Runy osudu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Oddat se svému nadšení pro jazyk Vikingů a nechat se pohltit prací na archeologických vykopávkách je přesně to pravé, co Linnea Bergerová po nedávné traumatické události potřebuje. Když objeví krásnou brož a přečte nápis, který je na ni vyrytý, ztratí vědomí a probere se uprostřed skupiny mužů převlečených za Vikingy, kteří podle všeho berou svou… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Oddat se svému nadšení pro jazyk Vikingů a nechat se pohltit prací na archeologických vykopávkách je přesně to pravé, co Linnea Bergerová po nedávné traumatické události potřebuje. Když objeví krásnou brož a přečte nápis, který je na ni vyrytý, ztratí vědomí a probere se uprostřed skupiny mužů převlečených za Vikingy, kteří podle všeho berou svou hru na středověk velice vážně.

Ztracená a zmatená Linnea se ocitne v moci Hrafna, vikinského válečníka, který si ji nárokuje jako svou kořist a zavleče ji na nebezpečnou plavbu přes moře, aby ji prodal jako otrokyni. Po vyplutí musí čelit nemyslitelnému: cestovala časem a ocitla se v devátém století.

Linnea je rozhodnutá vrátit se zpátky do svojí doby, ale mezi ní a Hrafnem se začíná utvářet pouto. Dokáže odolat volání run a přijmout fakt, že její osud je tady?

Sdílet 0

série
Runy 2. díl z 2
Další ze série
1. Ozvěny run
2. Runy osudu
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
Vikingové
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 74 hodnocení čtenářů

52× 5 hvězdiček 15× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Enochová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pokračování téhle romantické pohádky s prvky fantasy jsem už netrpělivě vyhlížela, protože první díl byl skvělý, a jsem moc ráda, že i ten druhý se jednoznačně povedl. Autorka se o historii Vikingů zajímá a svoje znalosti využila i v této knížce. I když jde o romantický a naprosto smyšlený příběh, je v něm zároveň spousta informací o životě Vikingů - kde bydleli, co jedli, jaké byly jejich zvyky atd. Mám ráda, když má knížka nějakou přidanou hodnotu, takže za to jednoznačně dávám palec nahoru. Zároveň mám slabost pro příběhy, kde se cestuje časem. Takové to čáry máry fuk a najednou jste o několik století jinde, to je prostě moje. No a holky přiznejme si, která z nás by se nechtěla ocitnout v náruči statného Vikinga :⁠-⁠). Jednoznačně doporučuju, je to krásný, nevšední příběh ze zajímavé doby.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713578

  • 5 z 5 hvězdiček Miluše Kristková registrovaný uživatel

    Runy osudu ⚜️ Christina Courtenay ✏️ ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,5/5) V první řadě bych chtěla velmi poděkovat @knihydobrovsky za tento recenzí výtisk a možnost si knihu přečíst. Když jsem začala knihu číst, neměla jsem prakticky kromě anotace ponětí, do čeho jdu. Od autorky jsem nikdy nic nečetla a i samotný žánr je už delší dobu mimo můj směr zájmu. Ale teď musím upřímně říct, že jsem nesmírně ráda, že jsem do tohoto šla. Celá kniha se četla velmi dobře, a to bez jediného zádrhele až do samotného konce. Děj se rozběhl hned během prvních stránek a zůstal svižný po celou dobu. Zázemí, do kterého byl příběh zasazen, se mi velmi líbilo. Bylo velmi zajímavé, aspoň pro mě jako pro historičku, přečíst si knihu zasazenou do devátého století a moci tak procestovat staré obchodní stezky a poznat severské tradice a zvyklosti. Hlavní hrdinové byli skvělí a nebyl snad ani jeden okamžik, kdy by mi na jejich charakterech něco vadilo. K čemu bych možná měla malou výhradu a kvůli čemu ubírám půl bodu, tak to je napínavost. Ta mi během celé knihy chyběla a čtenář se určitého napětí dočká až ke konci knihy. Ale jinak mohu knihu doporučit všemi deseti 🥰

    Kniha, Red, 2023, 9788027713578

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Málková registrovaný uživatel

    Příběh mě vtáhl do doby Vikingů. Krásné, barvité popisy. Vážím si toho, že autorka ví o čem píše a je to proto autentické.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713578

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Říhová registrovaný uživatel

    Zase nezklamalo. Stejně skvělí díl jako ten předchozí.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713578

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Nová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Naprosto dokonalý druhý díl. Čte se opravdu jedním dechem a ten závěr prostě wau. Celou dobu jste jak na vážkách, jak to bude pokračovat a musíte číst dál a dál.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713578

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Dvorská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásná obálka, krásný příběh, knížka se mi moc líbila. Člověka nutí číst, aby se dozvěděl, jak to dopadne.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713578

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Frančová registrovaný uživatel

    Zápletka připomíná Cizinku - mladá moderní žena díky kouzlu putuje časem, kde potká záhadného cizince a je jasné, že mezi nimi začne klíčit vztah. Jen ta doba je jiná. Runy osudu se odehrávají v devátém století mezi Vikingy. Netradiční doba a netradiční prostředí z příběhu rozhodně dělají knihu, kterou byste neměli minout. Zvláště, pokud máte rádi historické romance. Kniha se velmi dobře čte, ani se nenadějete a je konec. Je poznat, že autorku období, do kterého děj knihy zasadila, fascinuje. Zejména oceňuji popis obyčejného života v devátém století a tehdejších způsobů obživy a popis obchodních cest. Mám ráda, pokud má kniha nadstavbu a já se díky ní dozvím něco nového. Tady byla těch přínosných informací veliká spousta. Je poznat, že studiu dobových reálií věnovala autorka velkou pozornost. I samotné rozuzlení knihy kvituji a musím říct, že pokud přijmeme hru na cestování časem, je uvěřitelné. Runy osudu jsou druhou knihou v sérii Runy Christiny Courtenay, ale pokud jste nečetli Ozvěny run, tak to vůbec nevadí. Knihy mají samostatný příběh a spojuje je pouze doba, ve kterých se odehrávají. Navíc v Ozvěnách run není onen nadpřirozený prvek cestování časem, kolem kterého se tady vše točí. Za mě 4*/5* a těším se na další runový příběh.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713578

  • 5 z 5 hvězdiček Ludmila Trčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasné stejně jako první díl

    Kniha, Red, 2023, 9788027713578

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Bitalová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasný příběh z dob Vikingu . Stejně jako první díl jsem ho přečetla jedním dechem, nešlo se odtrhnout.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713578

  • 3 z 5 hvězdiček Adéla Plundráková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Overall není knížka špatná. Zápletka a konec jsou fajn, ale horko těžko se mi četla. Začala mě bavit až tak kolem 200 strany

    Kniha, Red, 2023, 9788027713578

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda