Jednou za život

Autor T. L. Swan

E-kniha

Jednou za život E-kniha

Autor T. L. Swan

Součástí série: Milesův klub 1. díl z 5

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Během letu z Londýna do New Yorku jsem se shodou okolností ocitla v první třídě. Jídlo, šampaňské, obsluha – vše bylo dokonalé. Modrooký muž sedící vedle mě byl třešničkou na dortu. Působil uhlazeně a inteligentně. Dost jsme toho namluvili, hodně jsme se nasmáli a pak se to stalo – přeskočila jiskra.   Osud zasáhl a náš… Přejít na celý popis

Filip Rožek: Gump: Jsme dvojka Gump se vrací v příběhu psí pravdy, naděje a lásky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Během letu z Londýna do New Yorku jsem se shodou okolností ocitla v první třídě. Jídlo, šampaňské, obsluha – vše bylo dokonalé. Modrooký muž sedící vedle mě byl třešničkou na dortu. Působil uhlazeně a inteligentně. Dost jsme toho namluvili, hodně jsme se nasmáli a pak se to stalo – přeskočila jiskra.
 
Osud zasáhl a náš let byl odkloněn na neplánované noční mezipřistání. Co jsme měli dělat? Museli jsme se nějak zabavit. Nočním Bostonem jsme se prosmáli a protančili… a nakonec jsme spolu strávili divokou smyslnou noc, na kterou se nezapomíná.
 
To vše se odehrálo před dvanácti měsíci. Od té doby jsem ho neviděla. Až dnes.
 
Nastoupila jsem do nového zaměstnání a při té příležitosti jsem byla uvedena k výkonnému řediteli. Dokážete si představit můj šok, když jsem spatřila, čí hříšné modré oči se na mě dívají přes mahagonový stůl. Jenže já už nejsem ta bezstarostná dívka. Můj život se změnil, mám své povinnosti a závazky.
 
Právě mi přišel e-mail.
 
Chce, abych se v osm ráno dostavila do jeho kanceláře na soukromé jednání. A tak si opakuju: co je v domě, není pro mě.
 
O jaké soukromé jednání mu asi jde?

Sdílet 0

série
Milesův klub 1. díl z 5
Další ze série
1. Jednou za život
2. Na druhý pokus
3. Bez zábran
4. Jen mezi námi
5. A co bylo dál
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Témata
Londýn new adult romantika erotika humor pro ženy
Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
472
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 64 hodnocení čtenářů

49× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 2 z 5 hvězdiček Martina Štouračová registrovaný uživatel

    Situace se má takhle. Tuhle extrémně tlustou a extrémně drahou knížku jsem měla na wishlistu dlouho. Asi 14 dní, takže celou věcnost. Ale právě její tloušťka (u mě doma může být jen jeden tlusťoch a to jsem já) a její cena mě odrazovaly. JENŽE jsem dala do výkupu do jednoho nejmenovaného e-shopu nějaké knihy a za to jsem od nich dostala poukázku. Tak co, jak by řekl Babica „BOUCHNI to tam kóčo.” No tak jsem to tam buchla a v klidu čekala na balíček (čti pět minut po potvrzení objednávky jsem hleděla do dáli skrze okno a v ruce držela fancy kávu ze svého ne tak fancy kávovaru). Byla jsem spasena velkým vůdcem Zasilkovnou a já se mohla konečně začíst. Ty vo*e… proč si to dělám? Dobrý, bichle že bych tím umlátila celou hospodu aj s hostinským, Ok, ale… to je tak nudný. Vezmeme to popořadě. Pokud jste si do teď mysleli, že vaše dosavadní přečtené romance jsou nereálné, tak tohle je hotové fantasy. Harry Potter kdo..? Příběh alá pojď na mě z boku kanče. Tímhle se dostáváme k problému numeru dos (asi se to tak píše, nevím, španělsky dva či nějak tak, španělsky umím jen líbat, nesuďte.) Konverzace při sexu. Ale že hodně. Jako… vedete debatu nebo dupete jako králíci? Protože se omlouvám, já to nepoznám. Nedivím se, že kniha má 469 stran, když drtivá většina toho je tlachání během šubidubi. Autorce vřele doporučuji liposukci tohoto díla tak o 150 stran, nejmíň. Taky doporučuji pořídit hlavním hrdinům do výbavy roubíky. Pro oba. OVŠEM! Samotný popis postav je k popukání. Vezmeme si hlavního hrdinu. Jeho vzhled se popisuje takto „když vyšel z budovy ven, všichni lidi se na něj okamžitě začali dívat a zastavili se.” (Nepřeháním.) Já do toho nechci nějak krafat, ale pokud by se na mě takto lidé stále koukali, buďto bych si pořádně prohlédla svůj ksicht, zda tam nemám lihovkou od kolegy nakreslené mužské přirození, nebo zda mi z pod podrážky nečouhá toaletní papír, když už jsme u toho klišé. Další wtf moment. Stalking obou postav. Navzájem. Prostě sezení v kavárně naproti práci a sledování kdy dotyčný vyjde ven. Drahoušci, řeknu vám jedno takové malilinkaté tajemství PRACUJETE VE STEJNÉ BUDOVĚ TAK PROČ? Tady prostě “funguje” (haha) klasicky vzorec: bohatý hřebec a romantická klišé klisna. Normálně tyhle klišé mám ráda, asi nějaký druh mého fetishe, ale tohle se moc nedalo. Víc psát nebudu, nechci mít na svědomí vaši psychickou stabilitu. Stačí že jsem z toho menší poruchu dostala já. Což znamená, že ještě jednu poruchu a mám na věrnosti kartičce od mého psychiatra desátou zdarma! ALE… někteří lidé píší, že druhy díl je o něco lepší. A já jsem masochista, takže… pokud se dlouho neozvu, moje rodina vás kontaktuje se souřadnicemi mého hrobu, abyste mě mohli oplakávat (tato pozice je čistě dobrovolná, žádná finanční odměna. Opakuji, žádná finanční odměna!)

    Kniha, Metafora, 2021, 9788076251687

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Nejedlá registrovaný uživatel

    4,5 ⭐️ "Nebudu se nikoho doprošovat, aby mě miloval. Ani kdyby to měl být modrooký miliardář a ředitel zeměkoule." . Touto knihou startuje Milesův klub. Jameson je z bratrů nejstarší a proto mu připadá tento první díl. . I přestože má kniha více jak 460 stránek, slupnete jí jako malinu. Nenajdete tu tedy až tak přehnaná dramata, ale i tak má kniha šťávu. 0,5⭐ strhávám za drobné nedotažené záležitosti. . Emily je jako hlavní hrdinka skvělá a jsem ráda, že i když byla většinu knihy až moc benevolentní, nakonec mu nic nedala zadarmo. . A vy budete určitě, stejně jako já, Jamesona milovat už od začátku. Pak mu tedy budete chtít chvilku nakopat pozadí, ale nakonec si vás zase získá.. . "Já vím, že je sexy, je žhavý, hotové inferno." . Jamesona řadím mezi mé nejoblíbenější bratry.  . Najdete zde i skvělé vedlejší postavy a hromadu přátelství.. . "Láska vyžaduje odvahu"

    Kniha, Metafora, 2021, 9788076251687

  • 5 z 5 hvězdiček Nikola Abrle registrovaný uživatel

    On - krásný, úspěšný, bohatý X Ona - krásná, chytrá Fajn. Pro milovnice romantiky typický příběh, který je čtivý a poutavý.

    Kniha, Metafora, 2021, 9788076251687

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Gruberová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem sice nečetla ale slyšela jsem audioknihu a jsem nadšená, moc hezky se to poslouchalo.

    Audiokniha (mp3), Grada, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Nikol Kubišová registrovaný uživatel

    Knihu jsem poslouchala jako audioknihu, byla skvěle načtená bavila mě od začátku do konce.

    Kniha, Metafora, 2021, 9788076251687

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Koliandrová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasná, vtipná dokonalá stejně jako ostatní díly. Miluju mají čestné místo v knihovně. Těším se na další pokračování.

    Kniha, Metafora, 2021, 9788076251687

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Koliandrová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasná, dokonalá a vtipná stejně jako další díly. Mají čestné místo v knihovně a těším se na další díly.

    Kniha, Metafora, 2021, 9788076251687

  • 5 z 5 hvězdiček Honey registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Naprosto mě uchvátila i další díly jsem přečetla během pár dní.

    Kniha, Metafora, 2021, 9788076251687

  • 2 z 5 hvězdiček Barbora registrovaný uživatel

    Na Amazonu jsem koupila celou tetralogii e-knih Miles-high club za 220 CZK. Škoda, že tady za tu cenu neseženu ani jeden díl. Knihy jsou ok. Ale v češtině bych je nečetla. Když je čtu v originále, mám aspoň pocit, že dělám něco pro svůj mozek.

    E-kniha, Metafora, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Denisa registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nádherná knížka, fascinující děj od začátku až do konce. Když začněte číst...nebude moci přestat:)

    E-kniha, Metafora, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 424 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora