Jen mezi námi

Autor T. L. Swan

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jsem bohatý, mocný a schopný získat jakoukoli ženu, na kterou si ukážu. Tak proč se uvnitř cítím tak prázdný? S cílem najít své pravé já si beru dovolenou a mizím ze svého privilegovaného života. Jeden rok putování s batohem na zádech po Evropě: nová identita, žádné kontakty a žádné peníze. To není špatný plán. To jsem si aspoň myslel. Dokud jsem… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jsem bohatý, mocný a schopný získat jakoukoli ženu, na kterou si ukážu. Tak proč se uvnitř cítím tak prázdný?

S cílem najít své pravé já si beru dovolenou a mizím ze svého privilegovaného života. Jeden rok putování s batohem na zádech po Evropě: nová identita, žádné kontakty a žádné peníze. To není špatný plán. To jsem si aspoň myslel. Dokud jsem se neocitl tady.

V přeplněném pokoji hostelu, plném tělesného zápachu a čpějícího alkoholu. Ani nedokážu popsat tu pekelnou díru, do které jsem se propadl.
Uprostřed toho chaosu ale potkávám svou novou spolubydlící Hayden Whitmoreovou. Spí na posteli naproti mně a já otevřeně přiznávám, že na ni zírám častěji, než je zdrávo. Krásná, nevinná a chytrá. Není to můj obvyklý typ, ale mně se zdá dokonalá.
S božskou slečnou Hayden mám ale jeden drobný problém. Můj šarm na ni vůbec nepůsobí. Nic na ni nezabírá, a navíc si ze mě udělala nejlepšího kamaráda.
No chápete to?

Fajn. Přistoupím na její hru. Budu ten nejlepší kamarád, jakého kdy měla, budu ji držet za ruku, budu ji bavit a lísat se k ní v posteli. Ďábelský plán, na který jsem vážně pyšný. Jenže tím jaksi vznikl další problém. Hayden se mi dostává pod kůži a já si uvědomuju, že mi možná přátelství s výhodami nestačí. Jenže co se stane, až zjistí, kdo skutečně jsem?

Vychází v překladu Zdenky Liškové.

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
Počet stran
496
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 55 hodnocení čtenářů

38× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Nejedlá registrovaný uživatel

    "Jak to, že se tolik milujeme, a přitom to s námi neskončí dobře? ... Protože pohádky s dobrým koncem nejsou skutečné." Nebo ano? Kniha Jen mezi námi je již 4. dílem ze série (v každém díle má hlavní roli jeden z bratrů). "On je kluk z města a já holka z venkova." V tomto příběhu se dočkáme hned 3 hlavních hrdinů.. Christopher a Hayden, kteří se pravidelně střídají ve vyprávění.. a jako 3. hlavní postavu zde pasuju kluka jménem Eddie.. Christo je bohatý dědic impéria, perfekcionista, který hledá sám sebe. Hayden je úžasná čistá duše, toužící po lásce, milující přírodu a venkov. Bylo úžasné sledovat jejich společnou a velmi trnitou cestu. To jak se špičkovali i dohadovali.. "Jestli chceš, aby tě cestování obohatilo, musíš do toho jít po hlavě." Celý příběh mě opravdu velmi dojímal a nese sebou poselství, važme si všeho, co máme.. není to samozřejmost. Zmiňovala jsem zde i Eddiho, kluk, který neměl lehký osud a pro Christa a Hayden hraje důležitou roli, a který by pro nás všechny měl být vzorem. Laskavý, obětavý, pracovitý.. "Jestli mě někdo soudí kvůli mému vzhledu, tak je to jeho vizitka, ne moje." Příběhu musím vytknout jen lehce natažený příběh. Autorka to postavám opravdu nedá zadarmo a vy si až do konce nejste jisti, jak to celé dopadne.. Já dočítala se zatajeným dechem. Autorčin styl psaní je velmi sympatický, má moc zajímavé charaktery postav a velmi barvitý popis okolí.. "Nikdy jsem nevěřil v lásku. Myslel jsem si, že je to fantazie, jejíž existenci si namlouvají jen osaměli lidé." Přečtěte si knihu Jen mezi námi a užijte si nádhernou romantickou knihu s příběhem jak na horské dráze a pořádnou dávkou erotiky!

    Kniha, Metafora, 2023, 9788076252837

  • 5 z 5 hvězdiček Radka Noštinská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příběh byl moc hezský

    Kniha, Metafora, 2023, 9788076252837

  • 3 z 5 hvězdiček Petra Literarytwins registrovaný uživatel

    Čtvrtý a dlouho očekávaný díl Milesova klubu byl svým vydáním pro mě velkým překvapením. V momentě, kdy jsem zjistila, že vyšel, byl ihned zařazen vysoko v mém seznamu na čtení. Tak dlouho jsem se na něj těšila, tuhle sérii totiž naprosto a absolutně zbožňuju. O to horší pro mě byl pomyslný pád v hodnocení. Tahle kniha mi upřímně opravdu moc nesedla. Její čtení bylo doslova jako na horské dráze. Chvílemi jsem se u toho neskutečně nasmála, jindy mi naopak autorčin humor přišel až na sílu. Co se týče hlavních postav. Christopher byl v některých ohledech tak hrozně super, bohužel měl i dost vlastností, kterými mi nemálo lezl na nervy a chvílemi jsem i uvažovala, zda se nevrhnout raději na čtení něčeho jiného. Hayden byla také celou dobu velmi fajn, jenže v momentě, kdy došlo na její chování během pobytu v Londýně, tak jsem doslova kroutila hlavou, přišlo mi až dětinské a dost přehnané a rozhodně ne chování ženy jejího věku. Celkově musím říct, že jsem byla zklamaná z celé zápletky, kdy se oba chovali na pres držku a pak se to zázračně vyjasnilo. V jedné pasáži což bylo zhruba kolem poloviny knihy jsem si i říkala, že zde to mohlo být s ledovým klidem ukončené a ničemu by to neublížilo. Celkově musím říct, že i když jsem se u toho dost pobavila, svojí kvalitou to dost pokulhávalo za ostatnímí díly série a Christopher byl za mě nejslabší z bratří Milesů. Dost to zachraňovala Christova rodina a její výměny názorů a společné pasáže.

    Kniha, Metafora, 2023, 9788076252837

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 297 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora