Mrtvé ticho

Autor S. A. Barnes

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

V tomto hororovém sci-fi románu, v němž se hlavní hrdinka a její posádka nalodí na desítky let ztracenou luxusní výletní loď a najdou trosky noční můry, která ještě neskončila, se Titanic potkává s Osvícením.Claire Kovaliková počítá poslední dny do chvíle, kdy se má stát nezaměstnanou – profesně zastaralou –, když vtom její posádka opravující… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V tomto hororovém sci-fi románu, v němž se hlavní hrdinka a její posádka nalodí na desítky let ztracenou luxusní výletní loď a najdou trosky noční můry, která ještě neskončila, se Titanic potkává s Osvícením.

Claire Kovaliková počítá poslední dny do chvíle, kdy se má stát nezaměstnanou – profesně zastaralou –, když vtom její posádka opravující majáky ve vesmíru zachytí podivný nouzový signál. Protože nemá co ztratit a netouží po návratu na Zemi, rozhodne se se svým týmem prozkoumat situaci.

Jejich objev je šokující: Aurora, slavná luxusní kosmická loď, která před více než dvaceti lety zmizela při své první cestě sluneční soustavou. Takové nálezné by mohlo Claire a její posádku zajistit na celý život. Rychlá prohlídka lodi však odhalí, že něco není v pořádku.

Šepot ve tmě. Záblesky pohybu. Vzkazy načmárané krví. Claire musí bojovat, aby si udržela zdravý rozum a zjistila, co se na Auroře skutečně stalo, než ji a její posádku potká stejně strašidelný osud.

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Roček registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velice napínavá kniha, něco mezi Mariňáky, Event horizon a Vetřelcem II. Dobré nápady, rychlý děj. Čte se jedním dechem. Doporučuji.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027713233

  • 5 z 5 hvězdiček Soňa Červeňáková registrovaný uživatel

    Pro posádku, Claire, Kanea, Nysuse, Lourdes a Vollera je mise Veruxu ve vesmíru už pomalu u konce a mají se vrátit zpět na Zem, ale zachytí nouzové volání mimo jejich trasu a ta je zavede k luxusní výpravní lodi Aurora, která před více než dvaceti lety zmizela. Pro Claire je to příležitost a Vollera napadne sláva a bohatství a tak se vydají loď prozkoumat. Tam na ně čeká hrůza, jakou si těžko mohly představit a zůstanou uvěznění bez možnosti pomoci. Ale, Claire objevena pátracím týmem v únikovém modulu a po probuzení se ocitne ve Věži Veruxu s výpadkem paměti, neví jak a ani proč. Vidí mrtvé a nedokáže rozeznat co je skutečně a co halucinace. Co se tam stalo a přežil nekdo z posádky ? Vrátí se zpět, aby zjistila co se týmu stalo a dopadne to dobře s pomocí posádky Veruxu ? Napínavé čtení, plné strachu a překvapení. Zvrat jaký jsem vůbec nečekala 😱 . Doporučuji

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027713233

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda