V jejím srdci svět se tříští

Autor J. D. Barker

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

319 Kč s DPH
Běžně 399 Kč Nápověda Jsme transparentní

Jack Thatch je chlapec z Pittsburghu, jehož od smrti obou rodičů vychovává tetička Jo. O tom smutném výročí chodí navštěvovat jejich hrob. A právě na hřbitově se Jack osmého srpna 1984 ve svých osmi letech setká se zvláštní osmiletou Stellou Nettletonovou.Když ji uvidí sedět na lavičce s Dickensovými Nadějnými vyhlídkami, ještě netuší, jak zásadní… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jack Thatch je chlapec z Pittsburghu, jehož od smrti obou rodičů vychovává tetička Jo. O tom smutném výročí chodí navštěvovat jejich hrob. A právě na hřbitově se Jack osmého srpna 1984 ve svých osmi letech setká se zvláštní osmiletou Stellou Nettletonovou.

Když ji uvidí sedět na lavičce s Dickensovými Nadějnými vyhlídkami, ještě netuší, jak zásadní význam toto seznámení bude mít. Z nepochopitelného důvodu začne být dívkou posedlý a chodí ji vyhlížet na hřbitov, nicméně znovu ji potká až po roce, opět osmého, na stejné lavičce. Dívku obestírají záhady a Jack se o ní marně snaží něco dozvědět. Potom se v jedenácti letech, po dalším setkání, probere v zastrčené uličce vedle strašlivě spáleného muže v nedotčeném oblečení. Případ vyšetřuje policejní detektiv Faustino Brier, jehož to nepřekvapí, protože oběti v tomto stavu nachází každoročně osmého srpna už po mnoho let.

Daleko odsud mezitím vyrůstá ve výzkumné laboratoři další chlapec ve stejném věku, který vládne schopností tak děsivou, že ho drží v naprosté izolaci.

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
jazyk
čeština
Počet stran
640
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 27 hodnocení čtenářů

24× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Darina Svobodová registrovaný uživatel

    Miluju příběhy, kdy vás autor dokáže absolutně vyvést z míry, vycucnout všechny emoce a po přečtení vám nezbývá nic jiného, než pár dní celý příběh trávit. Jedna z nejlepších knížek letošního roku. Doporučuju!

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027713134

  • 5 z 5 hvězdiček Honza Wolf registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepších knih tohoto roku

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027713134

  • 5 z 5 hvězdiček Loktibrada Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Naprostý skvost.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027713134

  • 3 z 5 hvězdiček Lucie Houzarová registrovaný uživatel

    Ze všeho nejdříve bych chtěla poděkovat @sberatelka.knih a @knihydobrovsky za poskytnutí knihy k recenzi. Do děje knihy V jejím srdci svět se tříští jsem měla problém začíst se. Autor se vyžívá v popisování všech detailů a nedává moc prostoru představivosti čtenáře. Ale na druhou stranu díky tomu dokáže skvěle vykreslit pocity, napětí a tajemno. Líbilo se mi postupné gradování a odhalování záhad. Vše sice do sebe zapadne jako dobře fungující stroj, ale než se tak stalo, byla jsem vyčerpána. Celkově se mi kniha líbila, ale ocenila bych přece jen rychlejší spád děje a o něco méně stran.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027713134

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Serinková registrovaný uživatel

    Knížka je skvělá , autor skvěle píše a zápletka je geniální . Miluji fantasy s thrillery, takže mi kniha vážně sedla . Ač má přes 600 stran , děj plyne tak lehce , že jsem měla za chvíli přečteno :)

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027713134

  • 5 z 5 hvězdiček Pavel Černý registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moje zatím nejtlustší přečtená kniha. Přesně jak je napsáno na obálce, tohle bylo Mistrovské dílo. Úžasný příběh, skvěle vymyšlené postavy a děj, u kterého jsem občas ani nedýchal.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027713134

  • 5 z 5 hvězdiček Lukáš Kříž registrovaný uživatel

    Člověk si občas myslí, že ví, co přijde dál. Jde o stránky, jež se zdají předvídatelné, stejné. Chvíle, kdy jsou další stránky stejně jasné jako ty poslední a vy čtěte s jistotou, že před sebou nemáte nic nečekaného. Čtěte bez obav dál ... Jenže... J.D. udělá wau. A těchto 638 stránek do sebe zapadá jako puzzle. Znáte ten pocit když si roztřídíte jednotlivé kousky, jimiž jsou tady kapitoly. Pak je pomalu dáváte dohromady. Pak si roztřídíte tvary to jsou naši hrdinové a celé to do sebe zapadne. Tento příběh na pomezí hororu a thrilleru vás nenechá chladnými, obzvláště druhá polovina, která vám přitluče oči ke knize. J.D. umí upoutat čtenářovu zvědavost a pozornost. A tohle byla opět pecka. A navíc ještě...(To už si přečtěte sami)

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027713134

  • 5 z 5 hvězdiček Ivana Purmenská registrovaný uživatel

    Skvěle napsané. Zajímavá zápletka. Nenudila jsem se ani chvilku. Chápu označení nejlepší kniha roku 2023. Pár dní to budu vstřebávat.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027713134

  • 5 z 5 hvězdiček Megynka Uživatel aplikace KDčko

    Jack je obyčejný kluk, který po smrti rodičů žije se svou tetičkou Jo v malém bytě blízko bistra, kde tetička pracuje. Jezdí na kole, má kamarády a každý rok chodí za rodiči na hřbitov. Není tomu jinak ani v jeho osmi letech, kdy se ale vše změní - potká tam zvláštní dívku Stellu ... . Následující roky ji na tom místě každý rok hledá a ne vždy najde, ale otevře se mu úplně jiný svět, kterému porozumí až v dospělosti. Příběh opředen tajemstvím, skvěle popsanými místy i osobami a nadějí, že knihu nikdy nebudete muset odložit... . Tato kniha mě donutila znovu se zamyslet nad tím, jak je vlastně to hodnocení těžké. Že když vedle sebe položíte všechny knihy, kterým jste dali plný počet, budou se od sebe neuvěřitelně lišit. Většinou dávám na pocit, přemýšlím, jak jsem se u knihy bavila a jak byla napsaná. A tohle - tohle je skvost. Je to jedna z těch knih, kterou nikdy nechcete odložit a v jejímž příběhu chcete zůstat navždy. Každé slovo je bránou do dalšího světa a každá kapitola vám dává novou naději a nové představy. . Neuvěřitelně skvělá kniha a moje první setkání s autorem. Věřím, že určitě ne poslední, protože tohle je opravdu PAN autor. Každá stránka mě bavila víc a víc a i když měla kniha více jak 600 stran, vychutnala jsem si všechny! Jack byl skvělá postava a dokonce jsem byla i v druhé polovině smutná, že mu už není osm let a že ten čas tak strašně utíká...

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027713134

  • 5 z 5 hvězdiček cats_running_and_books Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Barker nikdy nezklame. Pro mne TOP kniha roku 2023. V té knize je vše, brutální vraždy, tajemno, láska, přátelství, zrada... Ačkoli má kniha přes 600 stran, čte se velmi dobře a nemá hluchých míst. Doporučuji milovníkům literatury S. Kinga.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027713134

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora