Úlet na dva týdny E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Dillon věří v lásku navzdory tomu, že její poslední vztah skončil tím, že odletěla sama na Maledivy, kde měla trávit líbánky. West naopak nevěří, že nějaký romantický vztah existuje. Když si všimne Dillon, dostane nápad – dvoutýdenní úlet bez závazků. Přestože Dillon ví, že jejich sexuální přitažlivost je přímo výbušná, její romantické srdce váhá… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dillon věří v lásku navzdory tomu, že její poslední vztah skončil tím, že odletěla sama na Maledivy, kde měla trávit líbánky. West naopak nevěří, že nějaký romantický vztah existuje. Když si všimne Dillon, dostane nápad – dvoutýdenní úlet bez závazků. Přestože Dillon ví, že jejich sexuální přitažlivost je přímo výbušná, její romantické srdce váhá – dokáže strávit čtrnáct nocí v náruči božského Westa, který jí splní všechny fantazie, a na konci jen tak odejít? Nebo zvládne proměnit úlet v něco víc?

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 18 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Kristína Rydlová registrovaný uživatel

    Leto je už síce za nami, no vďaka tejto knihe som sa doň aspoň na chvíľu mohla vrátiť. Dovolenka na Maledivach, pláže, ostrovy, potápanie, drinky, nezáväzný flirt... z toho jednoducho dýcha letná atmosféra. Úlet na dva týdny bola vtipná romantická oddychovka, ktorej čítanie som si užívala. Po Bouřlivákovi, ktorý mi vôbec nesadol, som mala trochu obavy, no našťastie, v tomto prípade ma autorka nesklamala a bola som spokojná. Dillon bola taká "veľká voda", často povedala aj to, čo nemala, trapasy mala na dennom poriadku, vedela sa tešiť z maličkostí a vyžarovala z nej dobrá nálada. Svojou povahou si rýchlo dokázala získať sympatie ľudí okolo seba. Bola svojská, no práve to sa mi na nej páčilo. Nezaslúžila si to, čo jej urobili jej dvaja najbližší ľudia, najradšej by som ich za to prefackala. Našťastie, mala aspoň skvelú tetu, na ktorú sa vždy mohla spoľahnúť. West bol pohoďák so zmyslom pre humor, s ktorým nikdy nebola nuda. Vedela som, že Dillon nehovorí úplnú pravdu o svojej športovej kariére, no odhalenie o jeho rodine celkom prekvapilo i mňa. Počas dospievania to nemal jednoduché, preto rozumiem, prečo mal taký názor na vzťahy, aký mal. V tejto oblasti bol dosť tvrdohlavý, preto potreboval padnúť "na hubu", aby dokázal niektoré veci prehodnotiť a pozrieť sa na ne i z iného uhla pohľadu. Romantická linka sa mi páčila, dovolenkový flirt, ktorý sa postupne vyvinie v niečo viac. Chémia medzi Westom a Dillon bola skvelá, sadli si od prvého momentu, užívala som si ich vzájomné vtipkovanie a flirtovanie. Jeden druhému pomáhali zabudnúť na problémy, ktoré ich čakali doma. Samozrejme, že nebola núdza ani o pikantné momenty, keďže hneď na začiatku spolu uzatvorili dohodu o nezáväznom úlete bez záväzkov.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026921233

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Z nešťastného vztahu, jednoho úletu na čtrnáct dní vznikne láska jak trám. To se mi fakt líbilo, že byla tak prostořeká, nekontrolovatelná a ztřeštěná. Vždy od ní očekával odpověď, co předpokládal, že většina holek řekne. Jenže ona je jiná, myslí úplně jinak a nikdy neví, co od ní čekat. To ho imponovalo a ještě to, že je mrňavá, o proti jeho výšce. On se ale nikdy nezamilovává, vyspí se s holkou a druhý den ani o ni nic neví, ani její jméno. Tak co je teď jinak, když se Dillon neumí nabažit? Nejradši by si jí po dovolené vzal sebou domů. Jak tohle skončí, to si musíte přečíst a vřele doporučuji, jako letní romanci na jeden večer.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026921233

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Příběh naprosto splnil mé očekávání. Chtěla jsem něco odpočinkového, ale zároveň trochu peprného. Tenhle „ ÚLET NA DVA TÝDNY“ jsem si vybrala záměrně, protože se odehrává na Maledivách. Maledivy miluji, a kdybych mohla, tak tam létám i 3x do roka. Zajímalo mě, jak se autorka popasuje s tímto ostrovem lásky, kde odlétají v 99% jen páry. Buď na svatební cesty, nebo jen tak zažít tu romantiku tam. Co tam však bude dělat samotná hrdinka na to jsem byla hodně zvědavá. Koho by tam mohla potkat, kromě domorodců nebo zaměstnanců resortu mi nebylo jasné Alee, jooo Samantha překvapila a to hodně. Oba hlavní hrdinové byli sympatičtí, erotické scény byly vkusné a moc se mi líbila ta chemie mezi nimi. Tohle je vlastně důvod proč jsem přestala erotické knihy číst, protože tam nebyla tato chemie. Tak jsem teď hodně mile překvapená a brzo zkusím něco dalšího z tohoto žánru. Evidentně mi BARONETKY sedí :-)

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026921233

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Kučerová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    První kniha od autorky a já sem upřímně nadšená. Tolik lidí mi jí doporučovalo a já sem ráda, že sem na ně dala. Kniha splnila všechna má očekávání, krásný příběh, milé postavy a plno úžasného sexu. Příjemná oddechovka přečtená za jeden den. Dillon je autorkou romantických příběhů, jen její příběh romantický není ani trochu a ona odlétá na svatební cestu sama. Bohužel její poslední vztah se rozpadl těsně před svatbou. Ona byla skvělá, vtipná a hlavně svá . A hlavně byla magnet na trapasy. West se na stejné místo vydal, aby unikl pozornosti médií po posledním skandálu a doufá, že si odpočine a nebude ho nikdo otravovat. Jen nebyl moc upřímný k Dillon a když se dozvíme víc o jeho minulosti a rodině, což teda překvapilo i mě, tak se pak vůbec nemůžeme divit, že má strach ze vztahů. Jen co se ti dva potkají začne to mezi nima krásně jiskřit. To jejich pošťuchování a flirtování bylo skvělé. Já sem si knihu náramně užila, měla sem pocit jako bych na těch Maledivách byla s nima, ležela v houpací síti a popíjela Long Island Iced Tea. Jestli se chcete zase ponořit do teplého počasí a zažít krásný příběh plný skvělého sexu, po knize určitě sáhněte.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026921233

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 195 Kč Nápověda