Ta druhá Belle

Autor Whitney G.

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

„Dávám ti poslední šanci, abys mi řekla, že mi patříš…“ Tato slova jsem odmítla říct muži, který mě uprostřed noci unesl. Zatímco on se zoufale snaží zlomit kletbu, která zasáhla nejen jeho, ale i celé království, já jsem odhodlaná utéct a vrátit se zpět domů. Stejně nejsem TA žena, kterou chce – tou je má sestra. Snažím se popřít naši vzájemnou… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

Popis

„Dávám ti poslední šanci, abys mi řekla, že mi patříš…“ Tato slova jsem odmítla říct muži, který mě uprostřed noci unesl. Zatímco on se zoufale snaží zlomit kletbu, která zasáhla nejen jeho, ale i celé království, já jsem odhodlaná utéct a vrátit se zpět domů. Stejně nejsem TA žena, kterou chce – tou je má sestra. Snažím se popřít naši vzájemnou přitažlivost a mohu jen snášet další tresty – a nakonec budu nucena se podřídit jeho touhám…

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
Rozměr
120 x 195
Vydání
1
jazyk
čeština
Počet stran
200
Původní název
The Other Belle
datum vydání
8.02.2024
isbn
978-80-269-2248-3
Vazba
pevná vazba
Původní jazyk
angličtina
datum dotisku
8.02.2024
ean
9788026922483

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.6 z 5 44 hodnocení čtenářů

14× 5 hvězdiček 14× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Karolína Kobrová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Takže, kde jenom začít. Nápad skvělý, postavy hezky napsané, živé. Jenže ten příběh. Přišlo mi, jako bych četla jen první nástřel knihy a ne už vydanou, vydavateli schválenou knihu. Spousta věcí v knize chyběla, mohla být napsána lépe nebo více rozvedena. Většina dobrých scén končí moc rychle nebo nejsou popsány vůbec. Některé scény by šly protáhnout na více stránek, ne jen na jeden odstavec. Finální "bitva" vlastně ani bitva nebyla, protože ji autorka jaksi zapomněla popsat. Některé části byly dost neumělecky popsané, až to spíše znělo jako by se snažila nasadit koni rukavice - prostě to nesedělo. Chemie mezi hlavními hrdiny byla úžasná, ze začátku. Pak se to mezi nimi moc rychle změnilo - nejdřív tě nenávidím, chci neustále od tebe utéct, k tomu, že je mi líto, že ode mě ráno odešel. Prostě tam chyběl lépe popsaný moment, kdy se to pomalu začíná přehupovat ke kamarádství, pak k náklonosti a nakonec k lásce. Docela mě i mrzela velmi krátká délka knihy (pouze 194 stran). Což by se dalo napravit tím, že by autorka některé scény (především ty důležité, ale i ty, kde se nic moce neděje, ale poznáváme skrze ně hlavní hrdiny) popsala více do detailu. Co mě ještě zarazilo bylo to, že autorka v poděkování na konci píše o bonusové kapitole, která se má nacházet na další stránce, nicméně tam už byly jen informace o českém nakladatelství. Žádná bonusová kapitola. Celkově se mi kniha velmi líbila, jenže bohužel potřebuje mnohem více práce, než si s ní autorka zatím dala. Nevím, proč nedokončenou knihu dávala vůbec tisknout. Nápadu dávám 5/5 hvězdiček, knize ale pouze 2.

    Kniha, Baronet, 2024, 9788026922483

  • 3 z 5 hvězdiček Matri Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Toto som od autorky úprimne nečakala. Sme zvyknutí na modernú romantiku, avšak v tejto knihe autorka predstavuje retelling rozprávky Kráska a zviera. Ale v klasickom rozprávkovom prevedení. Príbeh je to iný. Oproti rozprávke, ktorú poznáme je o čosi zamotanejší. Chémia medzi Belle a Gabrielom bola dosť dobrá a ich strety som si vcelku užívala, ale okrem toho ma príbeh moc neohúril. Zaujímavé bolo zapojenie celého rozprávkového sveta - okrajovo sú spomenutí napr. Popoluška, Rampelník, trpaslíci, Janíček a Marenka, kráľovná zo Snehuliaky a iní. Celkovo priemerné doslova rozprávkové čítanie s kvapkou pikantnejších scén.

    Kniha, Baronet, 2024, 9788026922483

  • 2 z 5 hvězdiček Nikol Uživatel aplikace KDčko

    Mě tato verze Krásky a Zvíře neuchvátila. Začátek příběhu by ještě šel, Belle je sarkastická a nenechá si jen tak něco líbit. Pak najednou šup šup velká láska, střih konec.

    Kniha, Baronet, 2024, 9788026922483

  • 5 z 5 hvězdiček Alice Knoblochová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásný pohádkový příběh

    E-kniha, Baronet, 2024,

  • 4 z 5 hvězdiček Katte7 Uživatel aplikace KDčko

    Mám ráda zpracování pohádky Kráska a Zvíře. A musím říct, že tohle byl zajímavý retelling celé pohádky. Bavila mě chemie mezi hlavními postavami. Ale je škoda, že knížka je tak kraťoučká. Vůbec bych se nezlobila, kdyby tam bylo třeba o 100 stránek víc a mohla se spisovatelka víc zabrat do světa nebo víc popsat děj. Takhle to na mě působilo místy jak kdyby každá myšlenka šla jiným směrem. Pokud chcete další verzi Krásky a Zvíře tak určitě doporučuju do sbírky zařadit i tuto knihu.

    Kniha, Baronet, 2024, 9788026922483

  • 3 z 5 hvězdiček Eva Muchová registrovaný uživatel

    Snaha předělat klasický příběh, kde se autorka snažila nacpat všechny pohádkové postavy, ale... Když došlo k nějakému zvratu buď ihned skončila kapitola nebo se k tomu dál nevracelo.

    E-kniha, Baronet, 2024,

  • 3 z 5 hvězdiček Imabella Uživatel aplikace KDčko

    Touto knihou si nie som istá. Na jednej strane milujem krásku a zviera a retellingy, ale toto mi úplne nesadlo. Nápad s príbehom je dobrý ale prevedenie nenadchlo, hlavne asi kvôli dĺžke knihy (197 strán). Prvá polovica mala dobrý priebeh, ale keď malo dôjsť k vývoju vzťahu od nenávisti k láske, akoby tam chýbali celé kapitoly. Pomohlo by pridať viac vnútorných monológov ale aj vzájomných interakcií medzi hlavnými postavami. Takto som mala pocit, že celý ich vývoj sa odohral mimo stránky kníh a my sme dostali už len výsledok. Na 200 strán sa asi autorke proste nevošlo všetko čo by som od hate to love očakávala. Plusovo hodnotím celkom dosť narážok na ďalšie rozprávkové postavy, ktoré to príjemne spestrili, ale aj tam sa mi niektoré zdali pre príbeh úplne zbytočné. Kniha je relatívne krátka a číta sa dobre, zvraty boli tak pol na pol. Niečo vám je jasné už od začiatku a niečo vás na konci prekvapí. Ja osobne som od knihy očakávala trochu viac.

    Kniha, Baronet, 2024, 9788026922483

  • 3 z 5 hvězdiček anet-jan-book Uživatel aplikace KDčko

    U téhle knihy vůbec nevím jak začít.... Kniha je tenka a čtivá takže to byla taková rychlá jednohubka. Moc mě zaujala obálka,ktera vypadá opravdu pěkně. Při čtení prvních řádků jsem si ale říkala,že to asi nebude ta pravá kniha pro mě. Jak to ale občas bývá v půlce knihy se to změnilo a začalo mi všechno dávat větší smysl a nutilo mě to číst dál. Na začátku jsem měla dost smíšené pocity. Chvílemi jsem si říkala,,co to jako je?". Dle mého nazoru má autorka opravdu velkou fantazii,protože to co se tam dělo a objevovalo mi hlava nebrala. Příběh se tak nějak rozvíjel a nejednou bum,nastal určitý moment...to bylo takové divné až si říkám,že kdyby tam urcite veci nebyly,vůbec by to ničemu nevadilo ba naopak, možná by to bylo i lepší. Byly chvile kdy jsem si říkala,že to je až moc. Nakonec se příběh ale rozjel a když pominu par detailu které se v příběhu odehravaji a že to má být něco jako Kráska a zvíře (ačkoliv mi to vůbec tak na začátku nepřišlo) a budu se pouze unášet dějem a nakonec i nepatrnou romantickou linkou ,která se postupně prohlubuje,tak je to v celku pěkný příběh. Je to taková pohádka v pohádce akorát že pro dospělé. Je jen škoda, že příběh není více rozvinutý,hlavně co se týče hlavních postav. Bylo to takové...moc rychle zakončené...jakmile se začalo něco pořádného dít,byl najednou konec...

    Kniha, Baronet, 2024, 9788026922483

  • 1 z 5 hvězdiček pleplova_reads Uživatel aplikace KDčko

    Už jste někdy při čtení měli pocit, že vám odumírá i ta poslední mozková buňka, která vám ještě zbyla? Tohle byla ta největší slátanina, která kdy spatřila světlo světa. Takovej paskvil jsem fakt ještě nečetla. Netušila jsem, že by se na retellingu dalo něco zkazit, ale tahle kráska mě vyvedla z omylu neskutečným způsobem.‍♀️ Tu "knihu" bych popsala asi takto: (ne)retelling na Krásku a Zvíře, kam autorka nacpala snad všechny možné Disney postavy do tak nesmyslného světa, že se mi chce brečet. A ještě si to všechno představte sepsané do 200 stran. Totální chaos. Během těch pár stran mi kniha dokázala zprotivit všechny Disney pohádky. Katastrofa... Reálně být to o stranu delší tak už hodím mobilem o zeď. Ne fakt... Tohle prostě nebylo vůbec dobrý, ani trochu. Rozhovory na úrovni základní školy, absolutně žádný smysl... Prostě nic. Úplná ztráta času. Jestli tohle brzy nevymažu ze své mysli, tak skončím na psychiatrii. Ani nevím jestli si to vůbec nějaké ohodnocení zaslouží. I 1/5 mi přijde hodně, ale budiž. Ještě že jsem si tu knihu nekupovala... Četli jste tuto novinku? Jaký na ni máte názor? Co se vám na ní líbilo? Nebo jste na tom stejně jako já? Hodnocení goodreads: 3.82⭐ - bookstagram @pleplova_reads

    Kniha, Baronet, 2024, 9788026922483

  • 4 z 5 hvězdiček S.nosem.v.knize Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Mix pohádek okořeněný pěknou špetkou peprných chvilek ️ Oddechovka na pár hodin

    Kniha, Baronet, 2024, 9788026922483

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora