A co bylo dál

Autor T. L. Swan

E-kniha

A co bylo dál E-kniha

Autor T. L. Swan

Součástí série: Milesův klub 5. díl z 5

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jameson s Emily se snaží o svého prvního potomka. Tedy, Emily se snaží. Jameson je jako obvykle v pracovním stresu, což nakonec dožene Emily k tomu, že Jamesona unese do thajského wellness resortu, kde by si oba měli odpočinout a zbavit se napětí ve vztahu. Jak je ovšem u Jamesona pravidlem, nic se neobejde bez humorných a přehnaně dramatických… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jameson s Emily se snaží o svého prvního potomka. Tedy, Emily se snaží. Jameson je jako obvykle v pracovním stresu, což nakonec dožene Emily k tomu, že Jamesona unese do thajského wellness resortu, kde by si oba měli odpočinout a zbavit se napětí ve vztahu. Jak je ovšem u Jamesona pravidlem, nic se neobejde bez humorných a přehnaně dramatických výlevů.
Tristan se chystá na převzetí Claiřina podniku, snaží se ze svých adoptivních synů vychovat schopné mladé muže, s Claire očekávají první dítě a do toho všeho připravují svatbu, která bude tak velkolepá, jak se jen na Milesovi sluší. Doufejme, že vše proběhne hladce… pokud někdo ohlídá Pochcánka.
Elliot a Kate měli za to, že už všechny překážky ve vztahu překonali. Od Elliotových pochyb o pravé lásce po Kateinu sestru podvodnici, ti dva si už vytrpěli dost. Osud jim však připravil ještě jednu velkou zkoušku, ale zdá se, že řešení je blíž, než by se zdálo.
Sledovat zpovzdálí Christophera, jak se snaží sžít s venkovem, je Haydenina nejoblíbenější volnočasová aktivita. Spolu s Eddiem se smějí Chrisovým pokusům navázat kontakt se sousedy, ulovit vlka, který údajně terorizuje okolí, ale nikdo ho neviděl, či pořídit nejplodnější býky, které trh nabízí. Eddie však pomalu dospívá a jeho budoucnost leží právě v rukou jeho adoptivních rodičů.

Vyšlo v překladu Michaely Vavrušové.

Sdílet 0

série
Milesův klub 5. díl z 5
Další ze série
1. Jednou za život
2. Na druhý pokus
3. Bez zábran
4. Jen mezi námi
5. A co bylo dál
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Metafora
Počet stran
216
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 30 hodnocení čtenářů

25× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Dvořáková registrovaný uživatel

    Tato spisovatelka nikdy nezklame, těším se na další díla. A co se týká A co bylo dál, úžasné zakončení série . Dost radosti, trochu pláče a nakonec to dobře dopadlo.❤️

    Kniha, Grada, 2024, 9788076253056

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Je to super zakončení teto série .Při čtení jednotlivých kapitol jsem se skvěle bavila ale i ukápla slza u příběhu Elliota a Kate.

    E-kniha, Metafora, 2024,

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Nejedlá registrovaný uživatel

    4,5 z 5 Kniha A co bylo dál? je nádherné zakončení série. "Stále je to nerozlučná čtveřice, která se chopí každé příležitosti strávit čas společně." Všichni bratři si zařídili úplně odlišné životy a je krásné vidět ten vývoj. Ale třeba to není konec? Já ke konci zachytila dost signálů na možnost druhé generace? Bylo by to skvělé, ale uvidíme. ✨Emily a Jameson vás zavedou do klidného života a můžete si s nimi pár stran zameditovat. Až tedy Jameson přestane bláznit.. ‍♂️ "Být schopen ovládat svou mysl je jedna z nejmocnějších dovedností, které člověk může mít." ✨U Claire a Tristana se od srdce zasmějete a prohloubíte svou lásku ke všem postavám. ✨Zatímco předtím jsme se velmi smáli mnoha vtipným situacím, u Kate a Elliota nezůstane jediné oko suchým. To je určitě nejdojemnější příbeh. ❤️‍ "Každý měsíc začínáme s optimismem. A každý měsíc končí zklamáním..." ✨A nakonec Vám Hayden a Christopher povyprávějí o životě na farmě a o tom, jak moc se kvůli lásce mohou změnit vaše životy. Celou sérii miluju a těším se na další autorčinu knihu. Já Vám mohu všechny knihy moc doporučit.

    Kniha, Grada, 2024, 9788076253056

  • 5 z 5 hvězdiček Radka Noštinská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super

    Kniha, Grada, 2024, 9788076253056

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Lindovská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Smích ani pláč u posledního dílu této úžasné série nemohli chybět! Krásné zakončení!

    Kniha, Grada, 2024, 9788076253056

  • 5 z 5 hvězdiček Yveta Chaloupková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Mám všechny díly bratrů Milesových a je velká škoda , že je konec. Tyhle knihy to bylo něco úžasného číst. Nemohla jsem se od toho odlepit. Smích, slzy to se prolínalo ve mě stále. Prostě něco úchvatného. Romantika s erotikou se krásně propojily.

    Kniha, Grada, 2024, 9788076253056

  • 5 z 5 hvězdiček Pavla Šimečková registrovaný uživatel

    Krásné zakončení Millesova klubu 😊

    Kniha, Grada, 2024, 9788076253056

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora