Rozhodně ne on

Autor Whitney G.

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jediné, co jsem si ke svým třicátým narozeninám přála, byla nezapomenutelná noc… Místo toho jsem se nechala zbouchnout svým šéfem. Jenže já tehdy netušila, že je to můj nový šéf. Byl to ten nejpřitažlivější muž, kterého jsem kdy viděla, k tomu přidejte britský přízvuk a rty, které se na celé hodiny zmocnily mého těla. A po měsíci se ukázalo, že v… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jediné, co jsem si ke svým třicátým narozeninám přála, byla nezapomenutelná noc… Místo toho jsem se nechala zbouchnout svým šéfem. Jenže já tehdy netušila, že je to můj nový šéf. Byl to ten nejpřitažlivější muž, kterého jsem kdy viděla, k tomu přidejte britský přízvuk a rty, které se na celé hodiny zmocnily mého těla. A po měsíci se ukázalo, že v noc, kdy jsme se setkali, mi něco zatajil, a dalších osm měsíců mě toho čekalo ještě mnohem víc…

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 24 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Kristína Rydlová registrovaný uživatel

    Od Whitney G. mám načítané všetky knihy, ktoré doposiaľ u nás vyšli, takže som nemohla vynechať ani túto novinku. Rozhodně ne on bola taká nenáročná jednohubka, ktorú som v podstate prečítala na jedno posedenie. Zo začiatku som sa pri čítaní dobre bavila, neskôr mi nejaké veci začali trochu vadiť a pôvodné nadšenie o niečo odpadlo. Autorka má aj lepšie knihy, Turbulence naďalej zostávajú mojou topkou. Obdivujem Chloe, že mala toľko trpezlivosti so svojou šéfkou, za ktorú musela všetko robiť, ja by som v takomto zamestnaní nevydržala. Bola fakt šikovná a nebyť nej, vydavateľstvu by sa tak nedarilo. Bolo cítiť, že práca s knihami ju baví a napĺňa. Musím sa však priznať, že miestami mi svojím správaním pekne liezla na nervy. Nemala som pocit, že je to čerstvá tridsiatnička, skôr nejaká teenagerka, ktorá nevie, čo chce, schováva sa pred problémami a každých 5 minút mení svoju náladu. Tyler mi rozhodne sadol viac, bol vtipný, šarmantný, starostlivý, spravodlivý... jednoducho sympaťák, ktorého som si pomerne rýchlo obľúbila. Nepáčilo sa mi, ako sa k nemu Chloe v niektorých situáciách správala, naozaj si od nej takýto prístup nezaslúžil, veď by jej zniesol i modré z neba a snažil sa všetko čo možno najlepšie vyriešiť a zariadiť. Mal fakt nervy zo železa, iní muži by to s ňou už dávno vzdali. To platilo aj o jeho rodine, ktorá bola dosť toxická a na nikoho v nej sa nemohol spoľahnúť (podobnosť s jednou skutočnou kráľovskou rodinou "čisto náhodná"). Určitú výhradu by som mala aj k záveru. Posledné kapitoly mi prišli veľmi rýchlo odbité. Doslova na pár stranách sa všetko zázračne vyriešilo, až to vôbec nepôsobilo uveriteľne. Zápletku mala autorka vymyslenú dobre, len sa s ňou mohla viac vyhrať.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026921202

  • 3 z 5 hvězdiček Lenka Nebojsová registrovaný uživatel

    Nějak moc mě kniha nezaujala. Četla jsem od autorky lepší.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026921202

  • 2 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jednohubka nic viac k tomu nemam.

    E-kniha, Baronet, 2023,

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika Ch registrovaný uživatel

    Knihy Whitney G mám ráda, četla jsem všechny a určitě si všechny zasloužily aspoň 4 hvězdičky. I tato kniha se velice dobře četla, místy to bylo velmi emotivní. Ovšem konec mi přišel hrozně useknutý. Ten obrat Taylerovi rodiny z ničehož nic, bez zjevného důvodu, kdy prvně hrozili, že jí udělají ze života peklo a pak posílají dárky... A pár větami zmíněn porod, svatba, další těhotenství. To byl teda fofr. S něčím podobným jsem se setkala naposledy u Liv Morris v knize Zakázané noci. Po další knize od ní už jsme nesáhla. Teď k tématu samotnému. Měla jsem pocit, že se autorka inspirovala příběhem prince Harryho a Meghan Markle: Britský princ, který nenávidí své princovství a chce normálnější život za mořem, matka, která byla v královské rodině nešťastná a zemřela při nehodě, když ji honili paparazzi, despotický otec se znovu ožení, nepochopení sourozenců, stará babička královna, kterou jedinou má rád, nenávist rodiny vůči jeho lásce pocházející ze skromných poměrů a další paralely jako špatný vztah s budoucí švagrovou, šikana královskou rodinou v průběhu těhotenství (v reálu obecně probíraná témata v médiích). Myslím, že není špatné podat věc zase z druhého úhlu pohledu, ale kdykoliv jsem četla pasáže týkající se Britské královské rodiny (a Whitney G tu točila i stejná jména William, Charles), zarážela mě ta nenávist, se kterou ji líčí. Autorka sama je Afroameričanka, do příběhu se prý dle svých slov i částečně promítla, tak jestli chtěla vyjádřit podporu všem ženám bez rozdílu barvy pleti v boji proti evropským tradičním airstokratům... nevím, ale přišlo mi to už trochu moc. Poslední věc, která mě v knize vyvedla z míry, byla zmínka o spisovatelce slečně Banksové: „Občas těžko uvěříme, že stejný mozek, co stvořil moje naprosto nejoblíbenější příběhy, může patřit té samé osobě, která teď brečí a hyperventiluje na záchodcích. Anebo to, že člověk stojící za tou nejděsivější romatickou trilogií, se víc bojí skutečného světa.“ A dále jako „autorka našich top romancí.“ Ihned jsem si vybavila autorku romaticko - erotické literatury Mayu Banksovou a její trilogii Temné touhy. Slečna Bansková je tu vlastně vylíčená jako ufňukaná uživatelka kokainu. Pokud se nechtěla Whitney G navést do své kolegyně spisovatelky, proč si proboha ze všech jmen na světě vybrala pro tuto scénu jméno a osobu, která popisem sedí na skutečnou autorku? Takže závěrem, ubírám dvě hvězdičky. Jednu za ten příšerný konec a další za to, že ve mně autorka vyvolala pocit, že se touto knihou někomu mstí nebo si chce alespoň rýpnout.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026921202

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Vzhledem k tomu, že Chloe bylo stejně jako autorce, přizpůsobila si ji k obrazu svému. Nevěděla co přesně se svým životem udělat, dokud nepoznala toho pravého. Co ji změnil život o sto stupňů, aníž by věděl, jaký to bude mít vliv na další setkání. Líbilo se mi, že Chloe si s ničím nedělala žádné servítky, vše říkala na rovinu a vůbec nepřemýšlela jaký to bude mít dopad. Prostě vše brala ze dne na den. Taylor zase se zamiloval na první pohled, byla to první žena, která po něm nic nechtěla, jen se projet na horském kole a to že to skončilo k překvapení jinak, než si vůbec mohla pomyslet, byl jen už takový bonus. Dost úsměvný příběh na jedno odpoledne a vůbec mi to nepřipadalo hloupé, jelikož jsem se u toho bavila.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026921202

  • 2 z 5 hvězdiček Martina Davidová registrovaný uživatel

    První a nejspíš i poslední kniha od této autorky. Čekala jsem tak nějak romantiku, humor i lehce erotiku. Bohužel hlavní hrdinka mě štvala už od počátku. Nepochopitelné dětinské chování, lhaní a neschopnost jednat na rovinu, to mě úplně odrazovalo. Chvílemi jsem měla pocit, že čtu s prominutím porno. Ano erotiku jsem čekala, ale tohle na mě bylo moc. Knihu jsem přečetla během jednoho večera, ale už se k ní nevrátím. Romantika sice spíše ke konci přišla, ale konec mi přišel takový.. no přehnaně rychlý. Nejdřív se všechno táhlo a pak šup a konec. Za mě bohužel ne.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026921202

  • 3 z 5 hvězdiček Petra Literarytwins registrovaný uživatel

    Rozhodně ne on byla po delší době další kniha od jedné od mých oblíbených autorek. O to trpčí pro mě to zklamání bylo. Po Whitney G jsem sáhla tak říkajíc "na jistotu". Jenže jsem byla bohužel poměrně dost zklamaná. Začněme hned u prvního do očí bijícího a to je ta obálka, za mě jedno velké a obrovské ne, vypadá to spíš jako nějaká harlekýnka. Celkově jsem z konceptu příběhu dvakrát odvázaná taktéž nebyla. Zaprvé něco podobného tu už prostě několikrát bylo a navíc nikdo asi nepřehlédne značnou inspiraci realitou. Za mě tedy zklamání po stránce originality, protože prostě vím, že Whitney G umí psát a umí psát neotřelé příběhy. Na závěr vytknu ještě samotnou hlavní hrdinku Chloe. Byla dětinská, nevyzrálá a přišla mi místy fakt dost ujetá a hloupá. Na jejím místě by se měla raději sakra dvakrát rozmýšlet a víc si vážit okolností. Na závěr tedy musím říct, že tam pro mě bylo zároveň pár hell no momentů. Posledním hřebíčkem do rakve pro mě byly poslední kapitoly, kdy se naprostým zázrakem najednou vše vyřešilo jako mávnutím kouzelného proutku. A to já prostě nemám ráda. Vše má mít logické posloupnosti a nějaký progress a ne vše honit na poslední chvíli lusknutím prstu. Nejhorší na celé té knize ale bylo to, že se to vážně četlo úplně samo a kniha mi neskutečně rychle utekla a musím se přiznat, že jsem se u ní i celkem dost pobavila a zasmála. Bohužel jsem však čekala od autorky diametrálně odlišné dílo a v celkovém důsledku hodnotím knihu jako opravdu jen takovou blbůstku na oddych. Na relax dobré, ale žádné závratné čtení nečekejte.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026921202

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 174 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora