Podivná doba E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

V našem světě (a obzvláště v Manchesteru) působí temné síly, a proto buďme vděční za týdeník Podivná doba, který nám o nich přináší pravidelné zprávy. Podivná doba se věnuje tajemným a úžasným (ale mnohem víc těm tajemným) věcem v moderním životě, je to nejpřístupnější týdeník o všem nevysvětleném a nevysvětlitelném.Nebo se tak alespoň sám… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V našem světě (a obzvláště v Manchesteru) působí temné síly, a proto buďme vděční za týdeník Podivná doba, který nám o nich přináší pravidelné zprávy. Podivná doba se věnuje tajemným a úžasným (ale mnohem víc těm tajemným) věcem v moderním životě, je to nejpřístupnější týdeník o všem nevysvětleném a nevysvětlitelném.

Nebo se tak alespoň sám prezentuje. Skutečnost vypadá trochu jinak. Vydavatel je lidská troska, nerudný, vulgární opilec, který sám nevěří kvalitám (a už vůbec ne obsahu) svého vlastního periodika, a redakci tvoří nesourodá partička ztracených existencí s řadou vlastních tajemství a předsudků. A pokud jde o pozici šéfredaktora… ta se ze všeho nejvíc podobá otáčecím dveřím, které se právě teď znovu otočily a vklopýtala z nich Hannah Willisová se svým vlastním nákladem problémů.

A když hned první týden po jejím nástupu do nové práce dojde k tragédii, redakci Podivné doby nezbývá než se pustit do skutečné, seriózní investigativní novinařiny. Ve světle šokujícího odhalení, k němuž dospějí, si najednou všichni uvědomí naprosto nečekanou věc: že některé z článků, které v minulosti sami pokládali za pouhé báchorky, ve skutečnosti popisovaly děsivou, otřesnou realitu.

Sdílet 0

série
Podivná podoba 1. díl z 1
Další ze série
1. Podivná doba
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Fobos
jazyk
čeština
Počet stran
416
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Můj oblíbený autor hlavně pro vtipné sarkastické hlášky. Těším se na další knihy a příběhy z téhle zvláštní redakce novin.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027714094

  • 5 z 5 hvězdiček Jiří Zaťovič registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    skvělé čtení, suchý, někdy až příliš suchý anglický humor a naprosto neodolatelní hrdinové. luxusní nahlédnutí do redakce tabloidu, který dělá všechno pro to, aby se udržel nad vodou.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027714094

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Karlíková registrovaný uživatel

    Moc se mi líbila.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027714094

  • 5 z 5 hvězdiček Martin registrovaný uživatel

    Četl jsem v Anglickém jazyce. A knížku doporučuju.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027714094

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora