Prokletý polibek E-kniha

Prokletý polibek E-kniha

Součástí série: Ex na koštěti 2. díl z 2

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Gwyn Jonesová si spokojeně žije ve městečku Graves Glen v Georgii. Se svou mámou a sestřenicí tvoří mocný čarodějný spolek, vede úspěšný obchod zvaný Zlomyslnosti a pomáhá trojici mladých čarodějek. Před oslavami Halloweenu se však objeví jeden problém – Wells Penhallow.Wells do Graves Glen přijel, aby posílil rodinný vliv ve městě, které založili… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Gwyn Jonesová si spokojeně žije ve městečku Graves Glen v Georgii. Se svou mámou a sestřenicí tvoří mocný čarodějný spolek, vede úspěšný obchod zvaný Zlomyslnosti a pomáhá trojici mladých čarodějek. Před oslavami Halloweenu se však objeví jeden problém – Wells Penhallow.

Wells do Graves Glen přijel, aby posílil rodinný vliv ve městě, které založili jeho předci, a aby si zde po letech strávených ve Walesu vybudoval nový život. Otevře si obchod hned naproti Zlomyslnostem a rychle poznává, že soupeření s Gwyn pro něj možná bude až moc velkým soustem.

Jednoho dne mezi nimi dojde k nečekanému polibku, ale Gwyn a Wells se domnívají, že to byla jen nešťastná magická náhoda. Když se pak do města přistěhuje nový čarodějný spolek, musí Gwyn s Wellsem společně zjistit, jaké jsou jejich úmysly a jak obnovit Gwyninu slábnoucí magickou moc, než bude příliš pozdě.

Sdílet 0

série
Ex na koštěti 2. díl z 2
Další ze série
Magická romance
1. Ex na koštěti
2. Prokletý polibek
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
romantika humor čarodějnice Chick Lit
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Marie Peštálová registrovaný uživatel

    Tentokrát je v hlavní roli Gwynnevere Jonesová a Llewellyn Penhallow. Co se stane když Gwyn zůstane pár dnů doma sama a v sousedním krámku si jistý Sir otevře Potřeby pro čaroděje, pozve vás bývalá spolužačka na oslavu? Výsledek je, že Gwyn začne odcházet její magická síla. Kouzla, sex a Sir Pecivál nesmí chybět.

    Kniha, Red, 2023, 9788027720972

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Hybnerová registrovaný uživatel

    Druhý díl mě mile překvapil, protože mi hlavní hrdinka sedla o dost víc než v minulém díle Vivi (ta se mi v Ex na koštěti zdála hodně stalkerkovská, upjatá a ne zrovna bystrá). Chemie mezi Gwyn a Wellsem je strašně skvělá, jejich popichování, vtípky a sbližování mě ukrutně bavilo a bylo hodně uvěřitelný. Hlavní zápletka je trochu podprůměrná, ale zase se mi líbilo, jak se nás autorka snaží (u mě zdárně) svést z cesty, abychom za ty špatné považovali kompletně jiné osoby. Knížka není až tak čtivě napsaná, ale je to takové milé komfortní čtení.

    Kniha, Red, 2023, 9788027720972

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora