Exorcistův dům

Autor Nick Roberts

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Psycholog Daniel Hill kupuje v létě roku 1994 statek v malebném prostředí Apalačských hor. Spolu s manželkou Norou a dospívající dcerou Alicí prodají dům v Ohiu a přestěhují se na jih. Zpočátku si užívají krásy života na venkově, avšak jejich idyla končí, když ve sklepě objeví skrytou místnost se studnou zatlučenou prkny, přes kterou je položený… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Psycholog Daniel Hill kupuje v létě roku 1994 statek v malebném prostředí Apalačských hor. Spolu s manželkou Norou a dospívající dcerou Alicí prodají dům v Ohiu a přestěhují se na jih. Zpočátku si užívají krásy života na venkově, avšak jejich idyla končí, když ve sklepě objeví skrytou místnost se studnou zatlučenou prkny, přes kterou je položený mohutný kříž.

Postupně se dozvídají, že předchozí majitel domu byl exorcista, ale to už se kolem nich začíná rozpoutávat hotové peklo. Každý z nich zažívá věci, které nedokáže vysvětlit, zlá moc útočí na jejich nejslabší místa a prohřešky z minulosti. Hillovi záhy pochopí, že odjezd z farmy je nezachrání a musí se vypořádat jak s temnotou, které sídlí na farmě, tak i s tou, kterou si nesou každý v sobě.

Hororový román zasazený do devadesátých let potěší milovníky rodinných thrillerů, příběhů o posedlosti démony, exorcismu a okultismu.

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2023
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Nebe se zatáhlo a ukázalo svou ocelově šedou tvář. Sedím s nečitelným výrazem u okna a počítám kapky dopadající na tabuli skla. Už dlouho dobu se mi rapidně zhoršuje zdraví a hluboko uvnitř cítím neurčitou tíseň. Stal jsem se senzitivním na každý zvuk, který slýchávám v tomto zpropadeném baráku. Z čeho pramení všechna ta úzkost? Proč se nemohu zbavit pocitu, že ve sklepě žije něco zlého? Spaste, prosím, moji duši.

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 48 hodnocení čtenářů

33× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 3.5 z 5

  • 1 z 5 hvězdiček Radek Martínek registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je plná nesmyslů, chyb a nelogičností, které bijí do očí a kazí dojem z četby. Proto jsem si opatřil originální text. A ejhle, co se neukázalo. Na vině není autor Nick Roberts, ale odpovědná redaktorka Lucie Krátká a Ondřej Pfeffer za jazykovou korekturu. Nemohu uvěřit, že si ostatní (rychlo)čtenáři těch (promiňte mi ten výraz) prasáren nevšimli. Vždyť první do očí bijící chyba je už v určení místa v názvu první kapitoly. Za tak otřesnou práci se před slevou platilo 399 Kč. V českém překladu se Nick Roberts dočkal pěkné rány pod pás!

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027720545

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Capoušková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jedna z nejlepších hororových knih za poslední dobu. První stránky jsem seděla zcela ochromená strachem a dost jsem dokázala vžít do popisovaných scén. Konec byl taky velmi překvapivý. Ačkoliv jsem čekala nic neříkající příběh, tak naopak patří mezi ty nejlepší za poslední dobu.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027720545

  • 2 z 5 hvězdiček Marcela Vachelová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příběh skvělý, děsivý, ALE: Překlad a korekce knihy naprostý otřes. Naprosto nesouhlasí časové údaje, množství hrubek a překlepů, větný slovosled postrádající smysl. Chyby v českém zpracování románu jsou tak do očí bijící a časté, že hodně kazí celkový dojem z knihy. Upřímně jsem se těšila, až budu mít dotčeno, nedokázala jsem se absolutně soustředit na děj. 1,5 hvězdy dávám pouze spisovateli za příběh, české zpracování si bohužel zaslouží jen 0,5 hvězdy a to za obálku a materiál papíru.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027720545

  • 5 z 5 hvězdiček Štěpán registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tohle se opravdu hodně povedlo. Napínavé, pořád to mělo spád a pořád se něco dělo. Styl psaní byl také perfektní. Jsem rád, že jsem si to přečetl.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027720545

  • 5 z 5 hvězdiček Richard registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Napínavé čtení na dovolenou - nedokázal jsem odložit a přečetl na jeden zátah. Čte se příjemně, nejsou tam hluchá místa a vůbec ten styl mi sednul.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027720545

  • 3 z 5 hvězdiček Petr registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příběh sice jede podle klasické hororové šablony plné klišé (kdo má načteno/nakoukáno, tak ho tohle rozhodně ničím novým nepřekvapí) ale i tak se jedná o příjemnou žánrovku, která se čte stejně dobře jako Darcy, má spád a sympatické postavy.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027720545

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Zachovalová registrovaný uživatel

    Knížka ještě není dočtena, ale je super. Člověka vtáhne do děje.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027720545

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Výberči registrovaný uživatel

    Pro milovníky filmu jako V zajetí démonů je toto idelani kniha. Cetla se velmi dobre, těžko se od ni daly odtrhnout oci. Za 2 dny byla přečtena a stale jsem si přála aby neskončila. Nektere pasáže byly trochu predvidatelne, ale u “hororu” dnes uz málokdo vymysli neco, co se neda cekat. Za me rozhodne doporucuji

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027720545

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Školová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi čtivá, nebýt povinností, tak bych ji přečetla na jeden zátah

    E-kniha, Fobos, 2023,

  • 3 z 5 hvězdiček Tereza Dušková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Hrozne pritazene za vlasy. Docetla jsem, ale vubec me to nebavilo..

    E-kniha, Fobos, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda