kniha, Red, 2023, 9788027711543

  • 4 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    První kniha ze série LOVE NXT. Kniha je velmi čtivá s krátkými kapitolami. Příběh o Ell a Jae-yongem slavným korejským zpěvákem skupiny NXT. Romantická linka zde postupně rozvíjí a my sledujeme, jak postavy k sobě nacházejí pozvolna cestu a sbližují se. Otevřeny konec jsem sice očekávala, ale i tak jsem byla překvapená. Po druhém dílu určitě sáhnu.

    Kniha, Red, 2023, 9788027711543

  • 5 z 5 hvězdiček Amálie Špinková registrovaný uživatel

    Upřímně řečeno.. ze začátku jsem trochu louskala stránky nuceně, ale po pár stránkách jsem se ponořila do příběhu a prožívala ho společně s hlavní hrdinkou. Knihu jsem nakonec přečetla celou naráz. Jakožto věrný a milující fanoušek k-popu. Trochu jsem si u toho za fantazírovala a představovala si sebe a svého idola. Krásné popsané emoce má autorka. Za mě teda úžasný příběh. Ach ale ty konce ..

    Kniha, Red, 2023, 9788027711543

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana Zusková registrovaný uživatel

    Kniha je napsaná moc hezky. Už dávno nejsem cílová skupina, tak pro mě byla kniha trochu předvídatelná, ale i tak se mi líbila. Příběh tak pomalu plynul, až jsem se ocitla na konci. Oba hlavní hrdinové si získali mé srdce. Musí mít spoustu tajemství což není pro nikoho jednoduché. Je to taková oddychovka a příjemná změna ve smyslu, že tu nejde ani tak o chemii jako se pořádně poznat. Skončilo to otevřeně a tak jsem zvědavá co nás čeká v dalším dílu.

    Kniha, Red, 2023, 9788027711543

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Zwachová registrovaný uživatel

    Čekala jsem obyčejný, naivní romantický příběh. A vlastně jsem ho i dostala... Ale byl tak neskutečně milý, něžný a klidný. Vztah mezi hlavními hrdiny byl roztomilý a i když zrovna prožívali krušné chvíle, tak se k sobě stále chovali moc hezky a ohleduplně. Místy jsem se přistihla, jak se uculuji. Z knihy jsem se dozvěděla i pár věcí z Korejské kultury, což mě velmi potěšilo. Jsem ráda, když se i u odpočinkové knihy dozvím něco nového

    Kniha, Red, 2023, 9788027711543

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Kaluzikova registrovaný uživatel

    Po prvních asi 50 stránkách to na mě působilo jako takové typické "klišé" alá sen jedné puberťačky. Jak moc jsem se mýlila.. V této knize je opravdu hodně, ale hodně dialogů. Což je tedy vítaná změna. Dost často jsem se musela smát při rozhovorech, která vedla Ella a Jay-yong. Často vychytralé a dvojsmyslné odpovědi člověku vyrazí dech. Vřelý vztah mezi sestrami je skvělý. Příběh plyne svěžím tempem. Není nijak nabitý akcí nebo čímkoliv podobným. Celá kniha je hlavně o poznávání, budování vztahu, mlčení a skrývání hlavních postav. I to byl asi důvod, proč mi tato kniha trvala stejně dlouho jako jiná kniha o 700 stránkách nabitá záhadami, tajemstvím, romantikou a napětím. I přesto se mi tato kniha líbila natolik, že musím mít celou sérii.

    Kniha, Red, 2023, 9788027711543

  • 4 z 5 hvězdiček sisa_cte Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Toto bola nádherná romantika a moc ma bavilo to prostredie tej K-pop hudby. Musím si co nejdřív pořídit druhý díl.

    Kniha, Red, 2023, 9788027711543

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Smrčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nádhera, kpop je má láska a jae-young je úžasný

    Kniha, Red, 2023, 9788027711543

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 220 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora