Ti, co zemřeli E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Rozsáhlé panství Kerry Manor zůstalo téměř sto let opuštěné.Ale ani to nezastavilo temné síly. Na povrch prosakují historky o prokletém domě. O násilných úmrtích, podivných zjeveních a všudypřítomném strašidelném zpěvu malé holčičky, který se rozléhá v tmavých chodbách.V současnosti je Kerry Manor po rekonstrukci ve své původní majestátní podobě.… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Rozsáhlé panství Kerry Manor zůstalo téměř sto let opuštěné.

Ale ani to nezastavilo temné síly. Na povrch prosakují historky o prokletém domě. O násilných úmrtích, podivných zjeveních a všudypřítomném strašidelném zpěvu malé holčičky, který se rozléhá v tmavých chodbách.

V současnosti je Kerry Manor po rekonstrukci ve své původní majestátní podobě. Corrie a Sammy Flynnovi se na panství přestěhují spolu se svou dcerou Isis, aby tu strávili zimu. Zabydlují se v ponurých, gotických pokojích, aniž by tušili, co za hrůzy je čeká.

Kerry Manor je sídlem zla, které zde přečkalo celé století. Zvrácený příběh začal, když malá holčička vstoupila do Ústavu pro choromyslné v severním Michiganu, a vyšla z něj jako něco temného – něco ďábelského.

Ti, co zemřeli je druhým románem a volným pokračováním série z Ústavu pro choromyslné v severním Michiganu. Vydejte se na mrazivou cestu ještě dnes.

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 52 hodnocení čtenářů

31× 5 hvězdiček 14× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Marcela Vachelová registrovaný uživatel

    Moc pěkné dílko. Tato kniha se mi líbila o dost víc než první díl série. Temné, děsivé, tragické. Většinu románu jsem závěr předpokládala, nicméně ten nakonec opravdu překvapil. V celém příběhu se skrývá mnohem víc, než jen vražda, truchlení a strašidelná holčička. Opravdu super čtení! Co mě ale docela rozčilovalo, je "technická" vada knihy - často chybějící celá slova ve větách a chybějící či nadbytečná písmena ve slovech (hrubky neřeším)...

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027711307

  • 5 z 5 hvězdiček Štěpán registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasná knížka, která nenavazuje na první díl, ale objevuje se tu stejné místo v jiné době. Určitě stojí za přečtení. Je to napsáno tak, že bych klidně přísahal, že jsem to viděl, jako ve filmu :)

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027711307

  • 3 z 5 hvězdiček Lily Pitáková registrovaný uživatel

    Corrie a Sammy Flynnovi spolu s dcerkou Isis tvoří mladou spokojenou rodinku. Na příštích osm měsíců si pronajmou zrekonstruované sídlo v rozlehlém panství Kerry Manor a hodlají zde strávit zimu. Starý dům u jezera byl záměrně opraven tak, aby neztratil nic na své majestátnosti, ponurosti a tajemné atmosféře. Jde o ideální místo pro pořádání fenomenálního halloweenského večírku, na který se Sammy, tvůrce hororových komiksů, moc těší. Corrie sice úplně nesdílí manželovo nadšení pro temnotu všeho druhu a při pohledu na dům ji lehce mrazí v zádech, nechce však své lásce kazit rošťáckou radost. Právě halloweenská noc jim je osudnou. Sára, Sammyho dvojče, která se nad ránem vrací do Kerry Manor pro zapomenutý mobil, nachází svého milovaného bratra na břehu jezera mrtvého. Z vody se jí podaří vytáhnout na kost promrzlou Corrie. Ta se postupně probírá, zjišťuje, že je její láska mrtvá, ale z uplynulé noci si vůbec nic nepamatuje. Že by děsivé historky o opuštěném panství byly přece jen pravdivé? Skutečně ve starých zdech stále přebývají zlé síly? A co strašidelný dětský zpěv nesoucí se tmavými chodbami a zvěsti o záhadných úmrtí spojených s tímto panstvím - je to všechno skutečné? Je Kerry Manor prokleté? Ti, co zemřeli je druhý díl ze série Přízraky z Michiganu od americké autorky J. R. Erickson. Anotace slibuje děsivý mrazivý příběh, ale i já, co by největší podělánek, musím přiznat, že jsem se téměř nebála. Začátek navodí ponuře strašidelnou atmosféru. Ze stránek dýchá lehce napjatá nálada očekávání stylového amerického halloweenského večírku. Následuje tragický zlom v podobě Sammyho smrti, z níž pak vychází zbytek příběhu. Hlavně ve druhé polovině ale jako by se to děsivé zlo postupně čím dál více vytrácelo. Čtenářovo nadšení možná trochu pozvedne překvapivý konec, díky němuž příběh alespoň nevyzní do ztracena. Nechci být hnidopich, ale nedá mi to a musím zmínit také mnohé překlepy, vynechaná písmenka, předložky apod. Za tohle sice autorka nemůže, dobrý dojem to ale nedělá. 0:) Za možnost knihu přečíst a zrecenzovat děkuji @knihydobrovsky !

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027711307

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Urbanová registrovaný uživatel

    Kniha je … jaká? Co napsat? Ne, opravdu bych nechtěla, aby byla víc děsivá. Úplně mi to stačilo. Zajímavé propojení s prvním dílem. Pro mě druhý díl ještě lepší než první. A spoustu věcí je tam z prvního dílu zmíněno. Proto rozhodně doporučuji číst díly postupně. Příběh mě chytil od první stránky. Bylo to napínavý, mrazivý, věci mezi nebem a zemí. Staré sídlo ve kterém se staly zlé věci. Zlo je jím prostoupeno od půdy po sklep. Kerry Manor. Corrie a její manžel Sammy s dvouletou dcerkou Issis. Pronajímají si staré sídlo na půl roku po své rekonstrukci. Sammy píše hororové komiksy a je domem nadšený, načerpá zde inspiraci pro své příběhy a rozhodne se uspořádat velký Halloweenský večírek ve starém domě s atmosférou, kterou nikde jinde neudělá. S Corrie se dějí zvláštní věci. Často spí i přes den a chová se divně. Sammyho dvojče Sara to pozoruje, ale nerozumí tomu. Po Halloweenu se stane neštěstí. Začíná vyšetřování, Corrie a Sara nezávisle na sobě pátrají po minulosti, potřebují vědět víc. Zdá se, že události jsou spojené i s nedaleko umístěným ústavem pro chorobomyslné v Michiganu. Po domě zní dětská písnička, dětským hlasem…kdo ji říká? Opravdu je možné, že je v sídle duch malé holky Ethel? A není někdy lepší nechat některé věci spát? Upřímně halloweenský zvyk mi celkem nejde do hlavy. Co jiného to je než dělání si blázny z mrtvých? Jestli vyjde další díl, tak si ho zase musím přečíst. Já byla spokojená s dávkou adrenalinu, teď nějakou romanťárnu, asi. :)

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027711307

  • 3 z 5 hvězdiček Michaela Řechtáčková registrovaný uživatel

    Kerry Manor. Sto let opuštěné panství, kam se na zimu nastěhují Corrie, Sammy a jejich dvouletá dcera Isis. Hlavně Sammyho láká všechno strašidelné, takže už se nemůže dočkat, až v tomto domě uspořádá pořádnou Halloweenskou oslavu! . Zní to tak skvěle a kniha má dost našlápnuto. Jenže... nic. Popisy míst a situací jsou skvělé a věřím, že to spoustě čtenářům může připadat strašidelné. Na mě to ale nějak vůbec nepůsobilo a celou dobu jsem čekala asi nějaké větší rozuzlení. Že se bude něco dít. Že to má nějaký smysl ... . Bohužel mi tam toto všechno chybělo, a tak se mi druhý díl líbil podstatně méně, i když byl alespoň srozumitelný a nemusela jsem v tom tápat. Corrie mi byla dost nesympatická, což na to asi také mělo nějaký vliv a celkově mě to prostě nudilo. Každopádně mít kolem sebe někoho jako je Sammy, to by se mi líbilo moc. . Strašidelný dům, záhadné zvuky, příběhy, kterým se jen těžko věří. To je Kerry Manor. Obrovský dům, který se zdá na první pohled prázdný... ale když otevřete dveře, už nikdy sami nebudete...

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027711307

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana Zusková registrovaný uživatel

    Tak tato kniha se mi četla podstatně lépe. Hororem bych to tedy úplně nenazvala ale trocha strašidelna a tajemna tam bylo. S prvním dílem to vlastně úplně nesouvisí, takže pokud někdo nepřečte první díl tak to u téhle série nevadí. Postavy byly skvěle popsané a ihned jsem si rodinku oblíbila. Skvostný dům do kterého se na čas přestěhovali měl své kouzlo ovšem ukrýval tajemná místa, které by člověk najít nechtěl. Dům jako stvořený na Hallowinskou párty, na které se bohužel stane tragédie. Celou dobu jsem věřila, že vím jak to dopadne a kdo za všechno může ale mýlila jsem se. Určitě si budu chtít přečíst i třetí díl. Myšlenka z knihy: Nevěř každému kdo se ti snaží pomoci. Může si tím krýt svá záda.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027711307

  • 5 z 5 hvězdiček Karolína Bílková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělé čtení

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027711307

  • 3 z 5 hvězdiček Zuzana Bártová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Prvni dil byl mnohem lepší. Mel pribeh, napeti, rozuzleni. Tato kniha na me pusobi, ze autorka nevi, jestli to ma byt thriller nebo ducharina. Dej pomalu utikal, a preskakovani z minulosti do pritomnosti, bylo tentokrat velmi rusive.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027711307

  • 5 z 5 hvězdiček Simona registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Luxusní, ještě lepší než první díl. Těším se na třetí knihu této série. Plná napětí,nejde odložit. Doporučuji

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027711307

  • 5 z 5 hvězdiček Mirka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Líbila se mi moc.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027711307

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda