Den je krásný E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Osmnáctiletá blondýna z dobré rodiny, Grace Gilmorová, žila dosud jako porcelánová panenka pod skleněným zvonem. Všechny střípky v blyštivé mozaice zapadaly na své místo: krásní a milující rodiče, princ na bílém koni připravený se s ní oženit, dokončená střední škola a příslib vysněné univerzity. Stačila jediná noc a tři podpásovky, které jí… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Osmnáctiletá blondýna z dobré rodiny, Grace Gilmorová, žila dosud jako porcelánová panenka pod skleněným zvonem. Všechny střípky v blyštivé mozaice zapadaly na své místo: krásní a milující rodiče, princ na bílém koni připravený se s ní oženit, dokončená střední škola a příslib vysněné univerzity. Stačila jediná noc a tři podpásovky, které jí uštědřil nelítostný osud, aby celé pečlivě vystavěné domino popadalo a Grace musela přehodnotit celý svůj dosavadní svět.

Se střepy iluzí v batohu a úlomky starého života v srdci se Grace vzepře své dokonalé budoucnosti, o níž rozhodují všichni kromě jí samotné. Vydává se na spontánní road trip po Spojených státech a je pevně rozhodnutá řídit se instinktem a svými sny.

V New Yorku se seznámí s Channingem, nezdvořilým, ale laskavým mladíkem dechberoucí krásy. Jeho modré oči prosvětlí šedé nebe Graceina srdce jako blesk. A osud jako by chtěl cesty těchto dvou mladých lidí proplést, takže sdílí různé etapy cesty od Pensylvánie po Ohio, od Kentucky po Illinois, dokonce i na slavné Road 66.

A zatímco se Grace musí naučit rozpoznávat své nové autentické emoce, tak vzdálené jejímu starému životu, musí Channing zúčtovat s tragickým tajemstvím svého vlastního života, které ohrožuje jejich sen o krásné budoucnosti.

Sdílet 0

Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
379
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Ilona Mikutová registrovaný uživatel

    Tak tohle byla opravdu jízda! Krásná kniha plná emocí. Nedokážu vybrat, kterou z postav jsme měla nejraději, protože mi všechny totálně sedly. Grace a Channing, kterým by kdekdo mohl závidět jejich odvahu a cílevědomost. Gladys s Edwardem, ty prostě musí být radost potkat a cestovat s nimi. Nevýrazná amiška Kate, ale i Cedric, který mě sice drásal nervy, ale bez něj by se nic z toho nestalo. No a plch Fred? To už je taková třešnička na dortu! Obdivuji všechny, kteří se dokážou sbalit a prostě nechat vše za sebou. Závidím jim to dobrodružství na které já nemám odvahu. Ale zde jsme cestovala s nimi alespoň v hlavě. A moc jsem si to užila. Při závěru knihy jsem sice prolila potoky slz, ale i to k tomu patří.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713103

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Šantínová registrovaný uživatel

    Krásný lidský příběh. Nemohla jsem od knihy odtrhnout a těším se, pokud budou přeloženy do češtiny i další tituly této spisovaelky.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713103

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Kučerová registrovaný uživatel

    Tak tohle byla krásná jízda a já mám díky tomu hezčí den. Přesně jak slibuje věta na obálce ,,Road trip plný nástrah, na jehož konci čeká sladká odměna." Grace se v jedné vteřině zbortí život jak domeček z karet. A proto se rozhodne, že od všeho a všech si musí odpočinout a vydá se na cestu k sebepoznání. Udělá si seznam věcí, které chce zažít a v průběhu cesty se jí to daří plnit a já to díky tomu, jak byla kniha krásně napsaná, plnila celé s ní. Hned na první zastávce pozná Channinga, který jí neřekne jinak než Bambi a vydají se na cestu spolu. Grace se mu svěří proč se vydala na tuhle cestu, jen on si své velké tajemství nechává pro sebe. Ale protože cítí, že k ní začíná něco cítit, rozhodne se, že s Grace už dál pokračovat nebude. Jenže osud zařídí, aby se ti dva opět potkali. Grace na cestě potká další skvělé postavy a celá tahle jízda je jedno velké pohlazení po duši. Každá postava se vám dostane pod kůži a jediné co mě mrzí, že příběh skončil. Tahle kniha vám vykouzlí úsměv na tváři aby vám v zápětí puklo srdce a vy si vybrečeli oči. Nebudu už prozrazovat víc, ať se můžete se všemi vydat na pořádnou jízdu, která ve vás zůstane pěkně dlouho. A třeba vás kniha inspiruje a vy se vydáte na svoji cestu životem.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713103

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda